- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diabo6
senior tag
válasz
chapog #11737 üzenetére
Nekem csinálja elég gyakran, volt már, hogy ki se tudtam kapcsolni a készüléket, de azt vettem észre, hogy egy rom csere után simán működött, hibátlanul, szóval nem fizikai hibája lehet. Másik romnál is jelentkezett, most se reagál rendesen. Szervízbe ezért nem szeretném beadni, mert frissítenek egy romot és kész, ahhoz pedig nekem mindent gyárira kell visszatennem. Inkább duplakopp vagy gravity screen. És van alkalmazás is kikapcsolásra és rebootra.
-
-
-
-
nzolo76
tag
Nekem is minden ok a térerővel, én a Ts kártyát adatforgalomra használom, a Vset meg minden másra.
Viszont nekem az előző és a mostani frissítéssel is az a gondom, hogy hiába van bekapcsolva a hívásvárakoztatás, ha beszélek, nem jelenik meg a másik hívás. Csak rezzen egyet a telefon, a hívás után nincs értesítés, csak a hívásinfoban látom ki keresett, ha nem felejtem el megnézni. Lehet elkelne már egy factory reset, mert volt már néhány frissítés, csak a Lollit meg akartam még várni. Esetleg ilyet más is tapasztalt?
-
-
deminos
aktív tag
Sajnos ezt a részét elrontotta a Lenovo. Egyébként örülj neki, hogy "csak" ennyi a problémád, ugyanis akinek a kocsijában van gyárilag beépített bluetooth kihangosító, azoknak kb. 20-30 másodperc után megszakad a hívás. Mindig!! Külföldiek is erre panaszkodnak, tehát nem egyedi eset.
Jelenleg várjuk a frissítést, ami reményeink szerint javít a dolgon. -
grafnet
veterán
Szia!
Ha, van egy infós embered, aki a cégnél hozzáfér a jelszavakhoz, akkor csináltass egyet magadnak, s akkor a kártyán való variálást te is meg tudod csináltatni az üf-esekkel.
De, egyébként ezt szóvá teszed a cégnél, akkor azt általában egy telefonnal el szokták intézni.grafnet
-
Athoszka
tag
Nekem más telónál (Lenovo S660) is volt ezzel problémám Vibe Rom alatt. Újraindítás után mindig elfelejtette a beállítást. Ilyenkor meg a szolgáltatónál beállítottat veszi figyelembe. Ezért van az, hogy valakinek meg nem felejti el újraindítás után, mert megjeleníti alapból a szolgáltató. Megoldás, hogy kéred ez legyen az alap, hogy megjeleníti. P780 is csinálja ezt nekem.
-
-
han_lev
senior tag
Én már egy ideje ilyen kódolású sms-ezéssel élek.
Hagyd ki az ékezetes betűket, bízzál, megértik.
Vagy használd a másik irányú ékezetes betűt. Azt egynek számol
á ú í ó ból van olyan amiben másik irányba hajik az ékezet.
az ő ű helyett rövdet használok..de látom már írták...
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobilinternet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 7 Days to Die
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest