- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
claire78
senior tag
Használ valaki itt NATO szíjat innen?
Külsőleg bejönnek, viseletre milyen? -
Xeon7
aktív tag
Sziasztok.
Gondolkodom egy 42 mm-es Watch Sport vásárlásán.
Mennyire érdemes vele foglalkozni jelenleg,
Vagy inkább célszerű várni a vásárlással, hátha jön egy újabb verzió még az idén! -
defloektor88
csendes tag
Szisztok!
Amennyiben mellkhaspántot párosítok az órával anélkül,hogy maga az óra a kezemen lenne és azzal mérem a pulzust,így is edzésnek számít,vagy mindenképp rajtam kell lennie az óránk a mozgás miatt?
(egy kiadós crossfit edzés közben félteném az órát,illetve néhábny gykorlat során nem is tudnám felrakni a csuklómra,mivel útban lenne)Köszönöm előre is a válaszokat!
-
manokaki
addikt
sziasztok !
Esetleg valaki tud segiteni ,hogy az Apple Watch Sport , tud e menet közben pulzust mérni ugy hogy egy bizonyos beállitott érték fölött jelezen vagy figyelmeztesen ha fölé megy a pulzuson ??
köszönöm
Attila
Attila
-
tl-x
őstag
Sziasztok. Tervezek venni egy 38mm-es astroszürke sport watchot. Akinek ilyen van milyen tokban hordja? Fólia vagy üveg gondolom kell rá. Köszönöm
-
claire78
senior tag
Lehet, hogy lány méret, szerinted, de nem mindenki született 30cm-es csuklóval. Ha neki az a méret megfelelő, akkor nem fogja a nagyobbat hordani, mert az a "férfi" méret. A fehér iPhone-ra sem mondta az Apple, hogy az nőknek készült.
Nekem már több mint egy éve megvan, és nincs rajta karc. Hosszas fürkészés után sem.[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
válasz claire78 #927 üzenetére
A vastagságára gondoltam, meg arra, hogy a tok még azon is vastagít. Ugyanolyan vastag a 38mm-es mint a 42. 10,5mm. Ebből a szempontból még jobb is a 42 a csuklómon, mert mivel szélesebb, magasabb, kevésbé tűnik fel a vastagsága, de sajnos még így is.
értem a poént.
[ Szerkesztve ]
-
Ed Parker
nagyúr
válasz defloektor88 #912 üzenetére
Polar h7 mellkasi jeladóval használtam, azzal jó, de egy pulzusmérő órához képest még így is a fasorban sincs.
Az Órát rakd a zsebedbe akkor nem lesz baja.
A bt hatósugara elméleti 10m, ebbe egy test simán bele tud árnyékolni 6-8m-t, szóval ezért kellene magadon hordani.
Viszont ha veszel egy polar m400-at gombokért abban lesz h7-es jeladó, azt kipróbálhatod melyik jobb crossfit-re, egy Apple waccs vagy egy pulzusmérő óra. -
tl-x
őstag
válasz CharlieDrop #930 üzenetére
Hát lehet mégse veszek. Már a 105e ft-os ár is sok a 38-asért, de azt még talán. De így elbizonytalanodtam.
-
tl-x
őstag
válasz CharlieDrop #935 üzenetére
Lehet az lesz. Köszi
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
tmskvcs
tag
Üdv, szeretnék egy ilyen órát.
Pebblet és moto360at használtam eddig. Nagyban különbözik az említettektol? -
nzolo76
tag
Kedves tulajok,
Lassan átállok minden tekintetben Apple oldalra, mostanában következne a watch. A 42-es sportra gondoltam. Egy LG G Watch R-t váltana le, ami nap végén 30-40%-on áll, úgy hogy folyamatosan látható rajta az idő.
Mi a tapsztalatotok az Apple watch-al üzemidő tekintetében? Ahogy itt olvasgattam egy napot szinte mindenkinél kibír simán, ugye?
Az újabb frissítések javítottak valamit az üzemidőn?
Itt van always screen on funkció, vagy csak kézmozdulatra kapcsol be a kijelző?
Illetve futásnál, pl Runtastic appal lehet folyamatosan pulzust monitorozni?Előre is köszönöm a válaszokat
*** iPhone 12 - iPad Pro - Apple Watch S6 ***
-
boost
addikt
A nap végén kb 30-40%, folyamatosan nem látható az idő, de "megnézem az órát" mozdulatra felvillan.
A megnézem az órát mozdulat kb 19/20 alkalommal jól működik, ha a felsőtested függőelegesen van. Ágyban fekve, hátradőlve már nem mert azt többnyire nem ismeri fel az óra, mert ilyenkor hiába hajtod végre az óramegnéző mozdulatot, nem ugyanabba a szögbe ér az óra, mint azt kitalálták.
Beállítható, hogy ha kézzel hozzáérsz az órához akkor kb egy percig nem kapcsol ki a display.
A sport appok tudnak telefon nélkül is futni és rögzíteni távolságot, időt, valamint pulzust.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...