Új hozzászólás Aktív témák

• ricshard444

veterán

Műszaki boltban dolgozok és az a tapasztalatom, hogy 10-ből 3-4 embernél valamilyen 2 évnél fiatalabb Iphone van. Ez még nem is lenne baj, de mikor a hozzánk betévedt tulajok 80%-ka azt sem tudja, hogy hol lehet mondjuk a Bluetooth módot bekapcsolni vagy a legjobb kérdése a 30%-nak, hogy "azmiaz"? Kedvencem a napokban volt, hogy apa + anya ---> Iphone 8, gyereknél is Iphone 7, de az alkalmazások és az opciók között olyan bénán és elveszve lapozgattak mind a 3-n, hogy rossz volt nézni.
    Persze finoman megérdeklődtem, hogy mióta használják az almát. Az volt a válasz: "természetesen már legalább 2-3 éve csak ez van a családban"

Ilyenkor mindig szomorú leszek, hogy azért nem hiába vannak az Iphone tulajok szapulva annyit (sajnos). Tudom, hogy vannak intelligens felhasználók, de az általános tapasztalat sajnos ez, hogy 10-ből 8 az sem tudja, hogy mi is van a kezében, mert csak facebook meg youtube fut rajta. Tegnap is 11 éves kiskölyök előkapta az Iphone 8-t a boltban azzal a címszóval, hogy "valaki nyomjon már zenét erre a hangfalra, ez az Iphone már túl jó ehhez" és semmi szarkazmus nem volt a szavaiban, csupán kinyilvánította, hogy ő itt az alfahím.

Direkt olyan tokokat rendeltem ahol nem látszik az alma logo. Manapság ez a mentalitás él az emberekben, hogy aki almát eszik, az egy hülye és ebben azért van egy általános igazság. Remélem azért 10-t nem fogok olyan gyakran látni. Engem abszolút nem érdekel a menőség, a lényeg a tudás és a sebesség. :K

Ui.: Ha minden igaz holnap jön a telefon, remélem sikerül tartani az időt amit ígértek. :B

[ Szerkesztve ]

Vannak dolgok...

Új hozzászólás Aktív témák