- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricshard444
veterán
Műszaki boltban dolgozok és az a tapasztalatom, hogy 10-ből 3-4 embernél valamilyen 2 évnél fiatalabb Iphone van. Ez még nem is lenne baj, de mikor a hozzánk betévedt tulajok 80%-ka azt sem tudja, hogy hol lehet mondjuk a Bluetooth módot bekapcsolni vagy a legjobb kérdése a 30%-nak, hogy "azmiaz"? Kedvencem a napokban volt, hogy apa + anya ---> Iphone 8, gyereknél is Iphone 7, de az alkalmazások és az opciók között olyan bénán és elveszve lapozgattak mind a 3-n, hogy rossz volt nézni.
Persze finoman megérdeklődtem, hogy mióta használják az almát. Az volt a válasz: "természetesen már legalább 2-3 éve csak ez van a családban"Ilyenkor mindig szomorú leszek, hogy azért nem hiába vannak az Iphone tulajok szapulva annyit (sajnos). Tudom, hogy vannak intelligens felhasználók, de az általános tapasztalat sajnos ez, hogy 10-ből 8 az sem tudja, hogy mi is van a kezében, mert csak facebook meg youtube fut rajta. Tegnap is 11 éves kiskölyök előkapta az Iphone 8-t a boltban azzal a címszóval, hogy "valaki nyomjon már zenét erre a hangfalra, ez az Iphone már túl jó ehhez" és semmi szarkazmus nem volt a szavaiban, csupán kinyilvánította, hogy ő itt az alfahím.
Direkt olyan tokokat rendeltem ahol nem látszik az alma logo. Manapság ez a mentalitás él az emberekben, hogy aki almát eszik, az egy hülye és ebben azért van egy általános igazság. Remélem azért 10-t nem fogok olyan gyakran látni. Engem abszolút nem érdekel a menőség, a lényeg a tudás és a sebesség.
Ui.: Ha minden igaz holnap jön a telefon, remélem sikerül tartani az időt amit ígértek.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
Új hozzászólás Aktív témák
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Magisk
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Motoros topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest