- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nokia 6310 - nem az, ami volt
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
gemini
aktív tag
nálam is hasonló volt nemrég, ráadásul ha reggel lehúztam a töltőről és egész nap nem nyúltam hozzá estére lemerült. Csináltam egy hard resetet, újrapakoltam mindent és azóta újra pörög mint új korában. Viszont én hiába jönnek frissítések, én most inkább azokat sem töltöm le az appokhoz, mert most legalább tökéletesen működik.
-
madmike
őstag
Szia!
Ezt a cpu órajel dolgot én tegnap végigjártam. Annak ellenére,hogy az Edigitalban azt mondják két különböző órajellel kaphatni, csak egy fajta cpu-val létezik a tab. 1,33ghz és 1,86ghz között változik a cpu órajele.
A refurbished sok mindent jelenthet. Garanciában visszavett, majd gyári alkatrészekkel megjavított. De az is lehet, hogy csak csomagolás sérült volt, ezt nem lehet tudni. Viszont ugyanúgy kapsz rá Asus garit, igaz nem 2,hanem csak 1 évet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kedvező árú táblagépet teszteltünk le, amely 64 bites Intel rendszerchippel kíván az alsó-középkategóriának odapirítani.
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest