Hirdetés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
0843
csendes tag
Sziasztok!
Mivel nem szeretnék ismét egy felesleges 320km-es utat a 8 Plusom miatt szeretnék tanácsot kérni Tőletek mivel szerintem tapasztaltabbak vagytok szervizes ügyekben.
Mivel legutóbb elzavartak hogy úgyse csinálnak semmit meg ez nem befolyásolja a használatot az hogy enyém mozog felül a kijelző és úgy kattog hogy olyan hangot ad ki mintha törött üvegre nyomnánk rá egy pl fémlapot.
Szóval szerintetek milyen indokkal menjek oda vagy mit mondjak nekik? Hiszen a garanciális kijelző csere nem oldotta meg csak felerősítette a fenti dolgot. (bár a kedves eladótól megkaptam hogy ne gondoljam ám hogy megint kijelzőt cserélnek nekem) igaz lehet az egész telefont ki kellene.
Vagyis aki tudna tanácsot adni annak nagyon hálás lennék hogy mi az amivel semmiképp sem tudnak elküldeni. Bár az is igaz hogy az iCentre és az ügyfélszolgálat szerint sem volt jogos hogy nem vették be ilyen indokkal. Amúgy nem mindig kattog meg mozog de hiába tagadták ők hogy nem hallják és érzik még a csoporttársamnak is feltűnt tegnap amikor kíváncsiságból odaadtam neki hogy észre vesz-e valamit. Jó nem lötyög meg ilyenek de ez akkor sem normális.
Vagy B tervként lenne hétfőn az Almárium Pro akik azt mondták bevizsgálják ha beviszem.
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget aki tud.
Viszont hogy ne menjen el más irányba ez a téma azt hozzáteszem hogy magát a telefont nagyon szeretem és teljesen elégedett lennék vele a fenti dolgot leszámítva. Bár kicsit fura hogy ez az utolsó "hagyományos" iPhoneom
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest