- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Nokia 6310 - nem az, ami volt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez a telefon érintett alapból ezen sérülékenység területén?
https://itcafe.hu/hir/g_data_android_fereg.html
-
Valaki vállal Lenovo P70-A upgradet? Értem ezalatt: lecserélni a gyároi ROM-ot vmi másra. Mondjuk CM12/CM13-ra, vagy bármi hasonlóra.
Igazság szerint nagy gondom nem lenne ezzel a készülékkel, csak 1-2 apróság. Ami a legjobban hiányzik, hogy nem tudom megadni melyik program indulhat a telefon indulásakor, melyik nem, és melyik program mihez férhet hozzá. Az előző Doogee teflonban ez simán elérhető funkció volt :-) -
Még egy apró kérdés: hogyan tudom vízszintes tájolásra kapcsolni fixen (!) a képernyőt?
A napokban több droidos telót is megnéztem: Álló és Auto.elrogatás lehetőségek vannak csak :-(
2017-ben itt tart a technika? -
Egyébként csupán annyit szeretnék elérni, hogy be tudjam állítani mely App-ok induljanak (vagy ne induljanak) el automatikusan, és melyik App mihez férhet hozzá a telefonon (kamera, fotók, helyzet stb).
Kicsit furcsa, mert az előző (és egyben első Androidos) telefonomon ez alapból megoldható volz (Dooge X5 Pro). Itt megg ROOT és egyéb szörnyű kifejezésekkel találkozom (és még sok más szörnyűséggel :-) -
Szeretnék a gyári 5.1 (P70-A_S139_151214_16G_L_ROW) heyett vmi mást felrakni.
Mondjuk egy AOSP Android 5.1-et.
Nézem a leírásokat: lépj be a TWRP-be, a Flash, Scatter , MTK6789 ... és még ezer rövídítés és kód. Tök jó, lépésről lépesre leírás, csak gyakorlatilag egyetlen szót (rövídést) sem értek belőle :-))
Földi halandó emberek számára készült leírás is létezik? Mondjuk megjegyzésben leírja mit jelent a 3-8 betűs rövídités(kód). Vagy mindet egyesével guglizzam ki? -
A TotalCommander-es Notification könyvtárba bemásoló s trükk az bejött :-)
-
Hali! Lehet, hogy volt már róla szó, de nem olvasnám végig a közel 15e kommentet. Nálam SMS hangnak csak gyári kb 15db egyikét tudom megadni. Én nézek el vmit. 5.1 verzió
-
Hali!
Pár napja tértem át egy Doogee XP Pro-ról a Lenovo P70-A készülékre. Szépen működik is, de nem mindent találok meg benne, amit a másik telefonban használtam (gondoltam Android ez is, az is :-)
Ilyen például: mely programok (APP-ok) indulhatnak el automatikusan a készülék indulásakor, és melyik program mihez férhet hozzá (képek, kontkaktok stb).
Kicsit bosszantó, de gondolom csak én vagyok láma :-)
Elnézést a kérdésért, de nem volt időm, és főleg kedvem végigolvasni közel 15ezer hozzászólást.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában jelent meg a gyártó újdonsága, melynek a kellemes specifikáció melletti legnagyobb vonzereje a 4000 mAh-s akkumulátor lehet.
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest