- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gemini
aktív tag
nálam is hasonló volt nemrég, ráadásul ha reggel lehúztam a töltőről és egész nap nem nyúltam hozzá estére lemerült. Csináltam egy hard resetet, újrapakoltam mindent és azóta újra pörög mint új korában. Viszont én hiába jönnek frissítések, én most inkább azokat sem töltöm le az appokhoz, mert most legalább tökéletesen működik.
-
madmike
őstag
Szia!
Ezt a cpu órajel dolgot én tegnap végigjártam. Annak ellenére,hogy az Edigitalban azt mondják két különböző órajellel kaphatni, csak egy fajta cpu-val létezik a tab. 1,33ghz és 1,86ghz között változik a cpu órajele.
A refurbished sok mindent jelenthet. Garanciában visszavett, majd gyári alkatrészekkel megjavított. De az is lehet, hogy csak csomagolás sérült volt, ezt nem lehet tudni. Viszont ugyanúgy kapsz rá Asus garit, igaz nem 2,hanem csak 1 évet."Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Fire TV stick/box
- World of Tanks - MMO
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 X700 128GB-Garanciális!
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip StarLight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest