- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz mugencivic #798 üzenetére
Jó megoldásnak tűnik.
Irigylem, hogy milyen rend van az asztalodon. Én ennél sajnos sokkal rendetlenebb vagyok. -
planbmokus
senior tag
válasz mugencivic #798 üzenetére
"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
leslieke
Jómunkásember
válasz mugencivic #693 üzenetére
Korrekt leírás!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
kchris78
veterán
"Azért amikor valaki mindenféle olcsóbb modellekhez hasonlítgatja, egész biztos, hogy néhány ilyen "apróságot" nem vesz figyelembe."
Az ilyenek csak azt veszik figyelembe hogy 50 rugoert nagyobb ppi-s droidot lehet venni.. Az hogy milyen a minoseg az nem nagyon erdekli. Mint ahogy sokaknak az se sokat szamit hogy milyen izu a KV amit iszik. De ez mar csak ilyen lesz mig vilag a vilag.Jo ertekeles volt amugy, a szinek miatt szerintem egy tok szeretheto telefon (a kava miatt is van egy ilyen erzete az embernek). En most ezt kivetelesen hosszu tavra tervezem.
[ Szerkesztve ]
-
nickedez89
senior tag
Szerintem is brutál jók a hangszórók! Ráadásul az általad is említett térhatást változtatja a teló aszerint, hogy állítva vagy fektetve nézel videót!
Illetve pontosabban fogalmazva fektetett módban aktiválódik a "surround sound effect".
[ Szerkesztve ]
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
Gigicuci
senior tag
Korrekt értékelés, köszi hogy leírtad.
-
Nimda
addikt
válasz mugencivic #235 üzenetére
Tévedsz, ez felkiáltó mondat, nézz a sorok mögé, az illető valamin fel van háborodva
Amúgy ma már ezt nyomatékosításnak hívják
-
ddaydome
senior tag
válasz mugencivic #155 üzenetére
Nekem a huawei p9 lite 2017 kijelzője szebben fest egymás mlé rakva , mint pl. az iphone 7 kijelzője. Az én telefonom az 55e-s kategória.
"Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
Noukoum
veterán
válasz mugencivic #155 üzenetére
Mi a baj a Note 5 paneljával?
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest