- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ellia
addikt
válasz
Apollyon #16198 üzenetére
Konkrétan. Lemerülve biztos nincs reggel 9 után húztam le a töltőlőt 13:30-ig ment kb. Utána mikor elővettem nem reagált semmire.
Vizet nem kapott, leejtve sem volt. Lehet szimplán csak "elfárdat" benne, végül is lassan 3 éves lett volna és ismerjük az ilyen telefonok átlagos élettartamát ugye...
Igazából csak egy szar dolog van, hogy kint vagyok Finnországban és szegény húgomat kell nyúzni mindenért...
-
Ellia
addikt
Na úgy nézz ki teljesen bedöglött, ma már a flash tool-ra se reagál. Konkrétan semmire.
Nyugodjon békében - jó ügynök volt... :\
-
Ellia
addikt
Hali...
Úgynézz ki közel a 3 éves kora előtt a szeretett telefonom megadta magát. Reggel még ment gond nélkül - most meg nem reagál semmire se. Töltőn van kb 20 perce de így se.
Pont a legjobbkor, kint vagyok Finnországban szóval csere készüléket se tudok szerezni (otthon elvileg már vár az új céges de az leghamarabb hétfőn kerül hozzám).
Esetleg valakinek van valamilyen ötlete, hogy lehetne feléleszteni esetleg?
Válaszokat előre is köszi!
-
Fairplays
aktív tag
válasz
zolee-coul #16186 üzenetére
Hello!
Nekem is ilyen problémám volt, rendeltem kínából egy olyan áramkört amin a töltőcsatlakozó rajta van. kb 1000 Ft volt. és 20 perc szerelés. Miután kicseréltem, kibeleztem a régit, és észrevettem hogy egyik érintkezőn vastagon állt valami kosz, teljesen befedte. Pedig próbáltam tisztogatni korábban is, de akkor nem fértem úgy hozzá, és nem is voltam benne biztos hogy amiatt nem töltődik rendesen.
-
Tot_
tag
Sziasztok!
A telefonra visszatoltott gyari rom es a csatolt linken levo nvrammal elindult a telefon. Majdnem minden mukodik kiveve a telefon szolgaltatast ami nem megy, mert az imei-k unknown erteken vannak. Tobb szoftverrel atallitottam az ertekeket, de a telefon nem latja a simet.
Hatha: valaki meg tudna osztani velem valahogy egy full mentest (nvrammal, vagy anelkul).
Koszonom! -
tomazin
veterán
válasz
zolee-coul #16184 üzenetére
En prozaibb okra gondolok: a kabel es a csatlakozo nem erintkezik jol. Probald masik kabellel. Ha az nem segit, akkor lehet ki kell cserelni az aljzatot. (Ha nem jo a kabelcsere szolj pu-ben es belinkelem)
Nekem is ez volt, de akkor vettem eszre, h valami gaz van amikor a zsir uj ugreen kabellel nem toltott.
Ugyhogy az aljzat megvan, az akksit meg varom,h megjojjon es akkor csere mindketto. -
Apollyon
Korrektor
válasz
zolee-coul #16184 üzenetére
ja értem. A fehér töltőt azért kérdeztem, mert az gyorstöltő, és ezek nem tesznek jót az akkuknak (semmilyen telefonnál sem).
Most kb. 2 éves a teló, egy korábbi hsz-edből ítélve. Nos, ha azóta a fehér töltőt használod csak, simán lehet hogy megvolt már annyi ciklus, hogy elhasználódott az aksi. A 0-ról 100-ra, de csak simán a 100-ra töltés sem a legjobb a lítiumos aksiknak. Persze kímélhetjük akárhogy, egy idő után ígyis-úgyis elhasználódik.
Esetleg próbáld meg, hogy majd ha lemerül 0-ra, és újból feltöltöd mi történik, vagy nézd meg egy AIDA64-gyel stb. hogy mit ír az aksi állapotára. -
zolee-coul
csendes tag
válasz
Apollyon #16183 üzenetére
Igen a gyári fehér színű töltőt használom.
Nem volt eddig soha fent egész éjszaka, csak amíg fel nem töltött 100 % ra, . ( legtöbbször ez még este megtörtént , le is húztam a töltőről).
Most csak azért volt fent éjszaka mert nem akart feltölteni ..... ( nem is töltött ) -
Apollyon
Korrektor
válasz
zolee-coul #16182 üzenetére
A gyári, fehér színű 2A-es töltőt használod? Az nem tesz neki jót, pláne, ha eddig úgy töltötted a telót, hogy egész éjszaka a töltőn volt, holott max. 2 óra alatt 100-ig tölt.
Simán lehet, hogy ha így használtad, kezd az akku meghalni. -
zolee-coul
csendes tag
Helló Mindenkinek,
segítséget szeretnék kérni .
Pár napja azt vettem észre hogy a telefon nagyon lassan tölt fel , egész éjszaka töltésen volt és csak 75 % ra töltötte fel.
A használat folyamán ugyan úgy mertül mint korábban . ( 75 % -tól ) .
eddig kb. 1,5 óra - 2 óra alatt feltöltötte . Most pedig egész éjszaka sem tudja....
ez mitől lehet ?
valaki találkozott hasonló hibával ?( megpróbáltam másik telefont tölteni a töltőjével , azt gyorsan tölti , úgy gondolom a töltő jó )
várom a segítő válaszokat.
köszönöm -
Tot_
tag
Sziasztok!
A flash-tool (format all) hibaüzenet és a google beszivatott...
Tudom, tudom ezt kellett volna először olvasni...Honnan tudok nvram,img-t letölteni?
Ezt találtam
https://driver-pcsuite-download.blogspot.hu/2015/12/lenovo-nvram-backup-collection-backup.html"Lenovo P70-A"
A telefon jelenleg a power gombra nem reagál, ez ebben az állapotban normális?
Köszönöm!
-
tomazin
veterán
válasz
tomazin #16172 üzenetére
15.1 los tapasztalatok (pár óra "szórakozás" után):
ha a sim kártya kezelőben kiválasztasz valamit (pl. 4g) akkor azon is marad. ugyanis teljesen mindegy mit nyomsz utána, nem reagál rá. (4pda-n azt írják másnak is van 4g problémája, de aki csinálta a romot nem tudja megnézni, mert ukrajnában csak 3g van)van, hogy edge van, van hogy felmegy 3g-re, de ahhoz, hogy visszatuszkoljam 3g-re újra kellett indítani.
bejelentkezős wifinél nem ajánlja fel a bejelentkező oldaltminden bt kapcsolat ment, amit 13-on nem.
hearthstonet nem bírtam telepíteni.
contactokat ne tudtam visszarakni titanium backuppal, folytonos fagyást okozott (bár ez vsz. orvosolható)
az adatkapcsolatok szerencsétlensége miatt nálam kiesett
-
lacko0123
tag
Sziasztok.
Elromlott az érintőpanelem, ezért lecseréltem a telót egy Redmi 5 Plus-ra(4/64).
A P70-hez meg rendeltem új kijelzőt és elrakom pót telónak. -
Mika1227
őstag
Mostanában előfordult párszor, hogy nem ébresztett a teló. A gyári ébresztőt használom. Találkozott már valaki ilyennel? A beállításokon semmit nem változtattam csinálta repülőgép illetve rezgő módban is.
-
flymi
addikt
válasz
®abstract® #16174 üzenetére
Ma reggel ránéztem a telefonra, 46%-on volt. Tehát amit tegnap egy 30%-os ugrással feltöltött, azt mára valamikor levonta belőle. Délutánra lemerítem, kikapcsolom, feltöltöm és utána remélem már nem fog ilyet csinálni többé.
-
®abstract®
őstag
üdv.
az akkura van ötletem:
próbáld meg kisütni,várd ki,hogy kikapcsoljon hátha észhez tér.ekkor fullra töltés.
kamera:elbaxarintott sajnos.lehet vele jó képeket lőni sötétben is de kitartóan és jól kell beállítani a fotó és videó módhoz is különben ócska lesz az eredmény
gyári kamera helyett:
camera fv5,cinema fv5, dslr camera apk at ajánlani tudom. -
flymi
addikt
Üdv emberek!
Három észrevételem lenne és ezekkel kapcsolatban a kérdések.
A telefonon nem módosítottam semmit, 4.4.4 fut rajta, nincs módosítgatva, telefonálásra és netezésre használom leginkább és erre tökéletes két sim kártyával.1. Az előző telefonom is p70 volt, sajnos az meghalt, de az az érzésem, h annak az akkuja valóban 4000mAh-s volt, egész napi pötyögés és telefonálás után sem hervadt le az akksija. Ma kábé reggel óta nyomogatom, kis játék (nem aaa típusúak), netezés, 3 félórás sorozat nézés után 94%-ról lecsúszott 30 környékére, felraktam töltőre. Ez normális? Lehet, h akksi és akksi közt ekkora a különbség?
2. Szóval feldugtam töltőre, gyárira természetesen. 70 akárhány százalékot mutatott, majd egyszer csak pittyegett, h feltöltötte és néztem is nagyot, máris 100%-on volt. Mondom az nem lehet, valami hiba van a mátrixban. Nyomtam egy újraindítást, utána is maradt 100. Ez valami anomália, vagy mi történhetett?
3. A kamera. Mostanában videózás közben állandóan állítja a fókuszt és elég zavaró, mikor a gépen visszanézem. Majdhogynem hányingerem lesz ettől a folytonos fókuszkereséstől. Korábbi videókat visszanézve nem tapasztaltam ilyet. Mi változhatott? Mitől lett ennyire ótvar?
A vakuról és a sötétben fényképezésről csak annyit, h vállalhatatlanul borzalmas képeket produkál. Egy nagy homályos fénypaca az egész, közeli tárgyaknál olyan, mintha egy tejüveget tettem volna a kamera elé. Napfénynél, szórt lámpafénynél viszont egész tűrhető képeket készít, amire nekem kell, arra elég. A vaku lámpaként alkalmazása sötétben botorkáláshoz jó, másra nem nagyon. Ez csak egy megjegyzés volt, személyes észrevétel. Az előző telefonomnál (pontosabban az előző p70-et megelőzőnél) s5230 mindenképp és mindenben jobb.Előre is köszönöm a segítséget!
-
tomazin
veterán
Most látom (ugyanis nézem, mert eddig bírta a cm13), hogy van 15.1-es los
Ezt próbálta már vki?lletve akinek van accountja az le tudná nekem ezt szedni?
köszönöm -
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
valaki találkozott már olyan problémával, hogy bluetooth hangfal (jó olcsó
) az első szám után "lehalkul" ? Ezt mi okozhatja? Mondanám, hogy gagyi a hangfal, de az elején tudja az elégséges hangerőt...
Ha újraindítgatom megjavul, de ez nem opció számonként, bringázáshoz használnám. -
Maladar
tag
Sziasztok !
Tudnátok ajánlani szervízt vagy szakit kijelző panel cseréhez ?
Panelt találtam 7-10.000Ft között itthon (pl jófogás), de csak árulva. Szervízek mind azt mondták, hogy náluk már nincs.
Ha pedig veszek külön, olyanhoz vinném aki nem ver át árral nagyon :-) és csinált is már ilyet. -
Nabukin
tag
válasz
saelin #16159 üzenetére
Szia!
Ma direkt kipróbáltam egy 64 Gb-os pendrive-ot ntfs-re formázva OTG-vel. A teló látta, de sérültnek mutatta. Leformáztam ExFAT-ra is, ezt már tökéletesen kezelte, film lejátszás, beletekerés is gond nélkül ment. Ezután egy 128 Gb-os pendrive-al is leteszteltem ExFAT-tal. Ugyanúgy ment minden rendesen. Kipróbáltam egy 1 és egy 2 terrás winyóval is a dolgot, de azokat csak felpörgette, de nem olvasta be (ugye ntfs-re voltak ezek is formázva). Amúgy a telefonon most a VIBE UI 3.5 S433 v2 fut.
A telefon akkuidejéről meg annyit, hogy az S433-as Marshmallow alapú Vibe UI-ra az Omni-féle Oreo-ról váltottam (kiderült, hogy a mobilnetet folyton eldobálja...). AZ Omnival alig ment el 24 órát és kijelzőidőben is a 2 óra nehezen volt meg. Na most ugyanez úgy néz ki, hogy másfél nap - szűk két napot megy egy töltéssel normál, nem túl intenzív használattal. A kijelzőidő meg 3-4 óra körül van.
A beszédhangszóró (fent, ami van) tisztítása meg tényleg ajánlott. Én egy vékony hegyű tűvel "szurkáltam" meg a lyukakat. Jó ideje először kellett telefonálás közben lehalkítani a hangot.
-
gabor_01
senior tag
válasz
Gyurmasina #16164 üzenetére
Nekem több, mint 1 éve van meg, de még nem is használtam. Csak tartalék volt.
Lassan el kéne kezdeni használni -
Gyurmasina
csendes tag
Akit érint: 2,5 éve használom a telót. A hangerő és akku probléma nekem is előjött. A két rendelt akku megjött, cserélve lett, és tökéletes. Minden porcikája megegyezik az eredetivel, kivéve a gyártási számot. Aliról. ( CUUSEY New High Quality Battery BL234 For Lenovo P70 P70t P70-T 4000mAh.) A hangerő csökkenés koszolódás miatt volt. Szétszedve kidrült, hogy belül egy szövet van beragasztva, ezért szétszedés nélkül esélytelen kitisztítani. Robbantani kellett a lyukakat. Utána ordít. Szuper.
Továbbra is marad. -
saelin
veterán
válasz
gabor_01 #16160 üzenetére
Mert már eladtam a telót és a kövi tulaj kérdezte tőlem. Nincs külső merevlemeze, így kipróbálni sem tudja. Épp venni akar egyet vagy egy 128GB-os pendrive-ot.
Egy Samsung Galaxy A5-re (2017-es) költöztem át. A váltásnak igazándiból nem elégedetlenség volt az oka, hanem hogy akciósan tudtam hozzájutni egy ilyen készülékhez és nem tudtam neki ellenállni...
-
saelin
veterán
Sziasztok!
A p70 megtudja hajtani a külső hdd-t? Azt tudom hogy otg képes, de azt már nem hogy le tud e hozzá adni elegendő áramot.
-
axioma
veterán
válasz
Fairplays #16157 üzenetére
Nem P70, de en direkt ki kellett kapcsoljam az autonal BT-n at a beszedhangot, mert akkor azt is a nemletezo mikrofonon akarta volna visszafele is, a sajat mikrofonjat meg kikapcsolta - zene kozben bejovo hivasnal en hallottam de ok semmit. Oreot nem ismerem, de a bt beallitasok kozott nezd meg, hatha csak ez a default az adott eszkozre. Persze fugg az eszkoztol, bt fules eseten eleg fura lenne...
-
Fairplays
aktív tag
Valakinek Oreo tapasztalatok? Én felraktam a LineageOS 15.1, a feltüntetett hibákon kívül (USSD, LiveDisplay)
bluetoothon nem jön át a telefonálás hangja, viszont a médiáé igen, ez elég bosszantó, így nincs sok értelme...
Ezeket leszámítva viszont eddig leggördülékenyebb rendszer, kb 2 hete használom 70 visszatelepített programmal. Értesítési led működik, wifit nem dobálja, programok nem omlanak össze. -
Árpicsek
csendes tag
válasz
®abstract® #16154 üzenetére
Sajnos nem működik. Még újra is telepítettem, beállítottam eszközkezelő alkalmazásnak, hozzáférést engedélyeztem, de így sem engedi. De nem csak a Greenify-t nem engedi, hanem más alkalmazásokat (E-robot) sem.
-
Árpicsek
csendes tag
Üdv!
Csináltam egy balgaságot.
A Greenify alkalmazást használom már jó ideje, de tegnap a Kisegítő lehetőségek menüpont alatt kikapcsoltam az automatikus hibernálás engedélyét és azóta nem tudom visszakapcsolni. Egy párbeszédpabel felugrik, de az OK-t nem fogadja el.
Mi a teendő ilyenkor, ha vissza akarom kapni a régi jó alkalmazásomat?
Előre is köszi a választ!
Ja, gyári 5.1 S139 van rajta. -
tomazin
veterán
válasz
®abstract® #16150 üzenetére
Ez nimh akksiknal jo a memoriaeffekt elkerulese vegett, liion-nal semmi ertelme, sot.
-
Nabukin
tag
Nem tudom, nekem 2,5 éve van meg a teló és szerencsére semmilyen problémám nem volt eddig vele. Teljesen meg vagyok elégedve a telóval, csak mint mondtam, az aksi kezd gyengülni. Ami azt jelenti, hogy már alig bír ki 24 órát egy feltöltéssel (amit ugye egy random ájfon, samsung stb. újkorában sem igazán ér el). Hozzászoktam a 2 - 3 naponta töltéshez.
Közben természetesen azért nézegetem a lehetséges utódokat, de nem találtam még olyat, ami miatt váltanék és nem vágódeszka méretű (sajnos egyre jobban ez a trend, az 5 inch kihalóban van).
-
stoon
addikt
válasz
Apollyon #16145 üzenetére
nekem 2016 szeptember óta van meg és már egyszer lett gariztatva ( fullra jelezte a térerőt minkét kártyára és nem tudtak híni olyan mintha ki lett volna kapcsolva) kb 3 hónapja fekete képernyővel kifagyott de rendesen semmit nem tudtam csinálni csak várni amíg kimerül ,hogy kikapcsoljon . sajnos azt kell mondjam hogy a navon mizum többet bírt, bár a mai fogyasztói társadalomra építenek nem a termékek hússzú élettaramára de és mégis keveslem ezt a 1,5 évet ennyi "gonddal"! én már nem rendelnék hozzá aksit az tuti. de ilyen árak mellet csak a "kényszer" fog rávenni egyedül a cserére .
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Fairplays #16144 üzenetére
Majd ha esetleg megrendeled majd az aksit is, és publikus, akkor majd belinkeled a többi rendelt alkatrésszel együtt a forrást plz?
Mert én is gondoltam rá, hogy berendelnék egy pótakkut majd hozzá.
Azért azt jó tudni, hogy nem nem csak én vagyok itt, aki még használná pár évig a P70-jét
-
Fairplays
aktív tag
válasz
Apollyon #16142 üzenetére
Köszi az infót! (előző kommentemben kicsit furára sikeredett a megfogalmazás...
)
Érdekes, maga a telefon stabil, nem kapcsol ki, ilyen gond nincs vele. Az érték biztos nem valós, amit nekem ír ki, de valami gond van az akksival az tuti. Csatlakozót, áramkörrel, tegnap már megrendeltem hozzá, most akksikkal szemezgetek, együtt cserélném a kettőt... -
tomazin
veterán
válasz
Nabukin #16141 üzenetére
Bár ez nem telefonakku, hanem 18650, de ott alapszabály, hogy amire tobb van irva mint a gyarira az a valosagban tized annyit tud.
A sok jo ertekeles szinten nem jelent semmit, mert megjon, ranez, hasonlit 5csillag. Olyan ertekelesket kell keresni ahol a sulyat lemerik (az nagyon latszik ha gagyi) illetve amin letesztel egy ciklust,h mennyi is a valos kapacitasa. -
Apollyon
Korrektor
válasz
Fairplays #16140 üzenetére
Közben néztem én is egy AIDA-t.
Most, hogy mondod, az a feszültség tényleg alacsony. 3-4 Volt között-körül kellene lennie kb. mindig.
Az is érdekes, hogy az akku kapacitást csak 3000-esnek mutatja neked Android szerint. Nálam is custom rom van, 13-as LOS. Simán lehet, hogy az akku heló...(#16141) Nabukin: Állítólag a 4000-nél nagyobbnak mondott aksik is valójában kisebb kapacitásúak mint 4000. Csak kereken négyezrest vegyél, ha veszel, és lehetőleg pont ugyanolyan lenovosat, mint ami a telefonban is van.
-
Nabukin
tag
Sziasztok!
Eddig még soha nem szóltam hozzá ehhez a fórumhoz, de már nagyon régóta olvasom. Eddig ez pont elég volt a 4PDA-val kiegészítve.
Most viszont szeretnék kérdezni, hátha van tapasztalata már valakinek erről.
Már egy ideje úgy érzem, hogy kezd a 2,5 éves kis p70-em akkuja öregedni. Már alig bírja egy napig (24 óra, nem 12 vagy 8) egy feltöltéssel. Ezért elgondolkodtam egy akku cserén. Nézegettem ali-n, meg ebay-en az aksikat és találtam 2000 mAh-os (természetesen nem opció
), 4000 mAh-os és 4500 meg 4800 mAh-os akkukat is. Tehát a kérdés, hogy valaki használ ezekből a nagyobb 4500/4800-as akkukból? Ezek rendesen működnek, vagy csak valami vacak hamisítványok és nem tudják hozni a ráírtakat? Érdekelnének a vélemények/tapasztalatok, hogy érdemes lehet-e egy ilyenre cserélni?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Fairplays
aktív tag
válasz
Apollyon #16139 üzenetére
Köszönöm az ötleteket. a csatlakozót már tisztítottam, de semmi. A napi egy nappal küszködött már a készülék, ha intenzívebben használtam. A töltéssel nem volt gond eddig, az egyik pillanatról másikra jelentkezett. Igen én is még a csatlakozóra gyanakodtam, hogy eltört, elszaródott valami. Csak az akksi teljesítménye se túl fényes már...
Az az alacsony érték a feszültségénél normális? Vagy csak rosszul írja ki a custom rom miatt?
-
stoon
addikt
köszi srácok ránézek mindenre!
-
Valaki vállal Lenovo P70-A upgradet? Értem ezalatt: lecserélni a gyároi ROM-ot vmi másra. Mondjuk CM12/CM13-ra, vagy bármi hasonlóra.
Igazság szerint nagy gondom nem lenne ezzel a készülékkel, csak 1-2 apróság. Ami a legjobban hiányzik, hogy nem tudom megadni melyik program indulhat a telefon indulásakor, melyik nem, és melyik program mihez férhet hozzá. Az előző Doogee teflonban ez simán elérhető funkció volt :-) -
stoon
addikt
szerintetek mi lehet a gond a p70-emel? ha fotozni akarok szaggat a kép nehéz képet csinálni ha videózni szeretnék akkor akad a kép nem folyamatos?![link]
-
zambozoli
aktív tag
Nos Uraim..., több mint 2,5 évet használt, több mint két tucatszor romolt P70 nyugdíjba került és átvette a tartalék szerepét az első régi SonyEricsson Xperia x1-től.
Ezzel a romolgatós Lenovo-s állítgatásoknak vége.Mielőtt kérdeznétek egy Sony XZ1C lett helyette.
-
cool13
őstag
válasz
SamiCsillag #16120 üzenetére
Play/beállítások/Alkalmazások automatikus frissítése/ne frissítse automatikusan.
+ én az értesítések alatt is kikapcsolok majdnem mindent. Csak egy pipát hagyok bent, mégpedig hogy értesítsen ha a Play automatikusan frissít valamit. Mert ekkor egyből le tudom tiltani, vagy amit frissített visszaállítom a frissítés előttire. Esetleg végleg tiltom.
Nálam ez a legelső mozzanat, amikor belépek egy újra telepítéskori bejelentkezéskor.
Csak kézi frissítés van ez a lényeg. Majd én eldöntöm hogy akarom vagy nem. -
SamiCsillag
senior tag
Hogyan tudom letiltani a frissítéseket a play áruházban?
-
Zigi
senior tag
válasz
cool13 #16118 üzenetére
Nekem is volt. Voda/Telekom kártyával használom, voda az adat. A hozzáférési pontoknál eltávolítottam mindent és manuálisan beállítottam, azóta ( 1 nap) nem volt ilyen. Előtte repülőmód ki be, wifi ki be kapcsolgatással meg tudtam hülyíteni.
Azt vettem észre, hogy szinte mindegy hova állítom, de jelenleg lte-n van. -
Fairplays
aktív tag
Mennyi ideig Csak 6-os android jött a telóra, azt hittem hogy ott vége.... Aztán fene se gondolta volna hogy 8-ast is rábarkácsolják, a már már korosodó gépezetre...
-
Apollyon
Korrektor
válasz
cool13 #16104 üzenetére
Jaaa, azt hittem szarkazmussal írtad amit írtál... Mert hogy már túltolom a témát
Ami igaz, sorry... De akkor egy véleményen vagyunk.
Meg amúgy az elv is zavar, hogy ami benne volt egy korábbi rendszerben mint lehetőség, az az újban már miért nincs benne => visszafejlődés.
Livedisplay arra jó, hogy lehet állítani a színhőmérsékletet a kijelzőn. Azaz melegebb színűre lehet állítani egy csúszkán tetszés szerint, ami egyrészt kellemesebb a szemnek, másrészt este nem akadályoz az elalvásban (kék fény gátolja a melatonin hormon termelést ami az elalváshoz kell). Mondjuk a színeket torzítja elég erősen, de a telefont jobb esetben nem grafikusmunkára használjuk.
Az egyszerűbb verziója a Night Mode, ami kb. csak egy ki-be kapcsolást tud, illetve csak enyhébb "borostyánszínűre" állítja a kijelzőt. Ez nekem nem elég jó, mert nappal nekem melegebb a szín, este pedig már totál piros, de a lényegi információ kényelmesen leolvasható a kijelzőről.
(#16105) Zigi: Igen, valóban elárulhatnád, hol lehet állítani, vagyis milyen menüben a programokhoz külön-külön LED fényt.
-
cool13
őstag
válasz
Apollyon #16103 üzenetére
Led nincs. Illetve van, a töltésre lehetne megadni színeket. De ugye a telefonban lévő led csak két színt képes megjeleníteni ezért nem is tudom miért jó állítgatni.
Livedisplay: nincs. (ez mire jó amúgy?)
Van viszont színkezelés. És van benne szürke és fekete lehetőség.
Tudom mit írtál. Mindenkinél az. Nálam is a fehérség zavar, mint téged. Remélem jól értem hogy téged is az zavar. Mert ha nem akkor félre értettelek.Akkor meg bocs.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
cool13 #16102 üzenetére
LED? Livedisplay?
(Utóbbi mondjuk csak CM/LOS sajátossága.)
A 7-es droidhoz képest az előző 8.1-nél észrevehető volt némi mikrolag, amikor görgetsz, látszik, hogy nem olyan simulékony (pici akadások) illetve kicsit lassabban nyíltak meg a programok. Itt is van ilyen?
Az előző hsz-edben felvetett dologra meg még megjegyezném, hogy odaírtam, hogy szubjektív dolog, mindannyian másképp szeretjük használni eszközeinket.
-
cool13
őstag
Van új 8.1. Gördülékeny, megy faxán. Root van és működik, látszik is az ikon. Duplakopp van, minkét irányba. Play is van és működik ha kell. Az alap fényképezőben nincs kamera de van másik amiben megy, és annak vannak jó kis jellemzői (lassított felvétel pl.). Eddig minden működik.
Próbáljátok ki ha gondoljátok.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában jelent meg a gyártó újdonsága, melynek a kellemes specifikáció melletti legnagyobb vonzereje a 4000 mAh-s akkumulátor lehet.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest