- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- VoLTE/VoWiFi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Yettel topik
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
Új hozzászólás Aktív témák
-
csatoth79
tag
Tucatnyi ,pl huawei p20 gyengített kamera rendszerrel,s9 szintén 2 helyett 1 kamera stb,illetve a kínai gyártók telefonjai,viszont a csúcs hardvert mindenki a legnagyobb "pro" verzióba teszi bele,anno az apple is lásd még az iphone 8 vs iphone 8 plus nekem a kamera a fontos és a telefon mérete,és talán ezzel vagyunkk még így páran.
Gondolkodtam a huawei mate 20 pro-n is nagyon nagyon ,viszont a mérete miatt sajnos nem.
Tavaly megvettem a mate 10 pro-t ami szintén nagy volt,de a kamera miatt kipróbáltam,majd 2 hónap után adtam el,főleg a gyatra videók miatt,kritikán aluli volt,ezen csiszolgattak,de a huawei p20 pro is gyenge videóban mindegy mit írnak a tesztek használtam azt is,a mate 20 pro -ban ha javítják ,akkor az egy jó telefon lesz,de közel 7 colos! -
Mrpingvan
tag
Sajnos tényleg egyre szomorúbb, hogy emelkedik az ára, indokolatlanul (De MÉG szerintem megéri). De a Mate 9 Porsce-ban nem a Huawei (vagy a Mate) az ár, hanem a Porsche. Biztosan megkérik az árát a Hauweitől, hogy használhassák. De szerintem azért is főleg felesleges emlegetni, mert ez csak design. Lásd az iPhonenak is van pl. 24k arany változatok, de azt sem hozzuk fel.
[ Szerkesztve ]