- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=MrLF=-
senior tag
Szia,
Tapasztalatok, nincs gond semmivel?
Dupla kopp ébresztés van? második sim 4G megy?Ez az? [4pda.ru - Miui 9 Marshmallow 7.11.30]
[P70-A MiuiPro9_v7.11.30] -
Apollyon
Korrektor
4G bug: csak első indításnál jön elő, 2 lépésből javítható, többé nem okoz problémát. Fekete képernyős hívás 12.1-es CM-nél volt, LOS tökéletes. Akkut egyáltalán nem eszi, 2 napig használom a telót 80-30% közötti akkuval. Messengert mondjuk nem használom, lehet ez a kulcs
Wifi problémával nem találkoztam, bluetooth-ot viszont nem használok, szóval arról nem tudok nyilatkozni.
Illetve egyik fórumtárssal kipróbáltuk a VPN-t, az biztos nem működik.
-
Fairplays
aktív tag
Nos, én meg pont azokat próbáltam utóbbi időben. LoS nagyon remek rom lenne.... amin meglepődtem szebb képeket készít, még rosszabb fényviszonyok mellett is, kis arányban mosódnak el a képek. Természetesen kicsit zajosabbak is, de kevésbé idegesítő, mint a teljesen homályos fotó. Gyors, felesleges programoktól mentes rendszer, akkumulátort nagyszerűen kezeli. Led visszajelzés működik az üzenetküldő alkalmazásokkal. Viszont facebook alkalmazást valamiért nem szereti, nagyon nem. Folyamatosan összeomlik, majd pár nap elteltével szétcsesződik az egész telefon. Kétszer próbálkoztam vele, mindkétszer bootloop lett a vége. Facebook alkalmazás nélkül több hétig használtam gond nélkül.
Majd kipróbáltam a Flyme 6-ost. Gyors belakva is (ez előzőre is igaz) Kép készítés a régi időket idézi, nem érzek javulást. Akkumulátor szerintem picit hamarabb merül mint a LoS alatt. Több kinai program van rátelepítve, ezek nagyon nem szimpatikusak, ráadásul értesítéseket dobálnak (természetesen tilthatóak...) Nincs LTE, alapból, de beállítható, csak újraindítás után elveszik a beállítás. Nem találtam benne duplakoppot. Bluetoothon nekem nem jön át a média hangja. Van játék tér funkciója (én nem használtam). Elvileg maxon pörgeti a cput, lekapcsolja az értesítéseket, korlátozza háttér adatforgalmat, a gördülékenyebb játékért. Nos és a facebook egy idő után ez is leáll, kifagy, nehezen nyílik meg. Bootloop még nem volt több hét elteltével sem. Hátrány még, hogy elég nagy lehet a rendszer memória igénye, mert a felhasználói appokat, nagyon hamar kidobálja...
Szóval aki megél facebook app nélkül annak ajánlom a LOS-t (valószínűleg én is vissza váltok rá)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Nyaralás topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Előnyére módosult az AVX10.2 specifikációja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest