Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• janika1988

tag

válasz stopperos #2434 üzenetére

MaCS_70, stopperos, kaciokos: köszönöm a részletes válaszokat, neki is esem a factory resetnek, mondjuk pont ma nem bootolt újra random :)

A billentyűzetet keresem tovább egyelőre, csak ebayen találtam angolt, az is pezsgő színben, nem fehérben, de ez legyen a legkisebb baj. A magyar billentyűzetet viszont akkor ahogy elnézem, sehol sem forgalmazzák már :(

Ma vettem viszont BT billentyűzetet, és a gyári asus billentyűzetre való beállítással már mentek is az ékezetek, még a kiegészítő program sem kellett :)

Köszönöm még egyszer a tippeket és tanácsokat, egyébként egy i7es gépet váltok le, egyelőre olyan helyzetbe kerültem, hogy nincs időm játékra, filmet ez is visz elég jól, netezni pedig még kényelmesebb is. Max később egy win7es transformer (book) a cél, addig megnézem mit lehet ebből kihozni. :))

• janika1988

tag

Sziasztok!

Üdvözlet a fórumtársaknak először is, én is beruháztam egy ilyen gépre, szeretnék is kérdezni párat a masinával kapcsolatban. :)

Hol tudok magyar nyelvű dokkolót (fehéret lehetőleg) venni ehhez a tabhoz?
    Most vetttem egy 3g-s változatot egy hete és szeretném kipróbálni, hogy a dokkal (és rákötött vinyóval) ki tudja-e váltani a laptopom. Az is érdekelne, hogy ha angol kiosztásút veszek, akkor be lehet-e állítani úgy, hogy a ; helyett pl. É karaktert mutasson, mint egy külföldi laptop magyar területi beállítású Windows-zal. Volt a hardveraprón egy mat0303 nevű tag, aki hirtelen le lett tiltva (5 éve tag volt), és tudott gyári számlával dokkolót. Csak már válaszolni nem tudtam neki. Esetleg valakinek van itt eladó dokkolója, vagy tud arról, hogy, melyik bolt forgalmazza? És a tf300tg-hez melyik dokk kompatibilis/melyikkel néz ki jól? A prime-éval is?

Másik a random újraindulás; 4.2.1-re frissítettem, de kb ha elalszik és pár óráig nem nyúlok hozzá, nagy döcögősen elindul, és van, hogy random beakad és újraindul, akár egymás után 2x is. Szinte mindig a Chrome alatt. Van erre megoldás, vagy esetleg a beígért 4.3 segít?

Elnézést a sok kérdésért, de bújom a fórumot pár napja, és ezekre nem láttam választ.
    Köszönöm a válaszokat előre is!

Új hozzászólás Aktív témák