Hirdetés
- Yettel topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
Új hozzászólás Aktív témák
-
belan
addikt
válasz
#90467584 #329 üzenetére
nyugi egy v10et nem tennék oda egy i7 plushoz mindenbe jobb a i7plus mindenbe ,kijelzőbe is szerintem jobb szebb, hiába QHD v10 ,én nem vagyok applefan nekem például a vastag kávája nem teszik ezért nagyobb mint más 5.5 colos telefon ,de látom téged is el vittek a ufók mint a mackoapo11 vagy lehet az baj nem vittek el
-
Navaren
aktív tag
válasz
#90467584 #329 üzenetére
Nono. Sok HW elemről kapásból sorolhattam volna (már az előttem szólokhoz hasonlóan), hogy miben tévedtél, ebbe beleértve a telefon abszolút sebesség-benchmark eredményét (amit ettől függetlenül egyébként pont annyi értelme van figyelni, mint egy sereg pingvint szolmizálni tanítani Nepálban).
Pusztán igyekeztem azt a két faktort kiemelni, amelyikben számszerűség alapján tényleg lehet valami logika a mondadódban, de a puszta specifikációktól még nem lesz valami automatikusan jobb a másiknál.
Pont egy kijelző, panel minőségét több tucat adat határozza meg, ezekből egy a ppi érték, és "véletlenül" pont ez az, ahol a szakma már nagyjából egyetért abban, hogy egy bizonyos érték fölé menni csak parasztvakítás és marketing bullsh*t.
Kérdésedre link.Másik: telefonban relatíve ritkán akar az ember abszolút tudást venni, talán még a csúcskategória keretein belül is.
Szerencsére minden egyes telefonvásárló igényei mások, és adjunk hálát a gyártóknak azért, hogy a lényegében pontosan ugyanazt nyújtani képes csúcstelefonok között is van annyi különbség (egy-egy rétegigény komolyabb meglovagolása kapcsán), hogy az ember így is szubjektíven képes a számára legjobbat kiválasztani. Épp ezért azt is elfogadom, hogy Neked a saját szempontjaid alapján az LG V10 valamilyen okból - okokból kifolyólag jobb. Ha ez az, hogy a doboz hátán összességében nagyobb számok szerepelnek (2+2 mag vs 8 mag, 3 vs.4 GB operatív memória, stb.), akkor az, Ez teljesen mindegy.Slussz. Nem ragoznám tovább, hallhattad az én álláspontom, a többiekét is. Most vagy Úriemberekként egymás véleményét tisztelve virtuálisan kalapot emelünk, vagy jöhet Tőled egy újabb faktor, ahol igenis számszerűségben az LG akkor is jobb, és akkor elkönyvelhetsz valamilyen kis győzelmet Magadnak, részemről nem folytatnám a kérdést.
-
Navaren
aktív tag
válasz
#90467584 #324 üzenetére
Jóuram, tisztelettel, vedd már észre, hogy még a legnagyobb jóindulattal sincs igazad, akárhogy csűrjuk-csavarjuk a dolgot.
Istenbizony próbáltam szemlélni a te szempontjaidat:
- Igen, az LG-ben lehet, több RAM van, de ez legfeljebb abszolút statisztikai adatként állja meg a helyét, hogy ebből mennyi marad az appoknak, és a rendszer hogy kezeli az adott mennyiséget működés közben, már teljesen más kérdés.
- és Igen, az LG-ben lehet, hogy (beismerem, jóval) magasabb a ppi érték, de slussz. Minden más faktorban elhasal az i7+ mellett. Ettől függetlenül annak a kijelzőnek sincs miért szégyenkeznie, sőt! A 2. kijelző egy kifejezetten jó és relatíve egyedi ötlet (volt, bemutatáskor, most lövésem sincs, hogy áll a piac a megoldás-kópiákban).Légy szíves engedd el a dolgot, mert az n-edik emberrel állsz le vitatkozni olyanról, amiről mintha egyedül csak Te nem látnád, hogy elhasaltak az érveid, állításaid.
Ugorjunk.
-
joey04
titán
válasz
#90467584 #317 üzenetére
Tévedsz. Nem erősebb az LG. Jóval gyengébb soc, gyengébb kijelző, gyengébb kamera. Egyedül a ram, amiből több van benne, az is 3 vs 4, tehát az oda-vissza veri erős túlzás, éppen ellenkezőleg: Az iPhone 7 Plus mindenben erősebb, egy ponton gyengébb, hogy hangyányival kevesebb ram van benne.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
#90467584 #317 üzenetére
Ezt eddig is felfogtam, csak neked nem sikerült még most sem ha valamibe raknak 30 magot meg 70 GB ramot és a rendszer alatta nem tudja kihasználni attól nem lesz jobb, sőt...De hát, ami nem megy nem kell erőltetni...
Azt meg hogy leírom okoskodsz az személyeskedés? Jár a taps.
-
nord_
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
#90467584 #313 üzenetére
Már hogyne szolgáltál volna rá, azt se tudod mit beszélsz csak próbálsz okoskodni, ami ugye nem nagyon akar összejönni...
"ezért az én megítélésem szerint hardveresen oda-vissza veri"
Látod itt a probléma, papíron lehet, de valóságban már pont az elékező dolog igazolódik be, szóval értesz hozzá? Nem. Okoskodsz itt feleslegesen? Természetesen. Akarsz venni iPhone-t? Gondolom nem mert nem írnál róla hülyeségeket! Akkor miért vagy itt? Full feleslegesen, trollkodni!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
#90467584 #290 üzenetére
Legalább ha válaszolsz, olvasd is át kicsit előtted mit írtak, abban meg is válaszoltam.
De a hülye érveiddel is látszik hogy fingod sincs az egészről, sose volt még iPhone-d, nem is akarsz venni, de ide jössz járni öngólokat rúgni, mert gondolom nincs jobb dolgod. Jár a tpas!
wesder: Legalább te értelmesen látod a helyzetet, meg ha belekötnek a telefonba kössenek, hiszen ez se tökéletes, de mint írtad állandóan ugyan abba, vagy jönnek a hülye alaptalan érvekkel már tényleg kurv@ unalmas.
-
joey04
titán
válasz
#90467584 #264 üzenetére
Tehát a benchmark, ami a nyers erőt méri, és ez alapján lemérhető, hogy melyik a legerősebb, leggyorsabb, az nem számít. Rendben, elfogadható, hiszen szar optimalizálással valóban semmit nem ér a hw. Ennek már eleve ellentmond, hogy az viszont számít, hogy melyikbe mennyi ram van, tehát már itt lábon lőtted magad. De ez még mindig csak elmélet. A gyakorlat pedig az, hogy a tesztek szerint is (itteni szerint és külföldi tesztek szerint is) több alkalmazást tart a memóriában, mint a 4, vagy akár 6 GB rammal szerelt androidos készülékek. Szóval az vitán felül áll, hogy ma az iPhone 7 Plus a leggyorsabb és legerősebb telefon a világon. Ettől még nem lesz a legjobb is, hiszen akinek 2016-ban is kell a micro sd meg a bt file transfer, vagy torrentezni, meg ilyen-olyan szervereket üzemeltetni kell a telefon, annak jobb lesz egy 50k-s alap droid is, mert az is jobban megfelel az igényeinek. De ez egy más téma, ne keverjük ide.
267: miért is? hogy tudod jobban demózni a memóriahasználatot meg a programok betöltését és/vagy újratöltését, ha nem így? ez pontosan egy mindennapos használatot szimulál, csak egy napnyi programindítást belesűrít 2-3 percbe.
-
-
judas13
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LEGO klub
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Yettel topik
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mazda topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 128GB, Starlight, 98% akksi, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!
- Honor Magic V2 16/512gb - Szép állapot, garanciális, akár beszámítással
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független ÚJ 2028.05.24. iSTYLE jótállás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest