Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lugosi

MODERÁTOR

válasz ricshard444 #1072 üzenetére

"a rendszer folyamatossága lefolyik a képernyőről"

Ezzel nagyon kell vigyázni, állandóan vizes tőle az ember keze. 😀

• bigsee

addikt

válasz ricshard444 #1072 üzenetére

Nem hivatalos/magán Apple hater-ként azt kell mondjam, hogy az utóbbi évek BB Passport/Huawei Mate 8 vonala után elfogyott a talaj a lábam alatt. Egyszerűen nem találtam alternatívát arra, hogy ne botoljon meg a telefon, amit használok. És itt értek olyan dolgokat, hogy bejövő hívás nem érkezik be, csak a PIN-t látom, hogy kéri a telefon (BB), ne fagyjanak meg programok és tegyék használhatatlanná az egész készüléket (Android globalice) meg ilyenek. Érzékeny vagyok a pillanatnyi megbotlásokra, félek, hogy nagyobb is lesz.

Apple: mindig is röhögtem az "ibirkákon", a közösségükön, hogy annyi pénzt kidobnak szinte ugyanolyan szolgáltatásért. Napokig sorba állnak, hogy az új telefonért egy használt autó árát kiadják (és le is ejtsék abban a pillanatban, hogy megszerezték :D ). Aztán idén beléptem a klubba (korábbi szlogenem volt: "iPhonet csak a sznobok meg a hülyegyerekek engedhetik meg magunknak, manapság bárki megveheti a tékomtól!" :) ) és elégedetten láttam, hogy itt a fórumon milyen normálisak a tagok, lehet velük beszélni, problémák megoldódnak. :R

A telefon maga - ahogy írta itt valaki - unalmas, nem kell/lehet romolni, csak működik és kész. Kiépítettem otthon egy Apple ökoszisztémát (iPhone-Ipad-Watch-Mac) és láss csodát, működik, Airplay, Sp*tify, backup is használható, stb... Nekem tetszik, bejön.

• TheBikerider

veterán

válasz ricshard444 #1054 üzenetére

Kettő kollégám több évnyi (kb.4s-óta) iOS használat után ültek át az android "hajójába", minketten egy S8 személyében. Azt monndják annyira jó,hogy vissza nem akranak térni soha. Az Övékét próbáltam egy kicsit,nekem nem tünt fel,hogy szaggatna,vagy lassú lenne. Inkább a gyorsasága,ami szembeötlött. Csábított engem is,de annyira nem,hogy lecseréljem a 7 plus-om. Nem szeretnék android-ot többet,ha egy mód van rá. :)
    Egyébként meg ez is tud produkálni néha érdekes dolgokat,de nem akkora gondok,hogy ezek miatt eladjam. Szóval ez sem hibátlan,de melyik az,nem? :)

• joey04

titán

válasz ricshard444 #1056 üzenetére

Arra vigyázz, hogy az évek óta felhozott hiányosságok nagyrészt most is jelen vannak. bt fájlküldés nincs, nfc csak apple pay-re van és bár az ios 11-ben kicsit lazítanak, de pl. az otp féle simple elvileg nem fog vele menni, meg úgy kb semmi ami droidon. továbbra sincs sms kézbesítési értesítés, meg nincs értesítési led, ismeretlen számokat nem tudod blokkolni, control center ios 11-ben már bővíthető lesz, de továbbra sem olyan szabadon mint droidon, stb stb. ezeknek nézz utána, mert volt olyan akit csalódás ért hasonlók miatt ;)

• joey04

titán

válasz ricshard444 #1054 üzenetére

megoldódott az egyszerű videó + zene mozgatás?

Ha arra gondolsz, hogy úgy működik-e mint egy androidos telefonon, hogy egyszerű tárhelynek látja a gép a telefont, akkor nem. Viszont videóknál pl telepítesz egy VLC-t (valamit mindenképpen kell, mert a gyári szar) és oda másolhatsz akár hálózaton keresztül is ha teljesen ki akarod zárni az iTines-t. Így. De szerintem gyorsabb meg biztosabb, ha megnyitod az iTunes-t, ráböksz az alkalmazásoknál a vlc-re, és egyszerű drag and drop módszerrel beszórod a filmeket. Tehát lényegében annyi a különbség, hogy nem egy fájlkezelőt nyitsz meg és azon keresztül másolgatsz, hanem az iTunes-t, de onnantól semmi trükk nincs benne. Így. Zenéknél pedig eddig sem volt baj, hogy nem eredeti, attól még fel lehetett másolni a telefonra mindig is, csak szintén iTunes-on keresztül a kezdetekben. Manapság már ha nem gyári lejátszót használsz, akkor hasonlóan egyszerű, mint a filmek/videók esetében. Zenelejátszót nem tudok példának hozni, mert nekem jó volt a gyári, az iTunes szinkronizációval (nekem sem eredeti zenéim voltak) manapság viszont Spotify-t használok.

az a játék / app ami Droidon ingyenes, az IOS-szen is?

Ez meg változó. De az app store tartalmát látod te is és tudod csekkolni, hogy adott alkalmazás ingyenes-e. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés