- Honor 90 - modellalkat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #799 üzenetére
Jó, akkor legyen közszereplő. Tehát magyar közszereplő, aki Apple Watch-ot hord
megjegyzés, visszakerestem, és Ördög Nóra már az Appleblognál is háromszor volt " Heti Apple csaj", 2009 és 2011 között, telefonnal, macbookkal és iPaddel. Ha még lenne a sorozat, most lehetne Apple Watch-val is. (nehéz jól ragozni ezeket a neveket, nekem nem is megy)
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
A többi figura meg nem híres, nekem pl. gőzöm nincs arról, hogy kik ezek. (Ez persze biztosan az én szellemi szegénységem.) [Nyilván, hogy ki híres és ki nem, az véleményes.]
(#788) nauro: És ha visszaállítod a dátumot, és lenyomod újra az edzést?
(#800) szgergely: Ebbe már nem tudok belekötni. (Sajnos )
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
boost
addikt
Szerintetek Varga Rolandon az egy Apple Watch?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Lord Sidious #787 üzenetére
Én jobb kézen hordom, így a tekerő és a gomb bal oldalra kerül, a szíjakat meg kell cserélni és beállításoknál jobb kéz.
-
nauro
aktív tag
válasz Ed Parker #785 üzenetére
Most tényleg egy második kommentet is megért neked a kérdésem? 4 nappal a hónap vége előtt csinálta, ezért kiakadtam és kérdeztem hogyan lehet megoldani, az egy hónapos achi miatt. Remélem belefér
bLaCkDoGoNe: sajnos egyik ötlet sem segített, utólagosan hozzáadott edzést nem vesz be a activity app, nem fognak megtöltődni a köröcskék bárhol is adsz hozzá.
Lord Sidious: a beállításokban megadható, hogy jobb vagy ball csuklódon hordod az órát, így gondolom elfordul a megfelelő irányba.
-
Lord Sidious
senior tag
Sziasztok!
Valaki nem tudja, hogy az Apple Watch-on van e lehetoseg bal kezes modra? Ezalatt azt ertem, hogy balkezeskent a jobb kezemen hordanam az orat, de akkor a feluletnek 180 fokkal el kellene fordulnia, mert ha a gombok ugyan azon az oldalon maradnak, mint balkezen hordas eseten, akkor kicsit kenyelmetlen elerni oket. (Kb. Azt kell erteni rajta, amikor egy mechanikus oran az oras muszeres a boltba az elejen az ora szamlapjat megforditja, hogy a balkezesek is ugyan ugy kenyelmesen tudjak hordani)
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Hogy oldottad meg? Nekem is van egy-két anomáliám az Activity appban.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
nauro
aktív tag
Valahogyan nem tudok elmult naphoz manualisan workoutot hozzaadni? Ez a szar runtastic elcseszett valamit es mara visszamenoleg kitorolte az edzest. Rohadtul frusztral mert igy nem lett meg a napi szint (ami tegnap meg tele volt amikor lefekudtem....) es az az egy nap hianyzik eddig a honapbol... Probaltam runtasticban kezzel hozzaadni, de az nem kerul be sajnos..
-
lupus_l
aktív tag
Van aki tud megbízható fóliát az órára, ami teljesen fedi a kijelzőt és nem csak a közepét?
-
buci30
addikt
válasz CharlieDrop #772 üzenetére
kb 2hónapja van nekem meg a watch azóta abba fürdők zuhanyzók és voltam wellnesen is ahol strand stb és semmi baja nem lett bírta vizet.
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Ed Parker
nagyúr
válasz CharlieDrop #774 üzenetére
Azt nem tudom, azzal nem úszom
-
Ed Parker
nagyúr
válasz CharlieDrop #772 üzenetére
Nem ázik be, hidd el nekem
És neki is, -
Ed Parker
nagyúr
válasz CharlieDrop #770 üzenetére
Tkp az Apple nem reklámozza hogy vízálló, mert ha ráírná, akkor bvárkodnának vele, így viszont csak óvatosan próbálgatják.
Eleve eső, izzadtság miatt amúgy is kell hogy legyen egy bizonyos vízálló képessége, továbbá a por is ott van.Van egy csávó dc rainmaker, aki mindenfélét tesztel, ő konkrétan nyomás edénybe rakta szimulálva egy merülést és kibírta.
Általában elég alapos arc, szóval én hiszek neki, így én is úszók benne.
Igaz karcsapást nem számol, de polar h7-es övvel jól működik vízben is a pulzusmérés. -
Ed Parker
nagyúr
válasz CharlieDrop #768 üzenetére
Miért?
Én simán úszok benne uszodában, szauna, zuhany minden.
Nem kell fosni tőle -
Ed Parker
nagyúr
válasz CharlieDrop #766 üzenetére
Ja nem, nyugodtan fürödhetsz benne.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz CharlieDrop #706 üzenetére
Simán csap alatt lemosod, akár szappanos vízzel.
-
BLC
tag
Sziasztok!
Szándékomban áll egy apple sport watch-ot vásásrolni, de van egy "nagy" kérdőjel bennem.
- Az apple watch sport gold lenne számomra a legvonzóbb. (kék-szíjjal) -
Tehát a kérdésem:
Sport watch anyagában színezett (legyen az asztroszürke, arany, stb. ), vagy úgynevezett PVD bevonatot kapott?Előre is köszönöm a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Arkhalon #758 üzenetére
Sajnos az ilyen ügyek kezelésénél látszik talán a legjobban, hogy Magyarországon nincs hivatalosan jelen az Apple, csak viszonteladókon/partnereken keresztül.
-
Arkhalon
tag
Az Apple ügyfélszolgálat jelezte hogy ha nem vagy hajlandó elfogadni a magyar szervíz véleményét jogodban áll azt jelezni a szervíz felé aki elküldi a terméket Apple szervízbe ( nem megbízott) és mivel itt MO-n ilyen nincs kiküldték Hollandiába. Annyi hogy ha elutasítják akkor kifizettetik veled a postai+elbíralási díjat.
iPhone 6 Space Gray 16GB - iPad Air 16GB Black
-
Arkhalon
tag
válasz szijartg #742 üzenetére
Nah ma véget ért a Watch kálváriája, vissza kaptam kicserélték a kinti szervízben szó nélkül és még ajándék Apple Care+ adtak hozzá. Ez így korrekt, de kérdem én a magyar szervíz miért nem tudta ezt megtenni? Vagy ha nem tudja eldönteni akkor szólt volna nekem hogy van lehetőség ezt a központi szervízben bevizsgáltatni. Szóval nem kicsit bosszantó, hogy ha nem hívom fel az apple ügyfélszolgálatot akkor simán leráznak a magyar szervízben? Hallatlan.
-
nauro
aktív tag
Én minden este töltöm, első egy két napban nekem is jobban merült, de azóta beállt, plusz én is beállítottam a nekem megfelelő használatra (pl beállítottam milyen értesítésre van szükségem).
Minden nap sportolok is vele és így is kényelmesen kibírja a napot szerencsére (42mm)
(ha nagyon merülne segíthet ha leveszel fényerőt, haptic erősségét, plusz felesleges appokat letörlöd) -
pergabb
senior tag
Vettem végül..
Viszont kapásból 3 kérdés. Mivel első napnál tartok, így nem tudom az akku ugyan úgy beáll mint a telefonnál? Egyelőre iszonyat gyorsan fogynak a százalékok pedig nem nyomogatom. Elég megnézni az időt és hopp, mi lett 20 perc alatt 5%-al... de mondom nem tudom, lehet ez is beáll, ezért is kérdezem.
Aztán a pulzus mérés, néztem iphone-on a healt appot, az óra össze vissza már. 3 perc, 6, 7, megint 3, aztán 8, 6, 7, 3. Nem úgy van, hogy 10 percenként mér? Ez most vmi hiba?
A 3. pedig az, hogy az értesítéseket sem értem. Egyrészt ha telefonon hang van, akkor az óra jelez, de a telefon meg sem nyikkan. Gondolom ez szándékos, de ezt sem tudom. Viszont azt figyeltem meg, ha pl messengeren ír nekem xy egy üzenetet akkor rezeg a mobil. Ír megint, akkor ismét rezeg. Nem nézem még és ír 3.alkalommal is, akkor már nem rezeg. Tehát első 2 üzinél 1 adott személy esetében jelez, utána off. Ennek így kell lennie?
Ez a 3 csodás kérdésem van nektek
-
buci30
addikt
válasz CharlieDrop #753 üzenetére
Szerintem nem!
-
CharlieDrop
veterán
válasz wjbhbdux #752 üzenetére
jah, jót röhögtem rajta.
Amúgy lenne egy láma kérdésem:
A Watch csengő és figyelmeztető hangjait lehet valahol állítani?
Google-t feltúrtam mind olyan menüpontokat írnak amik nincsenek nálam, vagy a telefonos Watch appban sincs...Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
wjbhbdux
veterán
szerencsétlen virágboltosok idén csődbe mennek
/s
-
buci30
addikt
válasz CharlieDrop #749 üzenetére
Igaz igaz... ✌️ De akkor is nézze meg élőbe a lényeg ez volt 😊
-
nauro
aktív tag
Pont ma lattam egy unboxing videot rola, nekem nagyon bejon ott ez a színkombinacio. http://youtu.be/9ABIn_-5MgQ
Mas: ilyen gyari nylon band van mar vkinek? Be lehet rakni esetleg hattal? Igy hogy a szijaknak kulonbozo a ket oldalan a szine, lehetne tobb fele keppen is hordani
-
pergabb
senior tag
Lehet hülye kérdés lesz
szerintetek ez milyen? már mint unisex, inkább női vagy inkább pasi szín?
Nem szeretném magam melegnek érezni, de képen tetszik (élőben lehet okádék, nem tudom).
http://www.istyle.eu/hu/apple-watch/sport/42mm/apple-watch-sport-42mm-gold-aluminum-case-with-gold-royal-blue-woven-nylon.html -
Arkhalon
tag
válasz szijartg #740 üzenetére
Almarium-Pro volt a szervíz. Nem tudom hogy a Care+ hogy javítják, de ez az óra 5 hónapos. Amit nem értek azaz hogy ez egy sport óra ugye a nevében is benne van, de hogy a fenébe kopik ennyire. Sajnos ezt kezdem úgy érezni, hogy sport óra miben nehogy sportolj, csak lássa mindenki hogy te sportos típus vagy. Kicsit az Apple számomra kezd csalódást kelteni, az 5S-em is folyton szervízben volt, a 6 mondjum még rendben van,de az óra megint nem megfelelő minőségű. A szíjból ez a második mert az első a csatlakozónál szétjött a fémről a bőr.
-
zola96
senior tag
-
Arkhalon
tag
Nos, fejlemény van. Az itteni szervíz közölte, hogy ez használatból eredendő és nem gyártási hiba és vissza adják ahogy van. Felhívtam az Apple Magyarországot ahol mondták, hogy nem kell elfogadnom az itteni szervíz döntését hanem jeleznem kell nekik hogy ez nekem nem jó így és akkor elküldik Hollandiába az Apple központba és ott kivizsgálják a panaszomat. Szóval most megy Hollandiába és kiváncsian várom a válaszukat.
-
hello28
aktív tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne ha pl 1 év vagy 2 év kb ugyebár minden nap tölteni kell akksi elfárad nem bír majd annyit se akkor van megoldás pl akksi csere?
Koszi az infót elore is[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
válasz CharlieDrop #730 üzenetére
-
-
boost
addikt
válasz CharlieDrop #728 üzenetére
nincs app, alulról felhúzod és ott a ping gomb. A repcsi mód, némítás és még valami mellett. napi szinten használom.
-
CharlieDrop
veterán
Arra van valami tippetek, hogy ebben a videóban hogy csögeti meg a Watch az iPhone-t, melyik appal?
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Arkhalon
tag
válasz Arkhalon #700 üzenetére
Csütörtökön megy fel BP-re, eldöntik garanciás hiba e vagy sem. Nem ütöttem neki semminek, mint a hímes tojásra úgy vigyáztam rá pont mert nem zafír az üveg. Ennek ellenére van karc rajta Ott ahol kopik nem is tudod karcolni mert ez pont a fém keret és az üveg találkozása. Én arra gondolok hogy ott a két különböző anyag hőtágulása miatt az élen pattan le a festék. Majd kiderül, bízok az Appleben. Megírom mi lett a vége a történetnek
[ Szerkesztve ]
-
szijartg
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #724 üzenetére
Elvileg lehet! Legalábbis nekem anno iPad4-nél simán elfogadták az ebayről vett caret, és ki is cserélték.
Abban az időben azt sem lehetett itthon venni. -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz szijartg #723 üzenetére
Ez számomra is rejtély. Nem elég, hogy majd' egy évet kellett várni, hogy ide is jusson az órából, de ennyi idő alatt nem tudták a Care+-t sem megoldani.
Arra is kíváncsi lennék, hogy a külföldön vásárolt Care+-t lehet-e érvényesíteni itthon."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
szijartg
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #722 üzenetére
Kell vennem nekem is egyet!
Nem is értem, hogy ilyent itthon miért nem lehet. Jó, persze...ebay, kinti cimborák, de egyszerűbb lett volna az órával együtt megvenni(#700) Arkhalon Ez eredeti szíj?
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz szijartg #721 üzenetére
Az órával együtt még anno júliusban.
-
szijartg
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #720 üzenetére
Órával együtt vetted? Vagy külön?
Olyan "jó", hogy itthon nem lehet venni -
-
boost
addikt
válasz CharlieDrop #708 üzenetére
Gratula, jó színválasztás.
-
CharlieDrop
veterán
-
szijartg
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #715 üzenetére
Care+-t külföldön vetted hozzá?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz CharlieDrop #710 üzenetére
Eddig nem ártott, egyébként maga az Apple is ezt javasolja pl. a digital crown takarításához.
Amúgy AppleCare+ a barátom.
[ Szerkesztve ]
-
nauro
aktív tag
válasz CharlieDrop #712 üzenetére
-
nauro
aktív tag
Most rendeltem egy ilyen bőr szíjat. Kíváncsi leszek, ha megjön rakok fel róla képeket. Remélem nem hónapokig fog utazni
-
CharlieDrop
veterán
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Én simán langyos folyóvíz alatt el szoktam mosni, és ennyi.
-
nauro
aktív tag
Milyen színt/modelt választottál?
-
CharlieDrop
veterán
No, hát akkor beszereztem, elmentem iStyle-ba, tényleg megérte előtte felpróbálni.
Viszont elfelejtettem megkérdezni, hogy mivel lehet az órát tisztítani.
Nektek mi vált be legjobban?
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
buci30
addikt
Huu akkor szerencsés vok 😊
Egyedül a fém szijjat sikerült karcolnom. De egy polir volt orasnál és eltűnt teljesen.
De a lényeg az üveglap nekem az a veszélyes mindig, de az meg zafirkristály tehát nem féltem 😊iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
buci30
addikt
Az igen
Nálam semmi ilyen gond nincsen, igaz az enyém nem fekete hanem ezüst. Tehát lehet a fekete hibája de akkor is ez garanciális mindenképpen. Ha csak nem Te verted véletlen is. De ezt bizonyítsák ők be.iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
szijartg
őstag
"Tevékenységek" közt a "Gyakorlatok" mit takar?
Lapátolással elértem, de pl. kondi teremben nem sikerült semmivel -
bLaCkDoGoNe
veterán
Hű, de gyalázatosan néz ki, én visszavinném a helyedben, ha nem verted oda semmihez a cuccot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest