- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
dingdongkng
tag
válasz TheBikerider #98 üzenetére
Azokat legalább nem ugyanúgy hívják, így egy fokkal egyszerűbb különbséget tenni
A kávéautómata előtt mind egyenlők vagyunk...
-
veterán
-
kinect
csendes tag
“emlékeztetőül: 326 ppi, ami konkrétan kevesebb, mint a 8 évvel ezelőtt bemutatott iPhone 4-é!”
Ezt a marhaságot hogy sikerült összehozni?
Iphone 4: 640x960 (326 ppi)
Iphone 8(!): 1334x750 (326 ppi)
Iphone XR: 1792x828 (326 ppi)A képpontsűrűség ugyanannyi, mint a tavalyi 8-nál, és egyáltalán nem kevesebb a 4-nél.
De persze most menő lett az XR-t szidni, csak akkor legalább ne rossz adatokkal tegyétek -
Mrpingvan
tag
Igen, van ennyiért. De a legolcsóbb új iPhonet (persze, amíg nincs Xr) hasonlítod össze az egyik legdrágább Huawei modellel. Így már érted mi a probléma?
-
veterán
-
Stabi83
senior tag
Egy 5 millás Vertuhoz is lehetne ennyi erővel hasonlítgatni és mondani hogy ez milyen rohadt olcsó és még jobb is...
Kb semmi értelme nem lenne, mint ahogy ennek sincsen.
Mate 20 Pro -> iPhone XS Max -> Note 10+ -> OP 7T Pro + CAT S61-> Z Flip
-
moleculez
veterán
Kicsit más oldalról megközelítve az árat: nem Magyarországon élek, aki meglátta eddig a kezemben a telót, nem húzott verbálisan karóba, hogy hogy lehetek ennyire birka, hohy megvettem, ellenben Magyarországon, vagy csak magyar fórumokon rendesen mentegetőzni kell(ene, csak nem fogok), hogy miért vettem meg.
Nem olcsó, de nem a legendás Magyar pénztárcához lett árazva. Szerencsésebb történelmű országokban simán belefér, kigazdálkodható pár hónap alatt, vagy fenntartható, mint előfizetés. Drágább, mint a többi, de ha akarod belefér. Tényleg senkitől nem hallottam még, hogy ebből hány Huawei, meg miegymás jönne ki.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
-Skylake-
addikt
válasz Mrpingvan #96 üzenetére
Te sem erted ? Komolyan sirogorcsot fogok kapni lassan. Ennyire nehez osszerakni fejben, hogy mi a kulonbseg egy szeria termek es egy kooperacios kozott ? Semmihez nem kell a PD huaweit hasonlitani, mert a rajta levo felar az azert van rajta, mert porsche design. UGYAN AZ , mint a nem porsce design valtozat, csak a kulsejen ott a felirat meg a sajat tema. Ez egy design keszulek, amiben a porsche design munkaja az a hozzaadott esztetikai ertek , ami miatt ennyivel dragabb. Ugyan az mint az alma Hermes oraja. Az azer fel millaval tobb mint a sima, mert kooperacioban keszul egy luxus ruhanemut gyarto ceggel. Aladjatok mar le a pd-rol, mert faszsag idekeverni. Nem ertitek a kulonbseg, ok, elmagyarazni sem lehet nektek ez is ok, csak hagyjatok abba, mert koze nincs a valosaghoz annak , amirol beszeltek.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
-Skylake-
addikt
válasz aujjobba #110 üzenetére
A mate 10 proval, az erkezo mate 20 proval meg a p20 proval ember, mivel kene osszehasonlitani szerinted ? Hasonlitsatok ossze porsche design blackberryvel, olyan is volt. Vagy vertuval, mer mer ne.
[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
veterán
Nnnnna....itt is mi van már... Egyszerűen nem fáradnak el soha.Itt is el kell mondani,hogy drága és szar.Nem elég volt a korábbi cikkeknél. Állandóan ez az adok-kapok. A pitbullok alig várják,hogy egy ilyen írás szülessen. Óriási.
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
Mr.Silkó
veterán
"(...) az Apple Pay továbbra sem érhető el Magyarországon (...)"
Ez nekem is eléggé fáj, azért bízom benne, hogy idővel eljön nálunk ennek is az ideje.
Egyébként meg megint egy brutál jó telefont rakott le az Apple az asztalra, csak körülbelül kétszer annyiért, mint amennyit valójában ér (magyar adóterhek ide vagy oda). Aki megteheti, nem fog csalódni, ha a XS-t választja, viszont véleményem szerint a X-ről abszolút nem éri meg váltani.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
dingdongkng
tag
válasz moleculez #112 üzenetére
Azért a realitás talaján maradva, ha egy autót "ki tudsz gazdálkodni pár hónap alatt" akkor van rá pénzed, ha egy telefont effektíve hitelre tudsz csak megvenni akkor ott gondok vannak. Amúgy itthon se húz senki karóba, pont leszarja mindenki, hogy milyen telefonod van
[ Szerkesztve ]
-
Stabi83
senior tag
válasz Mrpingvan #114 üzenetére
Nem tudom hogy hányadszor már de igen...
Ez nem egyedi jelenség. A legtöbb ilyen extrém luxus gyártó csődbemegy aztán megveszi valaki és pár évre megint feltámad. Ez inkább farokméregetés.
Azért vannak kőrök ahol még kinevetnek ha egy iX szupermaxot teszel ki az asztalra és nem egy IGAZI luxusmobilt.
-
-Skylake-
addikt
válasz Mrpingvan #118 üzenetére
"ÉS a Mate 9 Porsche-t az Iphone XS MAX 512Gb-hoz."
Erre reflektaltam. Ez sehogy nem "logikus". Logikus ez akkor lenne, ha lenne PD Xs Max. De nincs. Nincs a vilagon semmi logika abban , hogy osszehasonlitok egy szeria telefont egy olyannal, ami nem az. Huawei vonalon ma (oktober 8) egyetlen keszulekkel tudod erdemben osszehasonlitani az almat, a p20 proval. Mert az most a huwaei csucstelefonja. Nem a PD , a pd nem egy "magasabb kategoria" hanem egy kulsos ceggel egyutt tervezett design telefon. Ennyi, ezt ertsetek meg.
-
aujjobba
addikt
válasz TheBikerider #117 üzenetére
Az első párszáz hsz. ugyanez lesz ha jön Xs Max teszt, és nyilván az Xr teszt alatt is ez lesz, plusz a "jajdeszar a 326ppi ennyiért".
(#119) Mr.Silkó: nincs olyan, hogy "amennyit valójában ér". Minden annyit ér, amennyit hajlandóak adni érte, és amennyiért az eladó is hajlandó odaadni. Kereslet/kínálat, közgazdaságtan.
[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
En egyaltalan nem vagyok sem IOS sem Android parti, de az azert elgonolkodtato, hogy az eddigi legynagyobb(??) leghitelesebb(??) magyar portal csak 1 hettel a megjelenes utan publikalja ezt a cikket...
Igy akik erre vartak kenytelenek mashol olvasgatni, keresgelni (felteve ha az adott illeto nem elvakult hivo es megveszi barmifele elotajokozodas nelkul is)Kezdem erossen azt hinni, h a M.A. mar nincs abban a pozicioban, mint regen... es ez nem csak olvasottsagban jelentkezikm, de az en/mi oldalunkrol szinvonalban es "naprakeszseget" illetoen is.
-
Dzsuri89
őstag
Ha van olyan köztetek, aki iPhone 8 Plus-ról váltott iPhone XS-re, legyen szíves leírni, hogy aksi időben mennyi a differencia!
Köszi
-
-
Ádám16
addikt
Most "éri meg" iX-et venni.
Én imádnám ezt a készüléket szerintem, de ennyit nem tudnék kiadni egy telefonért erős lelkiismeretfurdalás nélkül.
#maradazSEnegyedennyiért -
veterán
-
<Lacy85>
addikt
válasz TheBikerider #120 üzenetére
"Csak ennyi?"
Mivel még az ilyen faék egyszerűségű logika is gondot jelent, így igen, csak ennyi.
-
aujjobba
addikt
válasz tomboy0013 #131 üzenetére
Tavaly az i8 pontosan ugyanolyan 326ppi-s pixelsűrűséggel nem volt ciki? Most meg az Xr ciki?
-
kengyel
nagyúr
-
veterán
-
rbenjami
kezdő
felreteve minden eloiteletemet meg a szokasos (ellen)erveket (ar, notch, stb.), ugy gondolom, hogy a mai napig egyedul az apple kepes legyartani ugy egy telefont, hogy nagyjabol kompakt keszulekhazba bele tudnak preselni egy relative nagy kijelzot (igen, tudom, a szamszeru keparanyon pont a notch miatt lehet csalni). osszehasonlitaskepp: az agyonsztarolt xiaomi redmi note 5 egy 6"-os kijelzot egy 159mm-es hazba nyomoritott bele es ugyanezt a gyakorlatot koveti most mar a huawei es a samsung is (meg igazabol az osszes tobbi), mig az iPhone X es Xs 144mm es 5.8".
tovabbra is tartom, hogy kb. 145-150mm-nel nagyobb keszulekhaz masszivan az ergonomia rovasara megy, egyszeruen nem kenyelmes hasznalni egy ennel nagyobb telefont. ertelemszeruen ne vegye magara, aki kifejezetten a ket kezes hasznalatot preferalja, illetve most hadd ne vegyem szamitasba a meretfetisisztakat, akiknek attol all a cerka, hogy 6,5-7" a kijelzo (vagy 200mp a kamera, 4K a felbontas, tetszoleges feature behelyettesitendo). miert nem tudja mas gyarto is meglepni ezt, 6"-os monstrumok helyett kisebb (5,5-5.8"), de vallalhato meretu keszulekek forgalmazasaval? ekkora lenne a globalis igeny a tepsifonokra? gsmarenan volt egy heti debate cikk nemreg, felmerult egy ilyen erv, hogy aki kb. 6"-nal kisebb telefonra vagyik, annak lenyegeben nincs is mediafogyasztasi szokasa (mert hogy 6" alatt nem lehet jatszani, filmet nezni, cikket olvasni, stb.), ergo ne is akarjon eros hardvert kis keszulekbe, hiszen facebookozni eleg lesz egy snapdragon 4xx, 2gb rammal, 4"-on, mi tobb, igazabol ne is vegyen a szemet user telefont, hiszen az ilyen kizarolag karos tagja lehet a tarsadalomnak.
a jelek szerint egyedul az apple-nel gondoljak ezt maskepp es ezert megemelem elottuk a kalapom, pedig rohadjak meg, annyira gyulolom hasznalni a ceges iPhone-omat, mint meg soha semmit...
-
Stabi83
senior tag
válasz TheBikerider #133 üzenetére
Senki nem mondta hogy szar ( tényleg jó telefonok, még ha nem is tökéletesek ), de az tény hogy drágák a konkurenciához képest és indokolatlanul. ( Ha nagyon belegondolunk még a saját elődeihez képest is ). A formai változásokon kívül nem látom azt a drasztikus dolgot ami miatt megérné váltani még az i7-ről sem. Az is piszok jól használható volt a napi használatkor.
-
gyuromoj
veterán
Szokásos "S" év, nem tudom mit vártak sokan?!
Korrekt kis készülék lett, de nekem még megfelel az jelenlegi 7-esem.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Ijk
nagyúr
válasz Mrpingvan #106 üzenetére
Azért nem probléma mert a Huawei nem adhatja annyiért a telefonjait mint az Apple. Ha adhatná, akkor annyiért is adná.
Azért majd a nagy árversenyben érdemes megnézni pl. a Samsung, Google Pixel, esetleg Lg árazásait, és nem Huaweihez, Oneplus-hoz hasonlítgatni, amelyek még mindig kapaszkodó márkák. De már a Huawei-re sem mondanám hogy jó áron vannak./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Navaren
aktív tag
Köszi a tesztet.
Telitalálat a cikk végszava:
"A készülék nekem is nagyon tetszett, a mögötte lévő politika azonban egyáltalán nem."Valahogy így vagyok vele én is 2010 óta.
[ Szerkesztve ]
iBalu // Ordo Ab Chao //
-
dingdongkng
tag
válasz -secret- #138 üzenetére
Én nem az Android felhasználókat akarom védeni, de a jack miatt mindenki egységesen anyázik. Talán Droidos oldalról azért halkabb kicsit, mert még pár flagshipen, és a legtöbb lejjebb pozicionált telón még van jack.
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
válasz aujjobba #135 üzenetére
Hogyne lett volna ciki, de ez évről évre egyre gázabb. Meg az is hogy a jack-et leszedik de átalakítót már nem adnak hozzá. Az üzemidő meg egyenesen vérlázító ennél a telónál. Ami tegyük hozzá eddig sem volt túl fényes az alap modelleknél. Tök jó a sok csúcstechnika benne , csak használni nem lehet mert kifullad 2-3 óra navigáció után. Megéri.
-
veterán
-
Mrpingvan
tag
Sajnos tényleg egyre szomorúbb, hogy emelkedik az ára, indokolatlanul (De MÉG szerintem megéri). De a Mate 9 Porsce-ban nem a Huawei (vagy a Mate) az ár, hanem a Porsche. Biztosan megkérik az árát a Hauweitől, hogy használhassák. De szerintem azért is főleg felesleges emlegetni, mert ez csak design. Lásd az iPhonenak is van pl. 24k arany változatok, de azt sem hozzuk fel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest