- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
gemini
aktív tag
nálam is hasonló volt nemrég, ráadásul ha reggel lehúztam a töltőről és egész nap nem nyúltam hozzá estére lemerült. Csináltam egy hard resetet, újrapakoltam mindent és azóta újra pörög mint új korában. Viszont én hiába jönnek frissítések, én most inkább azokat sem töltöm le az appokhoz, mert most legalább tökéletesen működik.
-
madmike
őstag
Szia!
Ezt a cpu órajel dolgot én tegnap végigjártam. Annak ellenére,hogy az Edigitalban azt mondják két különböző órajellel kaphatni, csak egy fajta cpu-val létezik a tab. 1,33ghz és 1,86ghz között változik a cpu órajele.
A refurbished sok mindent jelenthet. Garanciában visszavett, majd gyári alkatrészekkel megjavított. De az is lehet, hogy csak csomagolás sérült volt, ezt nem lehet tudni. Viszont ugyanúgy kapsz rá Asus garit, igaz nem 2,hanem csak 1 évet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest