- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
PlayMax
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #4989 üzenetére
Nem szeretem ezeket a félkemény tokokat ,volt már rá példa hogy a sima telefon behelyezésnél megkarcoltam a készüléket ,meg nem is érzem biztonságosnak az esetleges súrolódás miatt.
Véleményem szerint az egyik legbiztonságosabb tokok a szilikon fajták ,sőt a vastagabb ,egyszínű gumis cuccok tompítják az ütődést ,sokkal jobban védi a telefont mint ezek a vékonyabb keményebb tokok.
Szerk.: iPhone 7-re sufni gsm boltokban ,aluljárókban megtalálhatóak általában a goospery tokok, vastagabbak ,illeszkednek stabilan ,van belőlük választék bőven és nagyon olcsók (2-2,5k).
-
Ed Parker
nagyúr
-
válasz
B-L-A-C-K #4961 üzenetére
Én tökéletesen értem amit írsz hiszen nekem nem LV tokom van hanem a gyári bőr ami jóval olcsóbb!Abban viszont sosem fogunk egyetérteni hogy egy másik ember fejével gondolkodjuk és ráhúzzunk úgy egy jelzőt hogy a szándékát vagy vágyait nem ismerjük!Továbbra is azt mondom hogy ha valaki meg tud venni magának valamit és magának veszi mert tetszik neki és vágyik rá az vegye meg! És teljesen mindegy mi az!
Téma lezárva!Boldog Új Évet Nektek! -
-
válasz
B-L-A-C-K #4948 üzenetére
Ok!Ezek szerint ha valaki egy nagy divatcég termékét megveszi legyen az akár egy cipő, ruha,tok, stb. akkor az rongyrázó vagy "paraszt"? Minden terméknek van felső kategóriája és elhiheted hogy nem a márka jelzés miatt kerül csak annyiba!Egyébként mindig is lesznek luxustermékek és szolgáltatások amik jóval többe fognak kerülni. Nem véletlenül.
De a véleményed tiszteletben tartom! Mindenki aszerint gondolkodik amekkora a pénztárcája.Ed Parker: Pedig nagyon szép tok!
-
-
válasz
B-L-A-C-K #4943 üzenetére
Nem vagyunk fényező szakemberek!Nem hinném hogy a kerámián kívül meg esetleg a zafiron kívül van e olyan anyag ami bírja a strapát! Véleményem szerint a leg elegánsabb védelem a belebújtathatós bőrtok ami belűl olyan mint a gyári tokok!Van egy plüss vagy szőrős bele!
Például a barátomnak van egy Louis Vuitton belecsúsztatható bőrtokja!Nagyon szép és abban hordja fólia nélkül.De 90k! Biztos van a piacon olcsóbb megoldás ami minőségi!
Régen a Samsungjaimat csaknilyen tokokban hordtam.Sose volt semmi bajuk!! -
mrc4y
tag
válasz
B-L-A-C-K #4940 üzenetére
hát én túlságosan féltem a dolgaim, így a kamera miatt még óvatosabban teszem le, de akkor nem para? jól védi az üveg és nem sérülékeny?
plag: szerencsére én meg vagyok elégedve az anyagával, nekem jobban bejön a fémes téma és kellően vigyáztam eddig minden telómra és karcmentesek ahogy eddig i7 is ugyan nekem matt van nem a jet ahoz nem tudok hozzászólni
black: köszi ezt nem is tudtam
-
mrc4y
tag
válasz
B-L-A-C-K #4880 üzenetére
Mert túl nagy rajta a bukta. Nekem szolgáltatónál 237ezer volt a teló, jófogason meg 160-170ezertől már árulgatják. Nekem annyit nem ér meg, csak mert nem minden tökéletes, hol az? szóval marad ,max ha már nagyon nem
bírom akkor röpül de egyenlőre még túl nagy gondot nem okozott. -
-
-
-
-
Thewent12
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #4630 üzenetére
Az is szép eredmény BLACK.
Egyébként amit még kiemelnék, az a készenléti időben való merülés. Tegnap este 10-kor szedtem le a töltőről, ma reggel 9-ig 1 százalékot merült. Androidhoz képest kevesebbet kell vele foglalkoznom. Nem kell mindig tisztítanom, hogy nem merüljön őrült módjára. Számomra sokkal könnyebbek a napok ezzel a telefonnal, mint az s6 edge plussal.
lugosi: Milyenek a felhasználási szokásaid?
-
válasz
B-L-A-C-K #4578 üzenetére
Igaz, nekem csak 6s Plus, de ma már az 1 napos akkuidő az átlag. Első hónapokban nem tudtam nap végére 50% alá vinni, újabban rendszeresen alá megy. Sőt volt már olyan hogy kellett az energiatakarékos hogy kibírja este hazáig. (Nem nagy cucc, a kocsiban is van hozzá töltő meg powerbankom is van, csak megjegyeztem. Cserébe legalább most már tudom hogy az én példányom nem a kikapcsolós fajta.)
-
mrc4y
tag
válasz
B-L-A-C-K #4558 üzenetére
én ugye ne tudtam mihez viszonyítani iphone használat alapján, mivel tudod hogy ez nekem az első, de rengeteg videot megnéztem és 6s-re gondoltam emiatt hogy olcsóbb viszont szinte ugyan azzal a tudással rendelkezik, de úgy voltam vele ez az újabb, talán ez lesz a támogatottabb stb. és csak jobban járok egy friss iphone-al mint egy 1 évessel, meg nem utolsó hogy azért ez jobban is tetszik
nekem hiányzott volna pár dolog a 6s-ből apróság ami ebbe van
-
mrc4y
tag
válasz
B-L-A-C-K #4555 üzenetére
igazából a legnagyobb baj itt az hogy fele annyit sem újítottak illetve fejlesztettek amennyit kellett volna, én a 2 éves note4-emmel hasonlítottam össze (már ebből is "aranyat ér" amelyik ilyen gyors de,) volt hogy pl youtube-t meg weboldalt gyorsabban töltött be, néztem énis baráti körben 6ot és 6s-t is igazából a semminél több de nincs szinte semmi különbség :/ ez szomorítja el az embert, legalábbis engem
-
-Ben-
veterán
válasz
B-L-A-C-K #4555 üzenetére
Nyilván nem arra gondoltam, hogy mindenben gyorsabb. De az alap működése jobb a rendszernek. Főleg a 6S, de a sima 6-ot is jobbnak éreztem. Össze-vissza lapoztam, görgettem és nemigen „röcögött”... Az i7 viszont nagyon vacak nekem. Holnap biztos, hogy újra lesz pakolva..
Vagy megy vissza a 10.1.1 -
-Ben-
veterán
válasz
B-L-A-C-K #4546 üzenetére
Én ezt értem, de ha 1000-ből csak 100-nak jut eszébe, hogy földhöz vágja vagy megáztassa egy kicsit, akkor az jó arány....
Azt gondoltam, többen csinálnak ilyet és ehhez hasonló akciót, hogy ezzel bagó pénzért új telefonhoz jussanak. Persze, nyilván van akinek nem ezért megy tönkre a telefonja, hanem tényleg „véletlen” baleset érte.
-
Ed Parker
nagyúr
-
törölt tag
válasz
B-L-A-C-K #4514 üzenetére
[ez rendben] van?
-
-
oil120
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #4450 üzenetére
Lehet, hogy az appal van valami, bár nálam még 10.1.1 (az Androidnál miért tud működni)
Ezért is írtam, hogy más QR olvasóval nehezen el tudtam olvastatni a kódot, de azt ugye nem tudom használni.
Volt i6S-em, nagyon szerettem, csak ki akartam próbálni az S7E-t azért váltottam.
Sok szolgáltatásban jobb szerintem az IOS rendszer, ezért gondoltam visszatérek.
Csak a saját benyomásaimat írom le.
Nem érzek semmilyen előre lépést az i6S-hez képest. Kivéve az ára.
Nekem, érzésem szerint az i6S hosszabb üzemidőt produkált.Köszönöm mindenki észrevételét a bejegyzésemmel kapcsolatban, de az ilyenek nem vezetnek sehová:
domerator
(PH! addikt)
Irany vissza a samsung edge 7-re!!! (vagy mire)Szerkesztve: Ráadásul a kommentelő nem is i7-et hsznál
-
mrc4y
tag
válasz
B-L-A-C-K #4394 üzenetére
értem, hát akkor várok türelmesen
, a kontaktos problémámban tudnátok segíteni? minden szinkron be van kapcsolva és neten is olvasgattam utána, de egyszerűen nem megy a cloudra át egy kontakt sem, egy megoldást amit találtam majd otthon gépen hogy export-import-al a 2 fiókon keresztül ezzel a vcard formattal.
-
válasz
B-L-A-C-K #4366 üzenetére
Azért, mert amikor megvettem a 6S-em, akkor a full Zedge ment fel, mint az androidra. Aztán a 7-es esetében már külön van zedge wallpapers, meg ringtones. És ha belemegyek az androidos zedgbe, ami eredetileg fent volt a 6s-en de ios verzióban, akkor kereséskor nem ugyan azokat adja ki háttérképnek. Itt a kezemben a 6S. Ha beírom a keresőbe, hogy iPhone vagy iPhone 7 akkor egy valag "gyári" háttérképet ad ki. Ha beírom abba ami a 7-esen van és tegnap linkeltél, akkor az iphone-ra ad egy háttérképet és teljesen más képek jelennek meg.
Egyébként el vagyok nélküle, de ha már megkérdezted, rosszabb lett mint volt a program.
-
-
-
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #4277 üzenetére
Ott a pont.
Tibee86: a 6s bontatlan volt, null percesen vettem, aztán a téli időben úgy kikapcsolgatott, akár 20-30% akksival is.
Vissza vittem 3 hónaposan, kaptam egy refurbot, ami ugye nem új
Azzal nem volt semmi ilyen gond, -10ben sem kapcsolt ki.
Csak azt írtad hogy átverés, mi benne az átverés? -
gyuromoj
veterán
válasz
B-L-A-C-K #4280 üzenetére
Ugye 2 hónapja leadtam a megjelenéskor vett SE-m, mert elvált a kijelző. Fődarab csere volt és kaptam egy refurb-ot. Ami sokkal jobban összerakottnak tűnik mint a másik volt. Semmi gomb lötyögés, kijelző áll mint Katiban a gyerek.
(#4282) B-L-A-C-K
Akkor sorry, pedig tök boldog voltam eddig ebben a tudatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged