- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
JOkE01
tag
válasz
Dr.Anonymus #318 üzenetére
Elszabaduló indulatok? Bennem? Én inkább úgy érzem beletörődtem és elfogadtam a hibáit, ezért írtam, hogy nincs mit tenni majd a következő transformer jobb lesz, felháborodott fórumtársnak írtam, hogy a tanulság, ne vegyen több asus táblát. Persze nem Ő az egyetlen aki "kicsit" ki van akadva, de nem akarok ezzel felesleges vitát indítani, valakinek minden működik rendessen van akinek nem (sajnos nekem sem).
Alternatívák most még nincsenek, pár hírt átolvastam viszont készülő tabletekről és nem egyben lesz IPS panel és tegra 3 remélhetőleg a specifikációknak megfelelően működően és nem követik az asus nem túl korrekt hozzáállását. Szóval ne félj lesz miből választani.
-
TheGerike
tag
válasz
Dr.Anonymus #318 üzenetére
Egyetértek.
Nekem is a másik alternatíva a alma volt. Csak hát ne soroljam a negatívumait, amiben a Prime odab@sz neki, ugyanannyi áron...bár lehet annál működne is mindenNekem amúgy nem azzal van a bajom, hogy nem működik a GPS, hanem a hozzáállással!
Ha már egyszer le van írva a specifikációkba, hogy van benne, akkor működjön is, és ne legyen már az, hogy egyszer csak az ASUS hivatalos oldaláról a specifikációkból eltűnik ez a funkció...ez az ami felháborít!Ja és amúgy Padfone
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autóhifi
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Metal topik
- Suzuki topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest