- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
válasz
Ren Hoek #1220 üzenetére
"Van konkurencia felsőkategóriában? Nincs. Sajnos az Nv olyan árat szab amilyet akar." - Na ez netto nem írom le micsoda. Úgy látszik a konkurencia fogalmán is mást értünk.
"Annyit kell belátni, hogy kisebb cégként az AMD-nek nincs esélye a brutális fejlesztési pénzeket beforgató NV ellen." - Jó, most szépen kezd el sorolni azokat a brutális fejlesztéseket amit az NV végez folyamatosan. Az 1070 és 1080-ban lévő kisebb fejlesztések is az esélytelen "nem konkurencia" másik gyártó ténykedései miatt történtek.
"Ehelyett nem kéne ígérgetni mindent jövőre, VR, DX12, olcsó HBM és sorolhatnám. Sehol sincsenek ezek tavaly óta." - A három felsorolt példa közül melyik az amelyik jelenleg nem létezik szerinted? Korábban leírtam mikor tud olcsó lenni valami, de úgy látszik süket fülekre talált ismét. Emlékeim szerint olcsó HBM-et nem ígértek csak HBM-et, amiből elsőként nekik van kártyájuk.
"Most ebben a kategóriában kéne csatasorba állni. 1070 és max 1080 ellen. Jóáras kártyákkal... de nagyon gyorsan." - Miért is? Te úgyis maradsz s zöldeknél, akkor meg miért izgat? Mire hozzá fogsz tudni jutni az új nv karikhoz, már lesz piros is. Felsőház pedig év vége felé jön jelen állás szerint. Elvárod a gyors lépést az egyiktől, ráadásul jóárban, de ugyanezt valamiért nem várod el a másiktól. Na ez a fanboy-ság csúcsa.
(#1221) Menthirist: +1
-
Raysen623
addikt
válasz
Ren Hoek #1217 üzenetére
Látom a marketing hatott nálad is. De ha te ettől jobban alszol, akkor tedd a párnád alá a 970-esed és álmodj szépeket. Nem értem miért panaszkodsz, amikor NV karid van?! Megkaptad amit akartál? Ha gtx-ed van, akkor milyen alapon pocskondiázod a másik gyártót? Vagy netán nem jött be a nagy álomkép és vízió ott sem?
Nekem korábban AMD és ATI kártyáim voltak, elégedett voltam velük ha nem lennének olyan drágák használtan akkor most is az lenne. Jelenleg gtx-em van és azzal is elégedett vagyok. Tényleg megéri neked 1-5 fps miatt agyament teóriákat kergetni? Elveszett mi? Számodra....sőt: már a jövő serm a régi.
Egyik oldalról látom a kisérletet a változtatásokra, másik oldalról kb a semmit. Cserébe mindent elkövetnek, hogy kiszorítsák a konkurenciát a piacról. Batman gyalázatról már ne is beszéljünk. De persze a hardver igény növelés meg szépen megy, ti meg veszitek mert megérdemlitek. Mi meg mosolygunk a problémáitokon. -
Raysen623
addikt
"A Furynál nagyok voltak az elvárások, hbm, meg minden, aztán került rá 4GB? Pont oda nem elég, ahova szánták.. " - Ez így nem igaz, és ezt te is tudod. Ha megnézed a teszteket, akkor bőven elegendő mindenhova. Pont ez az erőssége a HBM.nek, hogy kevesebb is "elegendő" mert jóval gyorsabb. Cserébe viszont drága, de csak egyenlőre. Jövőre az is olcsóbb lesz, amint lesz elegendő a piacon.
-
Raysen623
addikt
válasz
Goldberg03 #1205 üzenetére
Ahogy elnézem nem fogják lenyomni, mert annyival drágábbak lesznek újonnan.
-
Raysen623
addikt
Ajánlom figyelmébe mindenkinek ezt a DOOM videót. A srácok tudtommal 980Ti-vel tesztelnek, de azon is állati jól fut a program. Ebből pedig nekem úgy tűnik, hogy az új DOOM egy rendkívül jól optimalizált játék lesz, tehát az NV marketing doom videó minősége és sebessége is ennek köszönhető leginkább.
-
-
Raysen623
addikt
-
Raysen623
addikt
válasz
HussarF #1086 üzenetére
Pascal eredeti időpontja mikor is volt?
Van itt sakkozás rendesen.
-
Raysen623
addikt
válasz
polgi803 #1083 üzenetére
760 van és egy 6950-et váltott le. +40w fogyasztás kb 25-30%-al több teljesítményért, szóval nem rossz, de a 82 foktól ki vagyok bukva (10 fokkal magasabb), holott windforce-os (mondjuk legalább csendes, de az előd is az volt).
(#1084) Kopi31415 : mondjuk előbb dobta be a köztudatba mint kész terméket. Ezek után bármit csinál az AMD az kapkodásnak fog tűnni egyesek részéről. Pedig igazából a piaci viselkedés minden esetben ilyen és el is várható a gyors ellenlépés. Lásd mobil telefonoknál.
-
-
Raysen623
addikt
válasz
-=RelakS=- #786 üzenetére
Nem nehéz egy Doom-ból 200fps-t kicsiholni, főleg nem helyenként....nem egy bonyolult openworld játék ez tény. Inkább a Witcher 3-at demózták volna.
-
Raysen623
addikt
Valahogyan én is így gondolom a jelenlegi felállást. NV lépett elsőnek, mert meg akarja tartani a piacot. Elég magasra tette a lécet, és érdekes látni egyesek várakozásait sz új termékkel kapcsolatban.
AMD talán okosan kivár, hiszen ő lebegtette meg először az újabb architektúrát. Megvárja hova lövi be teljesítményben konkurencia a kártyáit, aztán legfeljebb még alakítanak a sajátjukon egy kicsit. Addig is megcélozzák az alsó-közép kategóriát. Eleve eltérő lesz a csíkszélesség ennél a generációnál, teljesítmény-fogyasztás tekintetében meg még semmi konkrétumot nem tudunk. Érdekes év elé nézünk remélhetőleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest