- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- LTE frekvenciák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
beegabe
csendes tag
Sziasztok!
Viharos 2 hét után, újra csatlakoztam az iphone közösséghez egy sima i8-al. Röviden a történetem, akit érdekel:
Bő két hete úgy döntöttem, lecserélem az iphone 6s-emet egy Galaxy S8-ra. A 6s elott sima i6-om volt. Ami miatt úgy döntöttem hogy váltok, az a kávamentesség, nagyobb kijelző, vezeték nélküli töltés és a mobil fizetés lehetősége. i6s után a méret majdnem maradt a régi, de a kijelző 1.2"-al nagyobb volt. Élmény rajta a tartalomfogyasztás. Viszont sajnos semmi több. Akárhogy fogtam a telefont, valahogy mindig bekapcsolt a zsebemben a kijelző, és egészen váratlan helyekre sikerült elnyomkodni amíg nem vettem elő. Az iris scan jó, HA megfelelő szögben/fényben/közel tartod.. Helyette az ujjlenyomat olvasó? Ha nem takarod le 100%ban, nem megy. Kamera? Gyönyörű. Viszont minden kép készítés előtt törölgetni kell az ujjlenyomat olvasó miatt.. Az akkumlátor nagyon jó volt a 6s után. (viszont az i8-é talán még jobb..) Mivel sajnos kis gsm boltban vettem, ezért mindent kitaláltak hogy 2 héten belül ne vegyék vissza az egyébként makulátlan telefont, így egy kevés buktával, de túladtam rajta.
4 napja van meg az i8. Plust szerettem volna, de amikor boltban megtapiztam, számomra kényelmetlenül nagy volt. 7-et már nem akartam, mert ez időtállóbb és értéktartóbb. Hiányolom a dupla kamerát, de tudok élni nélküle. 6s után nem sok különbség van, lényegében kicsit érezni lehet hogy gyorsabb a proci, szebb a kijelzo, "van benne anyag"(nehezebb), jobb a kamera, illetve brutálisan jó az akkumlátora. Átlagos használat mellett 2 napot bőven kibír (nem játszok rajta).
Aki i8plus/note8 között vacilál, én azt tanácsolom az apple mellett döntsön. Valóban sok apró feature van a samsungban, de ezt a precíz megbízhatóságot és folytonosságot még mindig csak az apple tudja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Milyen légtisztítót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő