- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
füles_
őstag
válasz
Raysen623 #1222 üzenetére
Arra én is kíváncsi vagyok hogy mire megy el az a brutál sok pénz amit az NV költ fejlesztésekre.Ha a fejlesztésekbe beleszámoljuk a marketinget és a játék fejlesztők lefizetését akkor úgy-ahogy elhiszem.De hogy nem a Pascal fejlesztése igényelt ennyi pénzt az biztos,tulajdonképpen a gamereknek szánt Pascal egy Maxwell 3.0
-
-
-
polgi803
őstag
válasz
Raysen623 #1080 üzenetére
Tegyük fel, hogy a jelenlegi bejelentések majd a tesztek alatt is valósnak bizonyulnak...akkor viszont az én olvasatomban vagy nem kapkodva cselekedtek most. Vagy, ha igen, akkor milyenek amikor nem kapkodnak...érted...
mert igencsak odacsapósak ezek a cuccok, hangsúlyozom, ha valóban ilyenek! Ha nem, akkor én kérek elnézést...persze itt óvatosan kell bánni a szavakkal, mert még azt gondolják elfogult vagyok NV felé, pedig a mostani karim is 9 év után zöld csak, azelőtt piros voltam.
-
nubreed
veterán
válasz
Raysen623 #767 üzenetére
Én is kíváncsian várom. És természetesen, ezt az egy kiszivárgott eredményt nem tekinthetjük se relevánsnak se túlságosan megbízhatónak. De ha teszem azt, nem kamu és tényleg igazak a képen látható eredmények, érdekes a baba fekvése... Egy r9 200series megveri? Oh my god...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dying Light: The Beast
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest