- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beren
aktív tag
válasz
AxBattler #1506 üzenetére
Az ME372CG support oldaláról már most le lehet tölteni a Lollipop-os firmware-t (7.3.2). Nekem semmi gondom nem volt a frissítéssel, hiba nélkül lefutott, azóta sincs vele gondom. Root-ra van megoldás, ez is hibátlan. A főzésen mit értesz?
-
-
antivip
csendes tag
válasz
AxBattler #1339 üzenetére
kb másfélszer jobb. valamiért kisebb akksira emlékeztem a samsungnál de valóban 4000 essel van szerelve.. mindenesetre az asust ritkábban kell tölteni. nálam nem bírja csak max egy napig az asus is. pörgetve van mindkettő. ha filmezek akkor kétszer is töltöm egy nap. fény maxon.. full használatról beszélek :-) de a samut meg a kislányom nézi egész nap. három töltés. nem frissíti a nejem mert félti a játékmentéseit stb.. beszélhetek neki :-). ezt csak azért írtam mert az új romnál nem tudom van e még flash.. keress rá.
-
antivip
csendes tag
válasz
AxBattler #1333 üzenetére
nekünk itthon mindkettő van. tab 2 és fonepad is. egyértelműen a fonepad jobb ha használod a telefon funkciót is és a tárolókapacitás is számít. kijelző.. nos ez volt az első amit ellenőriztünk :-) nem lövi meg a fonepad a tab 2 őt minőségben. érdekes de egyáltalán nem látszik hogy a samu nem ips. youtube os hd videókkal teszteltük egyszerre indítva mindkettőt és egymás mellett. fényerőben is jobb mint a fonepad. akksi..nos igen itt már a fonepad nyilván nyerő. ráadásul a samu néha úgy viselkedik mintha feltöltött volna teljesen és mégsem.. ezt korrigálandó kikapcsolva töltjük úgy nem sz@rakodik. flash: nos a samuban van. a fonepadban nincs. ez mondjuk nem zavar de azért furi. gyorsaságban is hasonlóak. én használom telónak így nem kérdés melyik a jobb szerintem. a fogása is jobb a fonepadnak. a samu nem is tudom de régebbi formatervezést mutat.. nekem legalábbis. full műanyag a ház is..a tárolókapacitás is az asushoz billen. hangerőben a samu sokkal erősebb. nekünk samuból a thomos 8 gb es van. szeretem a fonepadot de a filmeknél jól jönne még fényerő néha.. de egyértelműen az asust ajánlom. de a samu is kitűnő ha van erősebb akksival. az ár és a szimpatika majd eldönti nálad. :-)
-
D013
aktív tag
válasz
AxBattler #991 üzenetére
Csak az húzhatja a száját aki játszik is. Mert bizony van 1-2 játék ami nem örül az intelnek. De a mindennapi használat során fürge, a menü nálam teljesen folyamatos, a böngészés-filmezés-zenehallgatással sincs gond. Nexus 7-et többször láttam megreccenni Tegra 3-al mint ezt. Az 1 Gb ram nekem elég. A játékokról megy annyit még hogy megvan egy ideje az Order & Chaos Online, és sajnos meg-meg akad, nehezen rajzolja ki a tereptárgyakat, és szerintem ez nem a SGX540 hibája.
-
dinnje
aktív tag
válasz
AxBattler #893 üzenetére
Ha ügyesen nyomkodod a t-mobile oldalát, azt is megtudod, h melyik boltban hány db készülék van raktáron:-) Én konkrétan a netről rendeltem (miután itt vegigolvastam 600 kommentet), mert nekem is legközelebb 20km-re van értelmes üzlet, de megbíztam az itt leírtakkal. Csak ajánlani tudom!
-
old rocker
veterán
válasz
AxBattler #893 üzenetére
Hát persze. Most voltam Miskolcon, Nyíregyházán, aztán megnéztem neked Győrben meg Pesten a nyóckerben.
Ne haragudj, az ember segít szívesen, de aztán néha olyan hülye kérdést tesztek fel, mert ha eccer venni szeretnél, akkor jogos, hogy minimum teljeskörű tájékoztatást adjunk. Honnan a 3.14csából tudjuk, otthon, munkahelyen ülve, az ország másik felében, de még adott városon belül is, hogy EZEKBE VAN MIND FONEPAD KIÁLLÍTVA??? Hogyne, és az eladók nemét, életkorát, hajszínét is szívesen megmondjuk, kérdezz csak bátran...
Egyébként nagyon jó készülék, ebben a kateg1óriában ennél jobbat messze nem találsz.
-
-
berek21
őstag
válasz
AxBattler #624 üzenetére
Igen én használom. Kicsit furi ahogy kézben tartod, és próbálod keresni a hangszóróval a füled. Mások pedig tátott szájjal figyelik, ahogy egy "tálcába" beszélsz, de legalább tudják hogy telefonálsz. Sajnos a zsaruk is könnyebben kiszurják ha vezetés közben teszed
. Szerencsére én pont elég magasról teszek rá hogy a többiek mit gondolnak.
A telefon hang minősége jó. Te is jól hallasz, és téged is jól hallanak. Próbáltam Viber-t, Skype-ot, és ezek is jól működnek. -
ATM_automata
őstag
válasz
AxBattler #245 üzenetére
Hát ja...nekem az S2 is kétkezes. Próbálj meg bármit (névjegyet) is megkeresni benne vezetés közben, vagy egy kézzel. Időnként legszívesebben földhöz csapnám. Szar megoldás na...ha kicsi a kijelző, akkor nem látsz rajta semmit, meg nem tudod megnyomni, amit akarsz, ha meg nagy, akkor nem tudod hova tenni, nem éred el és két kéz kell hozzá. Egyre inkább vissza sírom a nyomógombos K800i-met. Tökéletes volt. Szóval nincs jó megoldás, kell egy kisebb telefon meg egy tablet és kész, vagy marad a nagyobb készülék valamilyen vezetékes vagy BT kihangosítással. Kocsiban kihangosító van úgy is. Megjegyzem, hogy én itthon is BT-s headsetet használok, mert kora estére töltőre kerül a telefon, egyik sem bírja ugye egy napig, ha használod. Szóval nincs jó választás, az adott igénynek és élethelyzetnek megfelelőt kell használni....
-
ATM_automata
őstag
válasz
AxBattler #232 üzenetére
Ejj...lúzer vagy. Mióta tablet a Fonepad? Készülékek közt keresd te láma
-
tybsen
addikt
válasz
AxBattler #217 üzenetére
Én eddig naponta ránéztem de még mindig semmi.. Lassan már az érdeklődésem is alábbhagy. Mindenesetre elég bosszantó hogy alig van új cikk ezt pedig mégsem hagyják jóvá.
Egyszerűbb lett volna a cikk helyett egy hozzászólást írni és megosztani a tapasztalatokat, már rég túl lennénk az egészen.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest