Új hozzászólás Aktív témák
-
gábor323
csendes tag
válasz
Lin3Lord #1258 üzenetére
FAT32 -re van formázva, viszont megoldódott a dolog csak azt nem értem, hogy mi lehetett a gondja, lementetten mindent újra formáztam szintén FAT32, lementett dolgok vissza és a fonepadon is működik. Azért nem értem az egészet mert idáig is használtam más eszközökkel (Nexus 7, laptop, több asztali gép)
Köszönöm mindenkinek a segítséget. -
gábor323
csendes tag
válasz
KamuMazsola #1254 üzenetére
Köszönöm a segítséget,de úgynézki, hogy a 32 gb sok neki, a 2 gb megint kipróbaltam és most kapásbol működött nem tudom mitől jault meg minden ugyanaz volt mint amivel idáig próbálkoztam. Valószínűleg a 32gbot pendrájvból nem tudja kezelni.Szoftver a legfrissebb van rajt azért volt furcsa, hogy nem működött.
-
gábor323
csendes tag
válasz
antivip #1252 üzenetére
Szia
Nexus7nek nem volt gondja a 32 gigással T-nél vettem idáig működött rendesen, a Fonepad 2 gigást felismeri eltávolítás is megvan csak semmit nem lát a pendrájvon lévő zenékből és képekből, néztem a saját fájlkezelőjével és ESfile explorerrel de semmi. Arra gondoltam esetleg kell valami külön program, de végigolvastam a fórumot és akinek működik annak nem kell külön program másoknak meg nem megy.Mekem felismeri, hogy tároló csak mintha üres lenne adatokat nem lát. -
gábor323
csendes tag
Sziasztok!
Most lettem új gazdája egy Fonepadnak, a gondom az, hogy az otg nem működik. Rádugom a 32 gb-s pendrájvot kiírja, hogy előkészítée és semmi,tárhelynél sem látom. 2 gb pendrájvot felismeri értesítési sávban kintvan egy pendrájv és egy usb csatlakozó ikon de pirosX az usbn,tárhelynél eltávolítás megjelenik.Valaki találkozott már ilyennel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- iPhone 16 Pro Max 256GB napozós 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest