- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacess
tag
válasz
B-L-A-C-K #4696 üzenetére
Próbáltad már? Nehezen hiszem el hogy utána teljesen folt, por, elszíneződés és "minden" mentes lesz mindkét felület.
A vicc az hogy kismillió telefonra tettem már üveget, a nagyon olcsótól a nagyon drágáig mindent. Hiba nélkül. Mindig minden rokon, haver, ismerős, "unokatezsvérnagybáttyám" engem talál meg vele. Erre pont a sajátom lesz sz@r...Még rajta van egyébként mert nem nagyon van időm vele foglalkozni. Meg keresem is a megfelelőt. Most láttam hogy a Nillkinnek van valami másik modellje is ami teljes előlapot befed. A gond viszont az, hogy már nem nagyon bízok a gyártóban, az SE-re vett Nature TPU tok is kritikán aluli minőséget képviselt. Hasonló árú Ringke Air-nak csak köszönhetett.
-
Lacess
tag
Sziasztok!
Csatlakoznék egy Space Grey 8-assal, SE-t váltott pár napja. Eddig pozitívak a tapasztalatok.
Olvasom hogy itt is sokszor felmerül a fólia téma. Én is berendeltem ezt a Nillkin3D cp blah-blah... üveget most az új telefonra. Nem kis csalódás lett. A fólia a kijelző jobb szélén folyamatosan visszalevegősödik, és nem a tok (Ringke Fusion) nyomja fel. Tökéletesen passzol és a helyén is van de mégsem képes feltapadni a kijelző szélén, majdnem teljes magasságban. Szomorú. Még keresem a tutit.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- iPhone 12 Kék 128GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest