- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
Nekem megjelenes ota van meg a 8plus, ilyen van rajta kezdetektol, nincs rajta egy hajszalkarc sem. 2-3 hetente atmosom belulrol vagy ahogy epp eszembe jut.
-
hemaka
nagyúr
festett, szoval igen.
A feher jol nez ki, de egyebkent meg ha neked tetszik, akkor mas nem nagyon szamit. -
Atomgeszi
nagyúr
Tessék ez is egy SE..
És még mindig egy átlag fotózóról van szó, aki előveszi, fényképez, nem RAW, meg mittomén. De oké..
Pedig eredetileg csak olvasni akartam egy popcorn mellett az iPhone topikját.
(#204) Stanley-B.
Ugye?
De csak azért, mert állandóan felsőbbrendűként beszél az iPhone-járól, aztán meg küldi az ilyen képeket, meg mutatja a laggos instagramját.
Hajaj mit indítottam el.
-
Atomgeszi
nagyúr
Még mindig az átlag user-ről van szó, aki előveszi és nyomja a gombot.
Van ismerősnek is SE-je. Előveszi, fényképez, megmutatja. Állam még mindig ugyanott van.. Sőt..
A legnagyobb öröme az volt a napokban, hogy végre bekerült egy mobil adatforgalom gyors gomb.
Igaz, csak egy messengeres screenshot, és a hely sem pont ugyanaz, viszont a téma megegyezik, és majdnem percre pontosan ugyanakkor készült:
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- DELL Universal Dock UD22
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő