- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Új színváltozatot kapott a Redmi Note 14 Pro+ 5G
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
borzosmorzi
tag
válasz
huuuba2 #15137 üzenetére
Először is, amíg nem engeded, hogy elkezdje, addig nem tudod meg, de majd akkor kiderül a méretéből is, ha 5.1-re frissít, akkor kb. 1GB-nyi a méret, ha csak 142-es KitKatra, akkor valószínűleg nagyon kicsi, mivel csak egy patch. Én 2015 novemberében frissítettem S134-ről, Lollipopra, akkor kiírta, hogy a frissítés minden adatot töröl, és utána milyen korábbi programok és funkciók fognak hiányozni (játékok, VibeUI, stb.). Ebben a fázisban még meggondolhatta az ember magát, tehát csak akkor lépett tovább, ha engedtem.
-
cool13
őstag
válasz
huuuba2 #15041 üzenetére
Kezd előlről. Leszeded fentről a 136-ot. Abban minden benne van. Driver, ROM, scatter. Ha driver ok, akkor hajrá. Elindítod a FT-t. Megnyílik. Mondja hogy scatter kell majd. Erre ok. Ezután a letöltött csomagban, az SW alatt találod a scattert. Betallózod mint már többször írva lett. Egy lila csík szalad végig alul. Ezzel betöltötte a cuccot. Átállítod Firmware Upgrade módba. A telefont újraindítás módba állítod, addig a pontig amikor is írja hogy biztos akarod. Megnyomod az FT-n a Zöld lefele nyilas Download gombot, majd a telón leokézod az újra indulást. Majd vársz egy nagy zöld pipára a képernyő közepén. Ezzel minden törlődik a telódról. Lehet újra belakni.
Ennek mennie kell. Már többször telepítettem, meg mások is. Ha mégsem akkor driver gond lehet csak. Szerintem.
Ha nem ment valamiért, akkor vidd el olyan helyre ahol meg tudják csinálni neked. -
borzosmorzi
tag
válasz
huuuba2 #15051 üzenetére
Ez így is van rendjén. A teljes rendszercsere, pl. firmware upgrade, az összes pipát feltételezi, nem nyúlhatsz hozzá, mert ahogy kiveszed az egyik pipát, máris csak részleges cseréd van, azaz átállsz download only módba. Ha csak recovery-t akarsz cserélni a meglévő rendszeren, akkor csak a recovery pont kell legyen kipipálva (mivel a rendszer minden más része változatlan marad), természetesen ekkor dowload only módban vagy. Remélem világos.
-
cool13
őstag
válasz
huuuba2 #15029 üzenetére
De jelzem hogy xar. Nem fog működni. Kipróbáltam. A scatter tartalmazza mit töltsön fel a telefonra az FT. Ezt ha megnyitod nincs benne semmi amit be akarna tölteni.
Jenkíz is próbálta már. Itt látszik hogy nem sikerült neki sem ezzel.
De úgy csináljátok ahogy akarjátok. Látom egy itteni leírások, segítségek nem jók.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
huuuba2 #14439 üzenetére
Szia!
Igazából csak a windowsra való driver felrakás a bonyolultabb a leírásban is, onnan már ha felismeri a telót a rendszer, már nagyon egyszerű... Az 5.1 tényleg katasztrófa, én is sikítófrászt kaptam tőle, pedig kb. csak 3 percig volt a telefonon
Amúgy leírásban ott van, az 5.1-es AOSP-ot kell feltenni, és szintén az összefoglalóban megtalálható az S136-os verziójú 4.4-es rendszer is, ami neked kell. Már csak egy olyan valakit kell találni, aki felteszi neked...)
Telefonkönyvvel kapcsolatban, nincs import/export menü ott ahol a kontaktok vannak?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában jelent meg a gyártó újdonsága, melynek a kellemes specifikáció melletti legnagyobb vonzereje a 4000 mAh-s akkumulátor lehet.
- Túra és kirándulás topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- PayPal
- Fűnyíró topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest