- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszab
aktív tag
Nekem ez egy 4 GB-os Kingston (SDC-4). Tehát, ha jól veszem ki, akkor ez egy Class 4-es
Az oroszlán polimer akkumulátort elírták. Lion helyett Li-ion-t írtak.De gagyik ezek a távolkeleti cuccok... Bocs, fáradok
Az ajánlott fájl esetében nincs para. Zsír! Köszi! Bár azért majd ha hazaértem, töltök rá vissza valami rendes, 320-as empéhármat.
@bucihost: van erre valami rendes megoldás (ami nem workaround)? (Nem, még a headset használata is workaround-nak számít...)
-
ncc1701
veterán
-
-
Otthoni korulmenyekrol volt szo, szervizben persze, visszatehetik.
Clown81: win8-rol viszont nem fogja magat visszatenni win7-re pl... Hiaba win7tel vetted...igaz, ha a recovery win7 akkor megteszi.
Lenovo:
Erdekes en tegnap este leszedtem a 127-est... Es felment a frissites.... Akkor hogy van ez?
-
-
-
TheRealBear
tag
Gjoe: nem nem csak azt tudja. Itt van a lista.
Tudja igen, csak ha megvan veve a Live! Elofizetesd ami magaban kva joo (lenne) csak egy megragott szotyit nem adnak erte, ez csak az online letezes. Hogy tudjal neten jatszani esetleg update jon letudd tolteni.Besokaltam ezen es ki RGH-ztattam az enyemet. 320 giga jatek tarhely olvaso nem kopik. Miota megvan lemez nem volt benne. Jaa es van sajat Hacker Live. Ami free es ugyanugy tudsz jatszani neten,frissitesket szedek le,amint felmasolom a jatekot letolti a boritojat es stb..
/
Faby: Parancsolj Itt a link!
Es nem kell keresgetni. Lenyeg h egyhalozaton legyen a telefon es az xbox es menni fog!?
Semmi.jelszo meg tobb oras syncronizalas.
-
deminos
aktív tag
Emlékszem rá, hogy nem ajánlott volt régebben ez a program. Csak annyit tudok, hogy nekem semmi gondot nem okozott, se a gép, se a telefon nem jelzett semmilyen gyanús tevékenységet, aztán ki tudja.
A drivert a win7 maga rántotta le a netről, semmit sem telepítettem külön.
USB hibakeresést bekapcsoltam előtte.
Először nekem is kiírta, hogy nem támogatott eszköz, utána viszont gond nélkül megcsinálta.Csak azok használják eme programot, akik nem annyira paranoiások.
-
Lehet belelátod
Az első pár napban én is nagyon küzdöttem az üzemidővel, hogy minél jobb legyen ,meg na majd ez elmegy 4 napig..
Ha nem használom a mobilnetet, vagy wifit, akkor jah ,elmenne ez tovább is. De sokat emailezek, meg ilyenek, aztán kell az online.
Délután felé kilövöm, de mivel A-B munkarendem van, csak nagyon mély Taskerezéssel lehetne jól belőni, viszont nem hiszem, hogy nyernék vele, ha egy alkalmazást időzítésekre használnék el.
Szóval nekem 2 nap, ezt hozza stabilan. / max munkahelyet váltok
vagy leszokok a közösségi életről / na nem mintha állandóan aktív lennék, de sokszor ott keresnek meg apróbb dolgokkal.
-
-
Minel tavolabb vagy egy adotg cellatol annal tobbet ker.
Amugy meg nezz ra az Energiakezeloben az akkustatra.. Nekem Google Play ette, es eszi...
Folyamatosan ebresztgeti a telefont
Amugy ha nem nyulok a telefonhoz nem merul szinte semmit.
Rootoltam, szolgaltatasokat kikapcsolgattam, de nincs valtozas, ezt a Google cseszte el, fentebb mar irtam rola...
Rengeteg forum szol errol, 4.4 ota a Google Play szolgaltatasok zabaljak..
Probalom korbejarni mit kellene kitiltani ahhoz, hogy megszunjon a hatteradatáramlas... De valoszinu a Securityben is tiltani fogok mobilnet mellett szinte mindent...
.
-
-
-
Nekem is van, hogy a google szolgaltatosok kinlodnak, okat nem tudom.
2nap ez nalam is, folyamatos szinkron, adat es wifi.
Feleekkora aksik 1napot mennek, ez duplaval 2-t.
Ez a realis, de van csomo opcio jol parameterezni. Gyarilag.
3-4nap nekem hetvegen. Tehat ha pentek reggel feltoltom, akkor az hetfoig siman elmegy. Hetkoznap nem, akkor hasznalom rendesen.
Nalam a fiokkezelo akadt most ki. Ha kifagyasztom akkor kilep a googlebol. Majd ranezek. Vmi google fals
-
-
Vartanus
őstag
Tényleg...megnéztem notin lángosróka böngészőben és ott is ez van...de múlthéten még sem a telómon sem az asztalin nem volt,ha jól emlékszem....
Szóval akkor ez nem a vibe ui és nem is a teló "hibája".Azt hittem valami letölött app pl UC browser túrkált bele a rendszer mélyebb beállításaiba és amiatt vagy vírus...már majdnem csináltam egy rendszer visszaállítást.
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest