- One mobilszolgáltatások
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitnesz felügyelő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz GreenGoblin #20699 üzenetére
Én is úgy gondolom,hogy tökéletes mindenes. Már nem tudnék nélküle létezni. Volt,hogy eladtam, és bármilyen hülyén hangzik, hiányzott az a rezgés ébresztéskor. Telefonon is a haptic téma rohadt jól el van találva. Bár pl. már a legutóbbi Note 10+-om is közelítette, de semmi több.
-
GreenGoblin
őstag
válasz icecave #20698 üzenetére
Nem vitatkozok. Tisztában vagyok vele mire képes az AW. Azért is hordok azt. Egyetlenegy kompromisszumot kötöttem vele míg a többieknél több lenne. A tesztek alapján nagyon pontos adatokat nyújt az AW, főleg a legújabb hatos.
Múltkor itt volt a mentő nálam és összehasonlítottuk az EKG-t, a szívritmust és a véroxikéng is. Nagyon jól mért az órám (6-os).
Én csak arra válaszoltam, hogy van alternatíva hasonló tudással hosszabb akkuidővel... ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
nagyúr
válasz GreenGoblin #20697 üzenetére
Huawei órákat végig próbáltam, szép kijelző, sokáig bírja az akku, de a szolgáltatásokat hagyjuk inkább... a pulzusmérési pontosság meg tippmix, nem más.
Garmin: ezekkel nagyo elégedett voltam, szolgáltatásokkal is, de okosórának mindegyik egy vicc, még a drágábbakban is a kijelző az erős jóindulattal is közepes, az OS sebessége meg kb. tamagochi. Nem véletlen mondják, hogy el kell döteni, okosóráát, vagy sporteszközt kerese az ember. Az AW a közép, Garminok a jobbak meg sportban jobbak, de okosóraként közelébe sem ér.
Saját vélemény, lehet vitatkozni -
GreenGoblin
őstag
válasz moleculez #20696 üzenetére
Meg a Huawei órái, vannak komoly Garmin órák, stb. Ezek mind tudják ugyanazokat mérni mint az AW-ok, értesítés, AOD, stb. és igen sokkal tovább bírják. Viszont az Apple logó hiánya fájó pont és hatalmas hátrány mert nem tud egyik sem beépülni, szerves része lenni az Apple ökoszisztémának.
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
szebe
addikt
válasz GreenGoblin #20694 üzenetére
Mutass már légyszi egy olyan okosórát, ami hetekig elmegy, és annyiban limitált, hogy nem Apple logo van rajta (de a tudása minimum hasonló).
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
xhege
veterán
válasz moleculez #20691 üzenetére
Én egyszer próbáltam ki az alvás monitoringozás funkciót kíváncsiságból, de számomra nem adott értékes infót, talán azt, hogy a pulzusadataimat meg tudtam nézni. Illetve mivel sosem aludtam órában korábban, így kényelmetlennek is találtam. Egyébként igazad van. Ha egy teljes napot kihúz és nagyon gyorsan feltölt, az már használható. Az más kérdés, hogyha valaki olyan cuccról jön, ami egy hetet vagy egy hónapot is elketyeg egy töltéssel, annak azért ez fura lesz.
-
moleculez
veterán
Nekem egész nap alatt (kezdve éjszaka az alváshoz) edzéssel néhány telefonálással lemegy 40%-ra. Amíg "tisztába teszem magam" addig feltölt 100-ra. Tényleg nem értem mit drámáznak ezen sokan
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
SidCorky
őstag
7 perc után ez a watchface a béta verzióban van benne és jön egy későbbi frissítéssel? Sehol nem találom az appban, pedig marhára bejön, és infót sem találok róla.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
Noxy
veterán
Dehogynem nézegeted. Úgy rá csodálkoztál, hogy még le is írtad itt a fórumon.
Az iphone topikban 2 oldal is tele lett egy csodálatos aksi töltési varázslattal.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
-
xhege
veterán
Érdekes dolgot tapasztaltam. Éjjelre mind a telefon mind az óra repülő módban van nálam. Az óra így egy éjszaka alatt 7-8%-ot merül. Most éjjel elfelejtettem az órát is repülő módba tenni, csak a telefont repülőztem. Így viszont csak 3% lett a merülés.
-
xhege
veterán
Ezek szerint csak én vagyok ilyen elmaradott
-
nbukta77
addikt
válasz GreenGoblin #20660 üzenetére
Borotva 😀
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
nbukta77
addikt
Hi. Van valaki koztetek aki jobb kezen hordja es hord mellette rendes orat a bal kezen? Persze egyszerre
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Most akkor vannak jól működő 3rd faceek vagy nincsenek? Akár fizetős is...
-
-
SharpSA
veterán
válasz GreenGoblin #20667 üzenetére
Akkor neked érdemes előre epilálni és akkor probléma megoldva.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
GreenGoblin
őstag
válasz SharpSA #20666 üzenetére
Szőrös milyen lenne.
Bepatentolom és bedugom a végét a szíj alá. Ennyi. Ha lazára hagyom akkor nyilván könnyebb de ha passzentosra állítja az ember (amire javasolt mert különben nem biztos pontosak lesznek a mérések) akkor eleve kisebb a hely a szíj és a bőr között ahova még ráadásul be kell erőltetni a szíj végét ahol vagy a bőrt húzza majd meg vagy a szőrt. Van egy nem szilikon szíjam is. Azt hiszem az megy fel ez meg kuka.
De anno a régi fémszíjas óráim és epilláltak rendesen... ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
SharpSA
veterán
válasz GreenGoblin #20664 üzenetére
Nem tudom hogy csinálod vagy milyen karod van, de nekem még egyszer sem csípte be sem a szőröm, sem a bőröm.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
tboldi
nagyúr
Kicsúsztatod az órából és a karodon csúsztatod vissza?
-
Noxy
veterán
sima original Apple silicon szíjat?
Na ez az amikor a használhatatlan sz..t is aranyáron adja az apple
Bármelyik 1 -2 $ tépőzáras alis szíj kenterbe veri. Színválasztékról nem is beszélve.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
SharpSA
veterán
-
GreenGoblin
őstag
Van valami trükkje hogy kell fellrakni a sima original Apple silicon szíjat?
Akár hányszor használom tépi a szőröm mikor a végét be kell dugni az egyik alá... ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
-
trobi28
addikt
Azzal a készülékkel valami nem kerek
Én S3-at használok évek óta nagy megelégedéssel, és az általad leírt dolgokkal nem találkoztam. Mindig sikerül elsőre a fizetés, akadás nincs, hangerő anomáliával sem találkoztam még. Csinálj rajta egy resetet szerintem, ott valami csúnyán félrement.[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
cstom
aktív tag
Hát jah, de ez csak rosszabb lesz. Viszont androidot megszégyenítő akadozásokkal találkozok, valamint benyomom a crownt 2x is de nem csinál semmit. Ez nem a megszokott Apple minőség. A fizetés néha kínos vele, mert nem érzékeli a terminált. Ma meg hirtelen feltotla a hangerőt maxra az airpodson úgy, hogy előtte nem is nyomkodtam. (lehet hogy a felsőm beleakadt, de ilyet ne mááá... )
-
-
moleculez
veterán
-
nagyúr
Azok az Apple watch-ok, amik tudják az AOD-ot, edzés közben is megy ez, tehát mutatja az adatokat, nem kell mindig "felébreszteni" a kijelzőt, vagy ilyen funkció nincs?
-
cstom
aktív tag
Akkuval kapcsolatban ha vkit érdekel: új S5 Nike 44, tegnap reggel 7-kor levéve a töltőről, AOD bekapcsolva, pár hívás óráról, pár fizetés, 1 óra spotify irányítás, 5km futás Goals-Fitness appal, este 18.00-kor 42%. Estére alvásfigyelés, reggelre 24%.
Ma 7-kor levéve töltőről, AOD kikapcsolva, pár hívás, fizetés, 30 perc spoitfy, 20km bicikli egészség app-al, most 18.30-kor 63%. Nem túl acélos....[ Szerkesztve ]
-
xhege
veterán
Éjszakára kikapcs és nem eszik semmit.
-
hkari
őstag
válasz GreenGoblin #20644 üzenetére
Kb hasonlóak, de az legalább megy legalább 1 hétig, és nem nyomja a kezem. Majd egyszer nézek egy kis fitbitet nem tudom azok is jók-e, és be tudnak-e szinkronizálni Apple Helath-be.
-
Noxy
veterán
válasz GreenGoblin #20644 üzenetére
Kapj be egy altatót, megy egy nyugtatót és lehet hogy jobban alszol tőle, ha már ettől is ki vagy.
Ja meg el is lehet adni, és problem solved.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
hkari
őstag
válasz GreenGoblin #20639 üzenetére
Az éjszakai 10-15% az korrekt. Nekem is annyit merül. Mivel az alvásfigyelése szar, ezért én már nem is használom erre a célra. Pár ezer Ft ért vettem egy Honor band 5-öt erre.
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
Hát nem tudom, nekem az 5-ös 8% körül kajál egy éjszaka alatt.
Nekem jelentős javulás akkor lett amúgy, amikor az e-sim-et lemondtam és töröltem az óráról. Hiába volt mellette a telefon az esetek 99%-ban, mégis jobban merült az óra.
-
-
B.i.L
senior tag
Akkor legalább tudjuk mennyit merít az alvásfigyelés
Horgászni mentem...B.i.L
-
xhege
veterán
Megérkezett a Brotect fólia az órára. Felraktam (tök béna vagyok hozzá), és maradt alatta 2-3 buborék, ami egy óra alatt szépen eltűnt. Telefonon is nagyon szeretem a Brotect termékeit, és most az órán is nagyon jó lett. Szinte észrevehetetlen, a tapintást és az érintések érzékenységét nem befolyásolja. Karcok ellen szerintem szuper!
-
GreenGoblin
őstag
Az utóbbi frissítések óta észrevettem, hogy az órám (GPS 6-os) alvás figyelés közben jobban merül mint korábban.
Tegnap reggel 8-kor vettem le töltőről. Este mikor lefeküdtem 82-ön volt. Reggel mikor felkeltem 68-at mutatott.
08:00-22:30 (14 és fél óra) közt merült 18%-ot.
22:30-07:00 (8 és fél óra) közt 14-%-ot.
Egész nap a Bluetooth be volt kapcsolva, volt kb. 10-20 értesítésem, edzés nem volt.
Régebben megevett kb. 8-10 %-ot ugyanennyi alvásnál.
A battery health fél év után 99%-on van.
-
tboldi
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #20637 üzenetére
Az adott bétaciklus elején általában 1-2 nappal később, de a sokadik verziónál már néhány óra elteltével kiadják.
Főverzióváltáskor meg a 2. dev szokott lenni az első public, és így megy tovább 1 csúszással.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
tboldi
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #20631 üzenetére
Épp most jött a 6. dev béta mindenből.
-
xhege
veterán
válasz st3v3np3t3r #20631 üzenetére
Ez jó hír.
-
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz GreenGoblin #20609 üzenetére
Sétánál "rendes", tempós sétát számol csak, azt viszont akkor is rögzíti edzésként (mármint pörgeti a zöld gyűrűt), ha nem indítod el külön workoutként (persze az útvonalat, miegyebeket amit workoutként még mellé rak, azokat nem rögzíti).
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
válasz tboldi #20628 üzenetére
Szerintem hamarosan kint lesz az RC is, ha csak nem lesz PB6...
xhege: változó, van hogy 1hét, van hogy 2 a következő verzió, de fél év nem szokott lenni, mostanában hamar kijöttek a verziók.
[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
xhege
veterán
Annyira nem vagyok képben bétázás ügyben. A béta 5 után 1 hét vagy fél év a megjelenés?
-
tboldi
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #20627 üzenetére
Tudom, nekem is fent van, de hogy a release candidate mikor lesz, amit majd kiadnak mindenkinek, az még kérdéses.
-
-
xhege
veterán
Na és még valami. Lehet tudni, hogy mikor jön az a frissítés, ami segíti a telefon maszkban történő feloldását?
-
-
szebe
addikt
Ha jól emlékszem, annyi tranzakciót tud "egyedül" az óra, mint a telefon internetkapcsolat nélkül. Az talán 8-10 környéke, de nem mernék megesküdni erre a számra.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
xhege
veterán
Engedjetek meg egy láma kérdést: az órával lehet úgy fizetni, hogy nincs kapcsolódva a telefonnal?
-
tboldi
nagyúr
Ha esetleg le is esne, a papírboltokban kapható, vékony Milan kétoldalú ragasztószalag segíthet, és a későbbiekben nyom nélkül el is lehet távolítani.
-
Serpiko
addikt
válasz GreenGoblin #20609 üzenetére
Pulzust figyeli ha bizonyos értek fölé megy akkor számol ezért nem a teljes 30 perc. Automatikus edzés indítás asszem a beállításokban van ott keresd.
[ Szerkesztve ]
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
GreenGoblin
őstag
Egy valamit nem értek. Minden nap reggel sétálok a gyerekkel oviba. Ha elindítom a sétát akkor egy 30 perces sétánál kb. 15-20 percet vesz exercise-nak. Miért nem a teljes 30 percet? De azt végképp nem értem hogy ha nem indítom el a gyaloglást mint pl ma akkor 1 percet vett edzésnek?!?! És amúgy meg nem kéne automatikusan elindulnia az edzésnek? Vagy felajánlania?
-
No.01
őstag
válasz Diokhan #20606 üzenetére
Ahhh, erre nem gondoltunk. Ujfent koszonom!
wrathchild:
Amikor a hugom meg nem dontotte el, h szan-e annyit az elso okosorara amennyibe kerult a 6-s akkor nezegettem sot utanna is kerdeztem 2 szervizben. Mind2 helyen azt mondtak, h okolszabalykent a 80%-ot jelolnek meg... de ha nem jo akkor csere. Osszesegeben nem egy huhhh de nagy dolog. Szerintem. -
válasz wrathchild #20605 üzenetére
Szia. Az általános javaslat sok helyen az, hogy 50-60%-os kapacitásnál illetve drasztikus üzemidővesztés esetén javasolt már egy akkucsere.
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Diokhan
addikt
A telefonon az Apple gyári egészség alkalmazásában kellene körül nézni szerintem.
wrathchild én nem vennék 100% alatti akkus órát.Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
wrathchild
tag
Üdv! Használt S4 vásárláskor min. mekkora % értekű akksi javasolt?
Látom itt-ott kiemelik, hogy 92-93%, da van, aki 89%-ot emelt ki. "Mi alá nem érdemes menni"?
Köszönöm!! -
No.01
őstag
Ne haragudjatok, de ujabb kerdes. Most lattam is es nem csak o benazik
Szoval a kerdes az lenne, h hol is lehet visszanezni a korabban elert eredmenyeket?
tegyuk fol volt egy nagyobb seta hetvegen majd hetfon joga, kedden szobabicikli.
Az ora allitolag vegig mukodott most viszont sem az oran sem a telefonon nem talaltuk, h ezt hol es mikent lehetne visszakovetni? Ido, tavolsag, elegetett kcal...Vakoskodunk vagy...?
-
No.01
őstag
válasz Diokhan #20602 üzenetére
:facepalm: hogy ezt o miert nem talalta meg...?
Bar az sem segit, h eddig nem volt meg okosoraja es amiket eddig en kibogarasztam neki vagy itt olvasgattam, kerdeztem azok alapjan vannak dolgok amik - szerintem - nem teljesen konzisztensek. Ertem ez alatt, hogy vannak dolgok amiket az oran kell (es csak ott) kapcsolni, de van amihez a telefon (is) kell.
Ertem en az okoszisztemat meg eleve arra epit, h a 2 allando kapcsolatban van, de igy, hogy en csak tavsegitek kisse kuszanak tunik 1-2 dolog.Megegyszer nagyon koszonom!
[ Szerkesztve ]
-
xhege
veterán
Rendeltem tokot az órához innen: [link]
2db van a csomagban egy fekete és egy átlátszó. Nekem az átlátszó nem tetszik ezért ha valaki szintén rendelt ilyet, és az átlátszó a favoritja, akkor szívesen elcserélném a feketére az enyémet. Nem eladni akarom, nem hirdetem (tartaléknak jó lesz), csak gondoltam hátha valaki 2 átlátszót szeretne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Asztalos klub
- World of Tanks - MMO
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- További aktív témák...