- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Yettel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoorus
őstag
-
han_lev
senior tag
Öööö van egy nagyon buta kérdésem:
Azt az AOSP 64bit vibe ui-s romot hogy kell feltenni...
Se targetbin, se zipp file..Valamit biztos nem látok.
-
-
-
ncc1701
veterán
válasz
frankdelgado #7487 üzenetére
Ja, a legnagyobb árulkodó jel az, h a gyártó bejelentette, h befejezi a mobil gyártást.
-
ncc1701
veterán
válasz
frankdelgado #7484 üzenetére
Hosszútávú tanács az, h nem érdemes elsőnek frissíteni tapasztalat nélkül. Tudod, más izéjével jobb bántani a csalánt. Plsuz árulkodó jel az, h a gyártó 2-3x kitolja a dátumot...
-
frankdelgado
őstag
válasz
frankdelgado #7484 üzenetére
ja téma összefoglaló.
-
han_lev
senior tag
válasz
frankdelgado #7479 üzenetére
Fkastoolszal tudod helyrehozni. (Persze mentés előtte mindenképp)
És akkor vagy a 4.4.4 vagy még az 5.1 es 64 bites AOSO wibe uis (ha szereted)
Persze erről nemsokára majd mondják a tapasztalatokat. -
Diabo6
senior tag
válasz
frankdelgado #7479 üzenetére
4.4
-
-
-
han_lev
senior tag
Milyen a 64 bites 5.1 es wibe ui-s rom?
Aki használja.
Érdemes felrakni, az nem zavar, hogy angol. -
Motaba78
addikt
Koszonom megvan
-
Motaba78
addikt
Sziasztok, mai mappal em is beleptem egy p70-el.
Olvasgatom a forumot, biztos lesz par kerdesem.
Elsot meg is kerdeznem.
Dupla koppos kepernyo felebresztest merre talalom a beallitasokban?
Elore is koszi -
Bárki akinek fent van a 64bites VibeUI, kérem mentse már ki a Security programot
@NextError: Hát az a gyári 5.1-es az minden, csak nem jó....
-
NextError
tag
válasz
han_lev #7461 üzenetére
Igazábol nekem a 4.4 sem volt rootolva és nem volt TWRP recovery sem rajta, csak most mégis kéne az a root jog
Led szerintem itt sem működik olyan nagyon jól, viszont ez nekem nem olyan fontos.
Gyorsasággal nincsenek gondok, multi tasking is elég jó.
Nemtudom honnan ollózták de nem lett rossz, nálam stabil.
Milyen video gondok vannak?
Csak az a gond h senki nem foglalkozik vele annyira, mert nagyon félre lett téve hogy ez elég béna húzás a lenovotól, ami lehet igaz is, de szerintem használható, és gondolom az sem valószínű hogy piszkálgatnák tovább ezt az 5.1 et. -
han_lev
senior tag
válasz
NextError #7446 üzenetére
Igen, ez hátrány lehet. Ha felflashelem, akkor:
1: nincs magyar nyelv
2: Eltűnik a root
3: Nincs rendes TWRP ( vagy van?, mert ugye ez is segíthet a rooton)Viszont:
1: gyors lesz
2: wibe gyári ui
? led használati betegsége ugyanaz, mint a 4.4.4-nek?
A videólejátszás ugye kérdéses..
? -
-
Sfmc
csendes tag
válasz
-=MrLF=- #7458 üzenetére
Annak idején sikerült a telefonról törölni a frissítésekhez szükséges fontosabb dolgokat
, így a frissítéshez
cappa72 és a többiekáltal leírt varázslásra lenne szükségem.
De mivel a telefon nagy meg elégedésemre tökéletesen teszi amire vettem nem piszkálom feleslegesen. -
Downloas
csendes tag
Hat en ilyet hasznalni sem tudnek, mert ha lezarom a kepernyot, kikapcsol a wifi..
-
Sfmc
csendes tag
Sziasztok!
Valaki használja ezt a net rádiót a telefonon? -
beg
veterán
Szeretem más izéjével csapkodni a csalánt
a 64 bitesben megy a gyári kamrával a hdr? Videó lejátszás kockázódás megvan?
-
NextError
tag
Tudom, hogy nem sok ember érdeke, de meg lehetne valahogy oldani a rootot a hivatalos 5.1 en? Mert ott ugyebár a fejlesztő menüből eltünt az user2root, de azért mégiscsak jó lenne ha valahogy teljes hozzáférést kapnék a telefonomhoz, viszont nem szeretnék se flashelni se másik romot tenni, csak egy root
Egyébként nekem az 5.1 előtt a kitkat csinált olyat hogy a messenger rosszalkodott, és semmi nem oldotta meg, most rendesen megy minden most hogy "csak" 32 bit az nekem nem sokat számit -
Ady5
csendes tag
válasz
ncc1701 #7428 üzenetére
Köszi a gyors aksis tanácsod...
Megfogadtam a benne lévőket, a gyári töltő ment vissza a gyári dobozba és a szekrénybe...
Az appal kapcsolatban be lehet állítani a riasztást, de ha több riasztás szeretnék beállítani, az már fizetős...vmi más app javaslat ami jelzi és riaszt az akku min.3700 illetve max.4070 mA elérésekor?
-
Kijött az oroszoktól a 64bites AOSP alapú VibeUI is. / ahogy nezem K3 Note alapokon a felulet, vsn benne Security is.
Delutan tesztelgetek azt hiszem, vagy legalabb kiszedem a rombol ami kell.
Thailand factbook csoportban van minden, minduart linkelek
-
nepszter1
addikt
válasz
Graphics #7431 üzenetére
Igen csak pont a garanciától tartok , mivel volt hogy belesett a vízbe és nem kapcsolt be én meg eszetlenül próbáltam kiszedni az akksit amire oda van írva hogy don't remove és az a kis papír el van szakadva , remélem hogy ez miatt kicserélik , meg hogy lehet-e látni valahol a telefonon hogy vízbe esett arra meg ugye nincs garancia .
-
-
nepszter1
addikt
Üdv tegnap a telefon 60szazalekon 1ora alatt lemerült teljesen 0ra. Ma pedig egész éjszaka töltőn volt a telefon és csak 96%az aksi kezdek aggódni
-
NextError
tag
Sziasztok!
A hivatalos 5.1-et használom, nekem minden okés vele.
Viszont egy root jól jönne... erre esetleg valami megoldás? -
ncc1701
veterán
Nem %-ot kell nézni, hanem cella feszültséget. Itt van pár grafikon, érdemes nézegetni.
Én ezt hasznáom, ennél be lehet állítani, h x cella feszültségnél pittyegjen. Illete y alatt is riasszon. Ez nálam általában 33-55% között van, de a % kijelzés nem pontos, így ugyanahhoz a feszültséghez tartozhat 53%, illetve 71% is. Általában azt mondják, h 3.92V-ig érdemes tölteni az akkut, de mivel töltés közben nagyobb a feszültség, ezért a riasztást magasabbra érdemes állítani, nálam most vmi 4070mV. A legalacsonyabb feszkó pedig ne menjen 3.7V alá.
Valamint, amit a linkelt cikkeidben nem írnak, érdemes minél kissebb árammal tölteni, én USB2-ről töltöm 500mA-el. Autóban, ha megy a navi, kijelző, akkor pedig 200mA környékén tölti. Ha vigyázni akarsz az akkura, akkor a gyári 2A-es töltőt elteszed a fiókod aljára, és nem használod. Fokozottan gyilkolja a li-akármi akkukat a nagy töltő áram.Ha pedig évente cseréled a telefonod, akkor sz@rd le az egészet. Nálam általában 3 évet szoktak megmaradni a telók.
-
-
Ady5
csendes tag
válasz
ncc1701 #4580 üzenetére
Hali!
Vettem egy ilyen telót és mivel nem cserélhető az aksi a maximális élettartam miatt olvasgattam ezt és ezt és arra jutottam hogy ebben a készülékben nem nem li-ion mint cikkben hanem Li-polymer... szal nem tudom hogy érvényes e rá a cik, miszerint a legjobb ha az akku 40-50%-on van. Namármost ez egy használati eszköz és minek bele nagy akku, ha nem azért, hogy ezt ki is használja az ember, így mindenki a saját igénye szerint tölti, de ha tudom azt, hogy nem játszok vele bla-bla akkor meddig töltsem max (pl.80%) hogy mire újra töltőre teszem min. 20-30%-ra esik vissza....
Kicsit hosszúra sikeredett a bevezető, de a kérdésem az, hogy van e a töltésre vmilyen app (pl. max 80%-ra engedi tölteni) amit ajánlanátok és milyen beállításokkal érdemes a töltést használni.
Köszi a válaszokat...
-
-
-
-
han_lev
senior tag
válasz
TheRealBear #7413 üzenetére
Na! Nana... Na most akkor...
Na jó, várjuk a tapasztalatokat... -
válasz
Hoppácska....
Azért megvárom a tapasztalatokat. Nem én leszek az első "fecske"
-
beg
veterán
válasz
Köszi
-
TheRealBear
tag
Kint a 64 bit!
Lenovoforumon -
TheRealBear
tag
válasz
Graphics #7402 üzenetére
Nem fogok behodolni meg koszono levelet irni sem Lenovoeknak, sőt telleg nem vagyok egy fotomuvesz, de ha tudod mit csinalsz tudsz kurvajo kepeket csinlani.
Pl.:Duliee&Beg: Üdv a tomenyesek taboraban!xD Gin-Tonic a muveszi kep cime!
Vagy
Vagy
Nem nagy szamok de joforman tueles es jo kepekre kepes.! -
-
-
Na skacok, tanulva a Redmi Note 2 topicban,
Automate program, Save battery flow-val megy
Holnap leirom mi ez, most sok volt a tomeny
-
han_lev
senior tag
Akkor csak várjuk a Marshalowot, ... és csak várjuk és várjuk...
No mindegy.
Még mindíg azon a linken van a legújabb portolt 5.1 ami az összefoglalóban van, vagy van mér újabb?
Bocsánat a láma kérdésért, de hiába olvasgatok, keresgélek, nem találtam választ.. -
ncc1701
veterán
válasz
szabodavidz #7401 üzenetére
És mint tudjuk, a megapixel a dolog parasztvakítás része.
-
válasz
szabodavidz #7401 üzenetére
Erről is beszéltünk
Másik kamera app ,főleg ha 5.1-en vagy
Tesztekben készültek jó képek, fotózni is tudni kell
De én egy mobiltól nem várom el a fotózást, kis helyen csak szar szenzor lehet
Ha jobbat raknak bele az ára se ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában jelent meg a gyártó újdonsága, melynek a kellemes specifikáció melletti legnagyobb vonzereje a 4000 mAh-s akkumulátor lehet.
- Hegesztés topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Napelem
- Mozilla Firefox
- The First Berserker: Khazan
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest