- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
janika1988
tag
válasz
stopperos #2434 üzenetére
MaCS_70, stopperos, kaciokos: köszönöm a részletes válaszokat, neki is esem a factory resetnek, mondjuk pont ma nem bootolt újra random
A billentyűzetet keresem tovább egyelőre, csak ebayen találtam angolt, az is pezsgő színben, nem fehérben, de ez legyen a legkisebb baj. A magyar billentyűzetet viszont akkor ahogy elnézem, sehol sem forgalmazzák már
Ma vettem viszont BT billentyűzetet, és a gyári asus billentyűzetre való beállítással már mentek is az ékezetek, még a kiegészítő program sem kellett
Köszönöm még egyszer a tippeket és tanácsokat, egyébként egy i7es gépet váltok le, egyelőre olyan helyzetbe kerültem, hogy nincs időm játékra, filmet ez is visz elég jól, netezni pedig még kényelmesebb is. Max később egy win7es transformer (book) a cél, addig megnézem mit lehet ebből kihozni.
-
janika1988
tag
Sziasztok!
Üdvözlet a fórumtársaknak először is, én is beruháztam egy ilyen gépre, szeretnék is kérdezni párat a masinával kapcsolatban.
Hol tudok magyar nyelvű dokkolót (fehéret lehetőleg) venni ehhez a tabhoz?
Most vetttem egy 3g-s változatot egy hete és szeretném kipróbálni, hogy a dokkal (és rákötött vinyóval) ki tudja-e váltani a laptopom. Az is érdekelne, hogy ha angol kiosztásút veszek, akkor be lehet-e állítani úgy, hogy a ; helyett pl. É karaktert mutasson, mint egy külföldi laptop magyar területi beállítású Windows-zal. Volt a hardveraprón egy mat0303 nevű tag, aki hirtelen le lett tiltva (5 éve tag volt), és tudott gyári számlával dokkolót. Csak már válaszolni nem tudtam neki. Esetleg valakinek van itt eladó dokkolója, vagy tud arról, hogy, melyik bolt forgalmazza? És a tf300tg-hez melyik dokk kompatibilis/melyikkel néz ki jól? A prime-éval is?Másik a random újraindulás; 4.2.1-re frissítettem, de kb ha elalszik és pár óráig nem nyúlok hozzá, nagy döcögősen elindul, és van, hogy random beakad és újraindul, akár egymás után 2x is. Szinte mindig a Chrome alatt. Van erre megoldás, vagy esetleg a beígért 4.3 segít?
Elnézést a sok kérdésért, de bújom a fórumot pár napja, és ezekre nem láttam választ.
Köszönöm a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4600M I 8GB I 180GB SSD I NVIDIA i 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest