Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Yettel topik
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - iPhone topik
 - Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
 - Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Google Pixel topik
 - Milyen okostelefont vegyek?

Új hozzászólás Aktív témák
- 

littlemole
őstag
Valamiért ha kikapcsolom a tabletet és készenléti állapotba kerül akkor is valami szívja az akkumlátort.
Megnéztem és semmi nincs bekapcsolva rajta. GPS OFF, WIFI OFF.Eddig normálisan ment, ha készenlétben volt akkor igen keveset csökkent az akku. Most meg 2 óra alatt esik 5-8%ot.
 Ha bekapcsoltam a wifit és utána a készenlét akkor többet csökkent. Alapból a beállításoknál úgy van beállítva hogy készenlét esetén kikapcsolja a wifit.Egy két programot tettem rá újabban. Közülük már leszedtem párat, de még mindig adódik a probléma. Még egy offline map progit tettem rá (mapswith me) de ez sem kapcsolja be a gps-t.
A kérdésem hogy mi lehet ez, illetve van e olyan androidos alkalmazás amivel ki lehetne deríteni mi szívja az akkut. Valami alkalmazás vagy valami más.

Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Azonnali informatikai kérdések órája
 - A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
 - Futás, futópályák
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - OLED TV topic
 - Autós topik
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
 - WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
 - További aktív témák...

- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
 - Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Core Ultra i7-165U/16GBRAM/512SSD/14" FULL HD+ IPS kijelző
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+

- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
 - HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 94% Akkumulátor
 - BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha bekapcsoltam a wifit és utána a készenlét akkor többet csökkent. Alapból a beállításoknál úgy van beállítva hogy készenlét esetén kikapcsolja a wifit.