Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacess
tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Próbáltad már? Nehezen hiszem el hogy utána teljesen folt, por, elszíneződés és "minden" mentes lesz mindkét felület.
A vicc az hogy kismillió telefonra tettem már üveget, a nagyon olcsótól a nagyon drágáig mindent. Hiba nélkül. Mindig minden rokon, haver, ismerős, "unokatezsvérnagybáttyám" engem talál meg vele. Erre pont a sajátom lesz sz@r...
Még rajta van egyébként mert nem nagyon van időm vele foglalkozni. Meg keresem is a megfelelőt. Most láttam hogy a Nillkinnek van valami másik modellje is ami teljes előlapot befed. A gond viszont az, hogy már nem nagyon bízok a gyártóban, az SE-re vett Nature TPU tok is kritikán aluli minőséget képviselt. Hasonló árú Ringke Air-nak csak köszönhetett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4525
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Még rajta van egyébként mert nem nagyon van időm vele foglalkozni. Meg keresem is a megfelelőt. Most láttam hogy a Nillkinnek van valami másik modellje is ami teljes előlapot befed. A gond viszont az, hogy már nem nagyon bízok a gyártóban, az SE-re vett Nature TPU tok is kritikán aluli minőséget képviselt. Hasonló árú Ringke Air-nak csak köszönhetett.