- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
válasz
r3dsnake #853 üzenetére
Jogos. Köszi ,hogy megkerested
Egyébként jellemző. El se tudjátok képzelni,micsoda inkompetencia van mindenhol. Sok ügyfélszolgálatos nem tud egy címet normálisan leírni,még akkor sem,ha lebetűzöd neki. Otthon ezeket az embereket páros lábbal rúgnák ki a munkahelyükről,ha így végeznék a munkájukat. Itt meg mindenki mosolyog rád az igaz,meg udvarias,csak éppen mintha egyáltalán nem érdekelné az embereket,hogy mit mondasz.
Htc one x-el is az volt,hogy találtam rajta egy pixelhibát. Bevittem a telenor-hoz ,és mondtam a csajnak,hogy elvileg a papíron az van,hogy a vásárlástól számítva 2 héten belül cserélik,ha valami baja van. Belül voltam ezen az időn, és mondtam neki,ha nem cserélik mégse,akkor ne javítsák mert kell a telefon. Persze,hogy javították és 3 hétig odavolt a szervizben. Aztán mikor visszakaptam, az eladónak szimpatikus voltam (jé te magyar vagy? én szerb,közel laktam a magyar határhoz ,blabla)mondta,hogy ezt ki kellett volna cserélni,csak a kolléganője hülye volt mikor bevette
Na ez jó hosszú lett,a lényeg az,hogy egyből gyomorideget kapok,ha itt valamit intézni kell vagy garanciáztatni.
Otthon meg sokan azt gondolják,hogy itt mennyivel jobb a garanciális ügyintézés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Újratervezés: biztonsági okból változtat a Tesla
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- iPad topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7480
- EliteBook 830 G10 13.3" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest