- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Apple Watch
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
válasz Sungoo #19048 üzenetére
Beállítások - Óra - Hangjelzést kell bekapcsolni, elméletileg jeleznie kellene, ha nincs lenémítva. Sose szerettem ezt a régi Casio órámon se, így nem próbáltam, de gondolom ez az a funkció.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
Sungoo
addikt
Hogy tudom rávenni az órát, hogy egyész órakor jelezzen? Ugyan úgy van beállítva, mint a kollégáé, de az enyém nem jelez.
-
bociusz
aktív tag
válasz csibabu #19025 üzenetére
A legegyszerűbb, ha az új iPhone beállításako az adatok átvitelét választod a régi iPhone-ról. Fel fogja ajánlani, hogy az órát is automatikusan átköltözteti, egyedül az Apple Payhez kell majd a bankkártya CVV számát újra beírni.
Megoldás még a régi pároztatásának megszűntetése, de ezzel múltkor eléggé megjártam, mert valamiért nem készített friss backupot és egy 2 évvel korábbi mentést tudtam csak visszaállítani az új órára. -
Zsoo80
tag
Köszönöm mindkettőtöknek az infókat. Van mindenem (kivéve vezetékes telefon) magenta1-ben 4 mobilelőfizuval, hűséget nem akarok mert várom az új airt (arra akarok csoportos magenta kedvezményt igénybevenni), de az üzletes 20 havit valamikor megnézem.
-Nem hold ez - sóhajtott halkan Kenobi. - Hanem űrállomás.
-
-
tl-x
őstag
Ma elhoztam az egyik telekom boltból az utolsó 44-es GPS-es 5-t 20 havi részletre
-
tanulo1
csendes tag
Köszönöm a választ. Láttam az apple.hu oldalon hogy vannak 2in1 vezeték nélküli töltők amik telefont és órát is töltenek egybe. Esetleg tud valaki ajánlani egy megbízható jó töltőt ami tudja a telefont gyorstőlteni és órát is tölt közbe, és nem mellékesen nem olyan méreg drága mint apple.hu-n ?
[ Szerkesztve ]
-
tanulo1
csendes tag
Üdv. Vettem használtan egy apple watch 4 44mm acél kiadásu órát. A belállításaiban láttam hogy az aksi kapacitása 85% nem is ez zavar, bár lehetne jobb is. Az zavar hogy nem az eredeti töltöjét kaptam hozzá hanem egy bontatlan csomagálus ilyen töltőt (képen mellékelem). Azt vettem észre első töltésnél hogy elég nehézkesen tölti fel. Rárakom, elkezdi tölteni, ránézek 10 perc mulva és már el dobta a töltést. Leszedem róla, rárakom ujra és megint tölti.
A töltő lehet a gagyi, vagy az órának lehet baja? Veszek egy eredeti töltőt van rá esély hogy jó lessz? Köszönöm a választ.
-
SidCorky
őstag
válasz Tigerclaw #19024 üzenetére
Én is szekrával értek egyet, engem nem zavar, hogy nincs PIN, amikor nincs rajtam nem tudja más használni, ha meg rajtam van, akkor főleg. Örülök, hogy nem kell beírogatnom.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
csibabu
tag
Sziasztok! Apple watch 5 oram
van és most fogok új iPhone-t vásárolni. Ilyenkor mi a teendő az órával? Azon kell állítani valamit vagy hogy kapcsoljam össze a másik telefonnal? Mi a menete?iPhone 14 Pro
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz SidCorky #19021 üzenetére
Az Apple oldalan ez szerepel:
Merchants and card issuers set limits for some transactions. Here are the transaction limits for contactless payments in stores, including Apple Pay:
Hungary
You might need to enter your PIN for purchases over 15000 HUF.Ezek szerint az a "might need" az inkabb "don't need". Ezt azert szinkronizalhattak volna a kartyaval amit kvazi klonoznak, szoval ha a kartyan van PIN nelkuli limit azt nekik is at kellene venni, nem csak a kartyara vonatkozo hard limiteket.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz szekra #19014 üzenetére
Azt hittem, hogy megorokli a kartyara vonatkozo PIN nelkuli limitet. Ezt vajon hogy lehet beallitani, hogy ugy mukodjon mint egy paypass kartya?
Amugy ezert is kerulom a fintech szolgaltatasokat. Meg ilyen keves ceg eseten is lathatoan nagy a zurzavar. En egyszeru es biztonsagos penzugyi szolgaltatasokat akarok, de cegeket akik egymasra, meg arpobetus szerzodesekre, EULA-kra mutogatnak ha baj van.
Ez hasonlit arra, hogy hiaba van mastercard securecode vagy verified by visa / 3D akarmi, ha lathatoan egyik online tranzakcio eseten ved, a masik eseten meg ignoralva van.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
SidCorky
őstag
-
Tigerclaw
nagyúr
Persze, abszolut nem akarom ignoralni a dolgot, de az ebbol a szempontbol szerencsesebb tobbseg szamara tenyleg ritkan hasznalt funkcio. Remelem hogy tovabbfejlesztik mindkettot es kesobb meg tobb egeszseggel osszefuggo parametert tudnak majd monitorozni folyamatosan.
-
szekra
addikt
válasz kalapacsolok #19017 üzenetére
Úszáshoz kapcsold be mert a víz is fel tudja éleszteni a kijelzőt, én mindig bekapcsolom. De amúgy nem lesz baja, ha nem így teszel.
-
moleculez
veterán
válasz kalapacsolok #19017 üzenetére
Nem kell beállítani semmit kirazza magát ha vizet észlel.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Ez a vízállóság hogyan működik, muszáj bekapcsolni az órán előtte, anélkül baja lehet? Vagy a bekapcs, kikapcs csak annyira jó, hogy nem érzékeli a képernyőt, illetve a végén kirezegteti magából a vizet? Ha nem használom így, lehet baja?
-
szekra
addikt
válasz Tigerclaw #18982 üzenetére
Mindkettore vonatkozik viszont az, hogy csak - a most COVID miatt megemelt - limitig hasznalhato PIN kod nelkul.
Téves, Apple pay nem kér pin kódot, bőven használható az 5000 Ft-os (vagy most megemelt) limit felett, sőt. Nem tudom, hogy egyáltalán van-e korlátozva azon kívül ami a saját bankodnál be van állítva tranzakció limit. -
Wmwinters01
tag
válasz Tigerclaw #19007 üzenetére
Miért mindenképp, női kézre szerintem a 44mm-es nagyon nagy, vagyis páromnak néztük és neki túl nagy volt szerintem vétel előtt érdemes megnézni fizikailag hogy kinek melyik méret a jó.
[ Szerkesztve ]
I`m not afraid to die, I just don`t want to be there when it happens.
-
Noxy
veterán
válasz Tigerclaw #19007 üzenetére
Veroxigen es EKG meres nagyon ritkan hasznalt funkcio.
Neked, meg annak aki egészséges vagy csak edzésre használja.
De vannak akiknek szívműtétjük volt, (pld nekem koszorúér műtét) netán átestek már egy infarktuson, stb..''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz hacki87 #18999 üzenetére
beszélni rajta nem akarok vagy hasonlók
Nem tudom vezetsz e kocsit, de nekem megváltás, ha 1-2 céges kocsival kell mennem. Sajátomba van kihangosító.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz ittakary #19000 üzenetére
Az S5, S6 vs SE eseten szerintem a nagy tobbsegnek csak az AOD az a feature ami donto lehet. Ha az S5 felara nem nagy, en azt javaslom. Ha mar nincs jo aru S5, akkor az SE-t. Meretben meg mindenkepp a 44mm-est.
Veroxigen es EKG meres nagyon ritkan hasznalt funkcio. Arra mondjuk kivancsi lennek, hogy az S6 hasznaloknal hogy valt be az alvas kozbeni veroxigen meres. Hanyszor mer, van-e ezekbol sikertelen, hogy mutatja az eredmenyt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Külpolitika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- League of Legends
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch Series 10 42mm, Cellular, 24 hónap garanciával
- Apple Apple Watch Series 7 Starlight - 24 hónap Garancia - 1591
- Xiaomi Watch S3