- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylverR
senior tag
válasz
HussarF #1088 üzenetére
Pontos infó a linken nem volt látható, DE: Még nincsenek Pascal GPU-k. Jó ideig nem is lesznek elérhetőek, csak pár "founder edition". Azaz tessék, ha van pénzed megveheted az 1000 db kártya egyikét amit ki sikerült kényszerítenünk a TSMC-től, és ha elfogyott akkor sajnáljuk, várnod kell nyár végéig. Az nVidia az aki kapkodik. Az AMD Polarisa már bőven több mint fél éve készen van. A Vega-ra pedig csak a HBM miatt kell várni. Én sem azt látom, hogy az AMD kapkodna. Inkább az nVidia az aki kapkod. (Mindenféle trollkodás, és fanboykodás nélkül mondom ezt.)
-
Raysen623
addikt
válasz
HussarF #1086 üzenetére
Pascal eredeti időpontja mikor is volt?
Van itt sakkozás rendesen.
-
-
oAcido
aktív tag
És jött is itt egy teszt (mindkét oldal kártyáiról), hogy semmiféle "butítás" nincs driveresen... Az nem lehet, hogy inkább a játékfejlesztők nem szánnak ezekre a kártyákra időt/energiát? Most hogy ezt az nVidia két szép szeméért teszik, vagy szimplán nincs rá keret, az egy másik kérdés.
-
Ijk
nagyúr
A 980Ti másfélszer gyorsabb a 780Ti-nál, ami kb talán egy r390 szintjén van.
Ha kellett volna a jobb teljesítmény, akkor már rég megvetted volna a 980Ti-ot. Persze nyilván most majd 1080 lesz jó választás, de az nvidia is nyíltan a 700-as széria tulajokat célozta meg a pascallal. Egy 980Ti-ot feleslegesnek tartok lecserélni most. Persze akinek sok a pénze és lehető legjobb kártyát akarja magának tudni az más tészta, de alapvetően a racionalitásokról beszéltem.
Olajka02: Én is kíváncsi leszek a 1080Ti-ra, de csodát nem fog tenni. A mostani és régebbi játékokat elviszi 2160@60 fpsn-en, de az újakat szerintem még az sem. Attól tartok még évekig csak multi gpu szolgálja ki az uhd-t, ami nem is lenne olyan nagy baj, ha 100% kompatibilitás és problémamentes lenne. Remélhetőleg a DX12 hosszútávon ezt megoldja.
-
Olajka02
aktív tag
Hát én nem tudom, de nekem otthon WQHD moncsi mellett egy 780 Ti matrix platinum-om van.
És amikkel játszom azt mind kihajtja ultrán 60 FPS-sel (BF3 100-110, BF4 75-85, SWBF 55-65).
Az új kártyákra én is nagyon kíváncsi vagyok, de én is lehet hogy kivárok az 1080 Ti-ig, mert nekem 4K-ra kellene egy combos karesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest