- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nincs megállás akkuméretben
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
janika1988
tag
Sziasztok!
Üdvözlet a fórumtársaknak először is, én is beruháztam egy ilyen gépre, szeretnék is kérdezni párat a masinával kapcsolatban.
Hol tudok magyar nyelvű dokkolót (fehéret lehetőleg) venni ehhez a tabhoz?
Most vetttem egy 3g-s változatot egy hete és szeretném kipróbálni, hogy a dokkal (és rákötött vinyóval) ki tudja-e váltani a laptopom. Az is érdekelne, hogy ha angol kiosztásút veszek, akkor be lehet-e állítani úgy, hogy a ; helyett pl. É karaktert mutasson, mint egy külföldi laptop magyar területi beállítású Windows-zal. Volt a hardveraprón egy mat0303 nevű tag, aki hirtelen le lett tiltva (5 éve tag volt), és tudott gyári számlával dokkolót. Csak már válaszolni nem tudtam neki. Esetleg valakinek van itt eladó dokkolója, vagy tud arról, hogy, melyik bolt forgalmazza? És a tf300tg-hez melyik dokk kompatibilis/melyikkel néz ki jól? A prime-éval is?Másik a random újraindulás; 4.2.1-re frissítettem, de kb ha elalszik és pár óráig nem nyúlok hozzá, nagy döcögősen elindul, és van, hogy random beakad és újraindul, akár egymás után 2x is. Szinte mindig a Chrome alatt. Van erre megoldás, vagy esetleg a beígért 4.3 segít?
Elnézést a sok kérdésért, de bújom a fórumot pár napja, és ezekre nem láttam választ.
Köszönöm a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Hálózati / IP kamera
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS ULTRA 5 135U vPRO 12 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD 2028-ig Gar
- Dell Latitude 5500 i5-8365u / 16gb ddr4 / 500gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- Dell Inspiron 15 5502 i5-1135G7 /8gb ddr4 3200mhz/ 256gb ssd/ 87%-os akku / töltő
- Dell Inspiron 5402 i5-1135G7 / 8gb ddr4 / 512gb nvme ssd / jó akku / Töltővel
- ASUS ROG Zephyrus G GA502DU Gamer Laptop
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest