- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fairplays
aktív tag
válasz
zolee-coul #16186 üzenetére
Hello!
Nekem is ilyen problémám volt, rendeltem kínából egy olyan áramkört amin a töltőcsatlakozó rajta van. kb 1000 Ft volt. és 20 perc szerelés. Miután kicseréltem, kibeleztem a régit, és észrevettem hogy egyik érintkezőn vastagon állt valami kosz, teljesen befedte. Pedig próbáltam tisztogatni korábban is, de akkor nem fértem úgy hozzá, és nem is voltam benne biztos hogy amiatt nem töltődik rendesen.
-
tomazin
veterán
válasz
zolee-coul #16184 üzenetére
En prozaibb okra gondolok: a kabel es a csatlakozo nem erintkezik jol. Probald masik kabellel. Ha az nem segit, akkor lehet ki kell cserelni az aljzatot. (Ha nem jo a kabelcsere szolj pu-ben es belinkelem)
Nekem is ez volt, de akkor vettem eszre, h valami gaz van amikor a zsir uj ugreen kabellel nem toltott.
Ugyhogy az aljzat megvan, az akksit meg varom,h megjojjon es akkor csere mindketto. -
Apollyon
Korrektor
válasz
zolee-coul #16184 üzenetére
ja értem. A fehér töltőt azért kérdeztem, mert az gyorstöltő, és ezek nem tesznek jót az akkuknak (semmilyen telefonnál sem).
Most kb. 2 éves a teló, egy korábbi hsz-edből ítélve. Nos, ha azóta a fehér töltőt használod csak, simán lehet hogy megvolt már annyi ciklus, hogy elhasználódott az aksi. A 0-ról 100-ra, de csak simán a 100-ra töltés sem a legjobb a lítiumos aksiknak. Persze kímélhetjük akárhogy, egy idő után ígyis-úgyis elhasználódik.
Esetleg próbáld meg, hogy majd ha lemerül 0-ra, és újból feltöltöd mi történik, vagy nézd meg egy AIDA64-gyel stb. hogy mit ír az aksi állapotára. -
Apollyon
Korrektor
válasz
zolee-coul #16182 üzenetére
A gyári, fehér színű 2A-es töltőt használod? Az nem tesz neki jót, pláne, ha eddig úgy töltötted a telót, hogy egész éjszaka a töltőn volt, holott max. 2 óra alatt 100-ig tölt.
Simán lehet, hogy ha így használtad, kezd az akku meghalni. -
axioma
veterán
válasz
zolee-coul #16038 üzenetére
Nekem is ilyen volt... volt hogy elertek, volt hogy nem. A mellettem ulo munkatarsam hivott, ugyanaz a szolgaltato, megse csengett ki nekem, o meg hangpostat kapott. Elotte-utana telefonaltam...
Ettol meg lehet a telo sw-es hibaja is, nem mondom hogy kizart, de en a szolgaltatonal kezdenem. -
axioma
veterán
válasz
zolee-coul #16027 üzenetére
Nekem igaz, hogy telocsere utan, de konkretan sim kartya miatt volt ilyen jelenseg. Marmint bementem telenorhoz, technikai csere (eleg regi volt mar, igaz a sztori is 3 eve volt), es az ujjal soha tobbet nem csinalt ilyet. Ha 2 evesnel idosebb a sim, ingyenes, foleg ilyen hibajelensegre, szoval nem art megle'pni (mar csak azert sem mert most mar mindenhol kitorheto mindegyik meretu sim-et adnak tudtommal, nem cserenel jon a pislogas). Felteszem ugysem a sim-en tarolod a szamokat.
-
Johnnny
csendes újonc
válasz
Én anno mivel korlátlan csomagjaim vannak beállítottam időközönként automata sms küldésre 3 óránként így nem akad meg. A páromnak úgy van megoldva ,hogy egyik kártya átirányítva a másikra és vissza ha nem elérhető. Ugyanis egyes programok valahogyan beakasztják minden jónak tűnik térerő full és mégsem elérhető az egyik kártya...
-
yozsi007
csendes tag
válasz
Szia!
Előélet:
Nekem 4.4.4. S134 –es rom van fenn 1.sim telenor, 2. sim voda. (előtte 2 évig fordítva volt, a csere oka az mobilnet)
Azóta a 2-es sim néha nekem is ezt produkálta.
Beavatkozás:
1 hónapja újrahúztam, de nem változott semmit.
Fapados megoldás:
Az én megoldásom rá, kicsit fapados, de 100%-ban bevált. Minden akku töltés befejeztével (2 naponta) újraindítom a telefont.
Jövő:
Várom a 7-es android visszajelzéseket, hogy érdemes-e azt feltenni. mennyi és milyen hibák vannak benne. -
gabor_01
senior tag
válasz
Telepítettél valamilyen alkalmazást az utóbbi időben?
-
zambozoli
aktív tag
válasz
Gondolom (mert nem írtad le) 4.4.4. van a telcsin. Idővel valami baja lesz és nem kezeli rendesen a két kártyát. Négy megoldás van:
- Telefon visszaállítása gyári állapotra
- Custom FW (ott meg mással fogsz szívni)
- Másik kétkártyás telefon
- Két egy kártyás telefon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest