- iPhone topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung SmartTag2 teszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olvastam szín- és elszíneződés-problémákról rossz minőségű utángyártott kijelzők esetén, persze ebből is vannak jobbak. Nézd meg, mennyire vészes, láttam már olyat amikor nem volt olyan nagy a gond, és furcsán hangzik de utólag feltettek egy fóliát és úgy használták (én úgy láttam, hogy ez viszont egyirányú utca, mer a fólia leszedésekor annyi az üvegrétegnek valószínűleg, ezért hülyeségre nem akarlak rábeszélni, hátha más már csinált ilyet).
-
-
Norbi.
őstag
Ha nem hivatalos helyen cserélsz kijelzőt, Face ID-t bukod. Gyárit amúgy sem kapsz, maximum bontottan.
Lehet csak üveget cserélni, de nem lesz olyan, mint volt. Laleh talán 60-ért tudja elintézni a kijelzőcserét, eredeti, újra, aprón keress rá. Annál olcsóbban csak valami gagyi kijelzővel úszod meg. -
Hirtelen rá akartam vágni, hogy valamelyik generációtól kezdve nem cserélhető csak az üveg, hanem csak egyben, de utánakeresve úgy látom hogy Xr-nél legalábbis mégis lehetséges. Nézesd meg szerintem egy hivatalos szervizzel, mondják meg hogy mennyibe kerülne, aztán gondold át (hivatalos szerviz persze csak a teljes kijelzőt cseréli úgy tudom). Ha az az ár megvan, akkor nagyjából látod, hogy rentábilis-e az.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ebben a készülékben nincs különösebb izgalom, minden pont ott van és úgy működik, mint tavaly. Azt biztos nem mondhatjuk rá, hogy a ennyi pénzért hülyének is megéri.
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Automata kávégépek
- Változik a CPU-k csomagolása az EU-ban
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Horgász topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest