- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiop
tag
válasz
Turbobacsi #723 üzenetére
Kipróbáltam,vagy 10 ilyen programot de olyan kimaradást mint amit te feltöltöttél én nem tapasztaltam.Ha húzok egy vonalat vagy körözök,van ahol kihagy 1-2 mm,de utánna ha más irányból húzom akkor működik.
-
tiop
tag
válasz
Turbobacsi #723 üzenetére
Köszi,kipróbálom.
-
tiop
tag
válasz
Turbobacsi #718 üzenetére
Nem,de egy fórumtársnak volt hasonló hibája ""Van egy me173x tab a családban. A kisfiamnak sikerült mindenféle vírust és trójait összeszedni. Ezen felül állandóan felugrálnak ablakok, hogy ezt meg azt telepítsem.
A tab belassult és letiltja az érintőkijelző bizonyos részeit.
Csináltam egy gyári visszaállítást, menüből és recoveryből is de a vírusok rajtamaradnak a gépen. Mondjuk ezt nem értem, hogy hogyan. Eddig bármi gond volt a gyári visszaállítás megoldotta a problémát.
Próbáltam vírusírtókat és trójai killereket de nem javult meg."" Igaz nekem nem ugrálnak fel ablakok de a többi ugyan az.A megoldást is megírta csak sajnos nem értem.
""Sikerült megoldani a problémát. Többszöri gyári visszaállítás, közben az összes vírusírtó program amit play-ről ingyenesen le lehet tölteni. Aztán a végén recovery-ből wipe cashe és wipe data/factory reset háromszor egymás után"" -
Wajk
addikt
válasz
Turbobacsi #685 üzenetére
köszi az infókat.
Annyi kérdésem lenne, hogy miért ezt a verziót érdemes feltenni:
ASUS MeMO Pad 7(ME70C) Software Image Version: V11.2.3.18.2 For WW SKU only
miért nem ezt (utolsó 4.4.2)?:
ASUS MeMO Pad 7(ME70C) Software Image VersionW_V11.2.3.33 For WW SKU only
én is első körben 4.4.2-n hagynám a gépet...
-
k.daniel91
tag
válasz
Turbobacsi #709 üzenetére
Hát én először ezt akartam telepíteni: ASUS MeMO Pad 7(ME70C) Software Image Version
W_V11.2.3.33 For WW SKU only .
Amúgy az Asus leírás alapján csináltam, letöltöttem majd a belső könyvtárba felmásoltam.
Az a baj, hogy már a tablet szoftvere nem is jön be csak Asus Bootloaderje (Droidboot Provision OS) Valahogy fel akarok rá varázsolni egy szoftvert, mert jelenleg nincs rajta semmi..de nem tudom hogyan lehetne. -
Imike_80
aktív tag
válasz
Szia!
Ez a leírás 100%-os volt. Köszönöm!
Megcsináltam a telepítést, feltettem a 4.4.2 legelső verzióját, majd utána a legutolsót. Most egyelőre hagyom így azt hiszem, várok még a Lollival, hátha tényleg kijön rá egy kiforrott 5.1, vagy akár annál is frisebb.
Megjegyzés: kb. 15-20 Androidos eszközzel legalább volt már dolgom, amiket frissíteni kellett, amilyen egyszerűen ezt a kis Asus MemoPad-ot frissíteni lehet, még talán nem is találkoztam. Korrekt kis cucc ez ennyiért, na. Majd figyelem az akksiidőt, ilyesmit. De ha beválik, hagyom a 4.4.2-t. Mégegyszer köszi!!
@ (#688) Joe.36: Köszi neked is. Nem is mentem tovább, maradok 4.4.2-n egyelőre. Frissítésbe nem bukott bele!@ (#694) ForgoLajos: Ez lesz a te topicod szerintem: HD7
-
Norbii87
csendes tag
válasz
Köszönöm én is a frissítés leírását és hogy pontosan melyik fw-t is kell feltenni. Már csak annyit kérdeznék még, hogy a kernel listából lehet/kell e feltenni valamelyiket és ha igen milyen módon? Köszi!
És köszönöm R19 tagunknak is a válaszait a kérdéseimre!
-
Julot
aktív tag
válasz
Turbobacsi #681 üzenetére
Köszönöm, holnap kipróbálom! Mára eleget húztam magam ezen a sza... Szóval holnap!
Bár igazából nem is az Asus tablettel van baj(om), hanem a lagdroiddal... Nem is értem minek vettem megint olyan kütyüt ami ezzel a hulladékkal van fertőzve? Ahol az a fejlődés, hogy kiveszik pl az usb mass storage kapcsolódási módot... pffff. röhej! No mindegy, biztos én vagyok a hüle...
-
Julot
aktív tag
válasz
Turbobacsi #679 üzenetére
Köszönöm a válaszodat!
A fő memórián belül hova?
-
Genesistibi
tag
válasz
Turbobacsi #676 üzenetére
Az első vagy második újraindításig nekem is ezt csinálta + folyton leálltak a google alkalmazások.
Azóta stabil, mint a fagyott kutya lába (megkockáztatom, hogy 4.3-ban volt valami gebasz vagy a googlenak kellett egy kis idő, hogy szétválassza az eszközöket: telefon, tv, táblagép stb..)
-
Genesistibi
tag
válasz
Turbobacsi #674 üzenetére
Én most megálltam a legújabb 4.4.2-nél, a következő amit felajánl az már 5.0.
R19 írta, hogy jött egy kisebb frissítés a Lollihoz és azóta csak valami akksi bug maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Napelem
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- Energiaital topic
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest