- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olajka02
aktív tag
Az ár teljesítmény mutató a felső kat.-ban sosem volt valami fényes, erre botorság várni, hogy ez a most következő, vagy bármelyik szériával megváltozzon.
A felső kategória a teljesítmény mellet egy kicsit a presztízsről is szól mindkét gyártó esetében.
Azok soha nem lesznek népkártyák, amiből a gyártók az igazi profitot termelik, az a középkategória (mondjuk már ez is elcsúszott, mert a középkategória árszintje is felfelé elcsúszott nem kicsit).
De valóban a 970 az egy nagyon jó és még mindig időtálló megoldás (meglátásom szerint). -
Olajka02
aktív tag
Ez nem teljesen igaz.
Most egy 980 ti-vel 4K-n játszom az SWBF-el 48-55 FPS-sel úgy, hogy minden HIGH-on van a mesh és texture quality pedig ultrán, az élsimítás pedig TAA.
Ha igaz, amit írnak, és már az 1080 is gyorsabb lesz a Titan-nál, így elviekben és beharangozva az 1080 Ti a 980 Ti-hez kellene hogy hozzon 25-35%-os gyorsulást.
Így elméletileg az a kártya azokhoz a játékokhoz, amit én hajtok elég kell hogy legyen a fix 60 FPS tartására.
Tehát ez én meglátásom szerint annak elegendőnek kell már lennie 4K-ra is.
De ez az én véleményem, ezt majd meglátjuk a tesztek után.A fenti sok hozzászóláshoz csak annyi lenne a meglátásom, hogy az átlag júzer tényleg 1080P ben tolja, oda minek akar valaki jobb és nagyobb teljesítményt, mint (pl) egy 980-as....
Sőt, ha nincsenek speciális igények (144 Hz moncsi és a többiek), akkor egy 780, 780 Ti, 290, 290X is bőven elég még sokáig.
Túl van lihegve ez az egész és sokan szépen eszegetik az arcukba tolt marketing maszlagot. -
Olajka02
aktív tag
Hát én nem tudom, de nekem otthon WQHD moncsi mellett egy 780 Ti matrix platinum-om van.
És amikkel játszom azt mind kihajtja ultrán 60 FPS-sel (BF3 100-110, BF4 75-85, SWBF 55-65).
Az új kártyákra én is nagyon kíváncsi vagyok, de én is lehet hogy kivárok az 1080 Ti-ig, mert nekem 4K-ra kellene egy combos karesz. -
Olajka02
aktív tag
válasz
Komplikato #486 üzenetére
.
-
Olajka02
aktív tag
Most először fogalmazódott meg bennem az a gondolat, hogy ref. kártyát veszek.
Gyönyörű lett.
És biztos hogy halk is lesz, hiszen a hőtermelés az NV adatai szerint (nem szó szerint) egyenlő a nullával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest