- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue meth
senior tag
Igen amúgy ettől fosnék én is... olvastam a topikokat, és nekem ezekhez halvány lila gőzöm sincs, nem értek hozzá, de nem is érdekel, ahogy te is írtad, nem akarok ilyenekkel foglalkozni. Amúgy nyerserőben, meg kb mindenben agyonveri, ez nem volt kérdés előttem, napi átlag használatra próbáltam reflektálni, mert arra lehet elég lenne a Xiaomi. Viszont pont a fent említett dolog (meg egyéb más) miatt valahogy nem fűlli a fogam hozzá, pláne úgy, hogy 5 éve vagyok iphone-os, és a 4s meg most a 6s-t is imádtam/imádom. Csak hát az a fránya ára... persze nem egyben venném, Telekomnál havidíj mellett részletre, úgy kevésbé fáj. Csak hát a tudat, hogy a végére befizettem 360 ezret (és ez még mindig csak a 64gb-os). Viszont a közel 40 ezres felárat nem éri meg a 256gb-os, pedig azzal aztán sose lenne tárhely gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nulladik perctől hatékonyan működő, tökéletesen összerakott, akárcsak az elődje. Örülni a dual SIM-nek, az IP68-nak és az elképesztő erejű hardvernek lehet, a magas ár pedig csak afféle velejáró.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest