Új hozzászólás Aktív témák
-
gigaherz
tag
Több megfigyelésem is van a gyors akksi merülésre, az egyik egy program segítségével. Ez a konkrét CPU állapotokat listázza ki, és a bennük töltött időt.
Amikor leteszem a tabot hosszabb időre, előtte gyorsan még resetelem a statisztikát a programban, lezárom a képernyőt, és várok egy kis időt. Ha ezalatt nem a deep sleep állapot volt túlnyomó részben, akkor valami szívja az akksit. (ha a wifi be van kapcsolva, akkor valószínűleg nem fog deep sleep-be menni...)
Egyébként, amikor a wifi úgy volt beállítva, hogy sosem tartsa bekapcsolva, akkor mindig jó volt nálam. Ha manuális kapcsolgattam, vagy a mindig tartsa bekapcsolva opció volt kiválasztva, akkor előbb utóbb probléma lett a merüléssel. (sosem használtam a battery saver-t, vagy bármi hasonlót)
Megoldás nálam mindig az újraindítás volt!
-
gigaherz
tag
Sziasztok!
Mostanában állandóan azt csinálja, hogy kikapcsolom a wifit a gyors-beállításokban, az ikon szürkére vált, de alóla nem tűnik el, hogy melyik wifihez van csatlakozva, továbbá az értesítési sávon is kinn marad a wifi jel. Kapcsolgathatom bárhol, bekapcsolva marad, és csak újraindítás után hajlandó ténylegesen kikapcsolni.
Valakinél jelentkezett már ez a probléma? Ha igen, hogyan lehet megoldani? -
gigaherz
tag
Először mindenképp 8 órát. Utána én ha észreveszem, hogy feltöltött, akkor le is húzom a töltőről. Nem árt meg neki, hogyha egy-két órával tovább van töltve, de hosszabb ideig semmiképp sem hagynám a hálózaton.( >8 óra)
Még ehhez annyit fűznék hozzá, hogy az ilyen aksik rendelkeznek úgymond töltési számmal (~500-1000), ami azt jelenti, hogy ha egyszer feldugod tölteni, majd lehúzod, akkor egyel csökken ez az érték, attól függetlenül, hogy mennyi ideig volt töltve, és amint eléri a 0-t, onnantól kezdve kezd el az aksi állapota romlani. Így amikor én felteszem töltőre, akkor amíg fel nem tölt teljesen, addig nem húzom le, csak ha tényleg nagyon szükséges. Természetesen ahány személy, annyi féle elgondolás ezzel kapcsolatban.Nekem személy szerint voltak gondjaim a szoftverrel, amíg fel nem került 201-es verzió. Pl. gyors aksi merülés, a fájlkezelő nem kezelte a felhő alapú tárhelyeket, nem tudtam frissíteni egyes alkalmazásokat...
De a legújabb frissítéssek minden rendben megy rajta, nagyon meg vagyok elégedve -
-
-
gigaherz
tag
Október óta használom a CX verziót, gyors akkumulátor merülési problémával küzdöttem, ideiglenes megoldást sikerült találni hozzá. A legutóbbi (198) frissítés megjavította, nincs már probléma vele. Azonban egy másik jelentkezett.
A fájlkezelő a felhő tárhelyeket is megjelenítette és kezelte is őket nagyon szépen, most azonban azt írja ki, hogy a ZenUI szolgáltatás nincs telepítve, és csak a belső tárhelyet és a micro sd kártyát látja.
A play storeban pedig azt írja, hogy a ZenUI szolgáltatás app nem kompatibilis az eszközzel.
Egy ideig még engedte letölteni (kb. 11 MB-t le is szedett mindig), de valami olyasmi hibaüzenetet dobott telepítés közben, hogy: "ismételt szolgáltatói engedély".
További probléma, hogy a feladatkezelő gyakran leáll, így az erősítés nem működik, a készülék pedig erőteljesen úgy viselkedik, mintha csupán egy mag működne a négy közül.Valaki találkozott hasonló problémákkal? Esetleg valami ötlet, hogyan lehetne megoldani? A fájlkezelő zavar a legjobban, mert a Dropboxot gyakran használom, így pedig elég körülményes lett egy fájl elérése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Éjszakai műszak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest