- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ed Parker #3969 üzenetére
Én vettem 180-ért de ez mind1...A lényeg ha rendes hivatalos magyar árát nézzük akkor 1 év alatt sokat lehet rajta bukni, de ez minden évben így van. Viszont aki így vásárol az belekalkulálja ezt, aki meg kicsi bukóval akar 1 év után kiszállni belőle az megjelenés után mindig vár fél évet. és akkor veszi meg az új szériát használtan. Vagy kifog esetleg egy ilyet mint én előbb.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Ed Parker #3962 üzenetére
Nem hinném ,volt i6s-em tavaly év végén 200k ban volt átszámítva a cégnél ,használtam egy évet és most nem rég eladtam majdnem 150k-ért...
Ez nem lesz másképp a mostani készülékemmel sem jövőre...Szerk. 2014-ben meg egy 5s volt kb. 150k ban és 2015 év végén eladtam majdnem 90k-ért ,szóval ez az Apple piac elég jól tartja az árát a saját tapasztalataim alapján is.
(#3968) B-L-A-C-K Időszaki aktuális új eladási árat számoltam...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ed Parker #3962 üzenetére
1 év múlva ilyenkor 150 lesz az ára az alapmodellnek kb, így aki hivatalos helyen veszi az egy 100-ast eleve már bukik rajta. Én is csak azért vettem meg meg mert 180 volt bontatlanul (iStyle-os, igaz céges vásár), így ha meg is lesz 1 évig (amit magamat ismerve kétlek), nem bukok rajta sokat.
-
válasz
Ed Parker #3898 üzenetére
Én nagy Blitzwolf fan lettem,marha jó töltőik és kábeleik vannak és folyamatosan bővítik a kínálatot több fronton is.
Környezetemben már több ember is használ ilyen cuccokat,mindenki maradéktalanul elégedett a Blitzwolf cuccaival,a neten is sok helyen elismerően nyilatkoznak erről a márkáról. -
válasz
Ed Parker #3894 üzenetére
"Egész ügyesen hamisítják a CE jelölést"
Hát ezen besírtam.
Marha nehéz egy tamponozó géppel 2 betűt rányomni...Amúgy nem is értem azokat akik ilyen gagyi töltőket vesznek.
Ami feltűnően olcsó,az tuti kamu,aki meg sokallja az eredeti árát,annak van ezerféle minőségi de olcsóbb alternatíva.
Xiaomi,Remax,Blitzwolf,Nillkin,esetleg Tronsmart mondjuk.
Vagy ha az ismertebb márkákat nézem,akkor is ott vannak az Energizer töltők,sok helyen találni eredeti Samsung/LG töltőt is egész baráti áron.
Aki ilyen kamu/gagyi töltőt vesz,az nem normális...
Az meg végképp nevetséges,hogy ha valakinek van pénze 100-200-300k-s telóra (legyen az apple,vagy más) és mégis sajnál 3-6k közötti összeget egy normális töltőre. -
csab2
veterán
válasz
Ed Parker #3860 üzenetére
Nekem teljesen vezeték nélküli füles kell, amit tölteni tud a tok.
Ilyenből jelenleg van a Samsung Gear IcoX, Sol Republic Amps Air (nem kapható itthon, még külföldön se nagyon), illetve bejelentettek egy Sonyt. Na most ezek vagy olyan árban vannak, mint az AirPods, vagy még drágábbak is, és közben kevesebbet tudnak. Meg egyébként is akkor már inkább Apple. -
-
-
válasz
Ed Parker #3636 üzenetére
És Jerusalem: köszi. Igaz nekem 6s+ van, szóval régebbi, de még nem igazán találkoztam vele, az egyetlen, ahol akadások vannak, amit minden topikban írnak: beállítások, telefon, és ott ha az ember gyorsan végiggörget a listán. Safariban vagy más helyen még nem találkoztam vele, de figyelni fogok, kíváncsi lettem.
-
válasz
Ed Parker #3616 üzenetére
+1
Egyetértek veled!Rádasásul az akkuidő sokkal jobb volt a Samuknál.
Én sem vagyok egyik elkötelezettje sem,de az iPhone kényelmesebb nekem,de nem jobb,mint a S7-S7edge.
Viszont ezt kell használjam,mert annyival kisebb,hogy egykézzel tudom használni.
Ami zavar a i7-ben,az üzemidő gyengébb sajnos. Ja, és ez is laggol! Valaki nem akarja észrevenni,mert drága,de igenis akad néhol.
Mindentől függetlenül maradok ennél a márkánál,amíg ekkora méretben gyártanak,ilyen jó készüléket. -
kovsol
titán
-
joey04
titán
válasz
Ed Parker #3269 üzenetére
Egyszer valaki talán belinkelt egy külföldi fórumról hasonló képet, de igen, csak itt látom én is. Ebből nagy hiszti lenne, főleg i5 után...
3270: erra annyit mondok: iStyle... kerülni kell jó messziről azt a bandát sajnos. 1-1 pozitív vélemény akad, de javarészt csak panaszkodnak rájuk.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Ed Parker #3239 üzenetére
De nem is volt szó sehol bontatlan vadonatúj készülékekről csak te keverted ide.
Cserénél refurbished készüléket adnak ahogy neked is mondták. Az Apple árul is szinte minden termékéből ilyeneket az újnál kedvezőbb áron.
Ahogy te is írod az ilyen készülék olyan mint az új, kijelző, ház, akku, gomb stb. mind vadonatúj benne, ami nem az is tesztelés után kerül bele. Ez szerintem nem ugyanaz a kategória mint amikor kicserélik benne a hibás alkatrészt. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Ed Parker #3235 üzenetére
A telefonokat eddig is javították, csak nem helyben, hanem Hollandiában.
Nehogy azt hidd hogy a polcról vettek le egy bontatlan készüléket és azt kaptadNem, eddig nem javították hanem szinte minden esetben -ha jól rémlik az i6 kamera elcsúszás volt az első amit javítottak már néhány esetben- cserélték egy refurbished készülékre ami teljesen más kategóriát képvisel mint a javítás. Ennél mondjuk fájóbb pont számomra, hogy így már a jótállást se kell újraindítaniuk majd.
-
-Ben-
veterán
válasz
Ed Parker #3200 üzenetére
...és 54€ azért nem is olyan kevés, ha jól belegondolunk. Ebből kiindulva a „nagy-nagy innovációkkal” teletűzdelt i8 miért ne lehetne majd simán, lazán 850-900€?
(pedig túl sok extrát nyilván nem tartalmaz majd, csak tudni fogja azt, amit a konkurencia már 2-3 éve tud. Ja, mégse, mert 3,5 jack nem lesz rajta...
)
-
-Ben-
veterán
válasz
Ed Parker #3197 üzenetére
„csak mikor mellé indokolatlanul árat is emelnek, miközben csak a kötelezőt hozzák,már gáz.”
Ezzel elég jól összefoglaltad a lényeget....
De sajnos túl sokat nem várhatunk, ma ez van. Holnap se valószínű, hogy jobb lesz. Pedig szívesen látnám pl. az i8 mellett a 180.000 Ft-ot 300 helyett
-
-Ben-
veterán
válasz
Ed Parker #3194 üzenetére
Lehetséges, hogy kissé „sz@rul” fogalmaztam
Nyilván nem csak az Apple csinálja/csinálta ezt, ám az Apple csak ezt csinálta mindig.
Na mindegy, így se érthetőbb...
(#3193) joey04: Erről én mennyit pofáztam már...
De azért sokan harcolnak a QFHDXXX+ kijelzőkért 6891 ppi -vel 5" -on ....
-
-Ben-
veterán
válasz
Ed Parker #3185 üzenetére
Persze, mindkét telefonnal wifiről ment a skype. 4G -ről meg se próbálom, elfogyna a net..
Mr.Silkó: Igazából az alma mindig ezt csinálta. Nem kitalált valamit amit más még nem, hanem a már létező dolgokat gondolták át és valósították meg egy sokkal szerethetőbb, jobb formában. Most már persze ez is ritka, de azért korábban igaz volt ..
-
-
-Ben-
veterán
-
válasz
Ed Parker #3112 üzenetére
Érdekes gondolat, én is mostanában mikor gépvásárlás előtt álltam, látva a reklámokat majdnem elcsábultam egy Asus zenbook felé. Leírás alapján milyen jó kis minőségi gép, szerencsére mielőtt megrendeltem volna megnéztem egyet élőben és döbbenetesen csalódtam a kivitelezés minőségében egy MacBook prohoz képest. Nem igaz még az sem, hogy annyival olcsóbb mint amennyivel olcsóbbnak hat.
Valóban nem hozza már az Apple azt a minőséget amit régen, de még mindig nem tudott a konkurencia szintjére esni. -
-Ben-
veterán
-
Drp81
aktív tag
válasz
Ed Parker #3094 üzenetére
Nekem csak annyi bajom van a hanggal, hogy nagyon kihallatszik, hogy mit beszélgetünk a másik féllel. Nagyon le kell venni a hangszóró hangját beszélgetés közben, hogy más ne hallja. És így meg én nem hallom annyira a másikat
Lehet azért van ez, mert most ugye egyben hangszóró is a beszédhangszóró.
-
nji
aktív tag
válasz
Ed Parker #3056 üzenetére
a z3c nél jelenleg van egy 64 GB micro SD kártyám és a képeket alapértelmezetten oda mentem
aztán utána csak kiveszem a kártyát, lehúzom róla a képeket és ismét van hely
az iPhone ehhez képest kicsi és külső tárhelyként sem szolgál, ha géphez kötöm nehezebb átvenni dolgokat , kártyáról is le kell mondani
az iTunes-t nem nagyon ismerem, a tabletről eddig csak biztonsági mentést készítettem, de nem szedtem le róla semmit (az 64 GB) , de csak olvasgatásra használom meg az alkalmazások miatt
az alkalmazások szerintem kis tárhelyen is elférnének, de a képeket videokat hogyan lehet hatékonyan leszedegetni, hogy ne teljen be hamar?
felhő tárhelyem nincs, max ingyen tárhelyek (ilyenekért nem fizetek) és régimódi is vagyok, nem mindenhol érem el a felhőt, ezért ami fontos, az legyen nálam
a képeket és videokat nem a telefonon gyűjteném, hanem winyón -
joey04
titán
válasz
Ed Parker #3043 üzenetére
Ez így van. Jó példa erre, hogy sokan szidják az iOS-t, hogy csak ikonokat lehet kipakolni és azt is csak katonás rendben, még ott sincs beleszólásod, csak a sorrend, meg az, hogy melyik oldalon hány ikon legyen. Most droidot használva már az maga is áldás, hogy ezen a launcheren nincs app drawer, viszont még az idegesít, hogy ha törlök valahonnan egy alkalmazást és kiürül a helye, akkor nem csúszik alapból minden utána következő ikon vissza egyet, hanem marad egy "luk" mert ugye bárhogy ki lehet rakni az ikonokat. Ez pl. egy olyan dolog ami szabadságot ad, nálam azonban pont negatívan csapódik le, mert kézzel kell elrendezgetnem a maradékot, hogy ne legyen luk. Nem egy deal breaker, meg persze van sajnos jóval nagyobb gond is az ember életében, de ez pont egy minap tapasztalt mindennapi apróság, ami jó példa arra, amit mondasz.
-
zola96
senior tag
válasz
Persze. Kinek a pap kinek a paplan.
zetape:: átlagnál kicsit többnek érzem magam mint felhasználó, viszont egyszer rootoltam ki csak a telefonom. Utána rájöttem ha overclockolni szeretném bootladert is kellene nyitni, na az már nem annyira jött be tekintve, hogy egy telefonom volt.
De semmi plusz kernelt szoftvert nem tettem fel rá sose. Tehát ez a nyitottságát sohasem használtam ki. Igy enélkül nem tudok olyan előnyt mondani az androidra ami egyértelműen elveri az iOS-t. Talán a fél évente egyszer használt OTG-s pendrive. De az is csak lustaságból mert nem akartam összedugni géppel.
-
-Ben-
veterán
válasz
Pontosan. Ismerek olyan embert is, aki imádja, hogy a droiddal állandóan mókolnia, vacakolnia kell...
Nagyon nem egyformák az emberek és akiknek sok telefonjuk volt/több OS-t megjártak, szinte mind azt mondják, hogy mindegyiknek megvan az előnye és a hátránya is. Az egyik ebben a másik abban jobb.. ennyi
-
zola96
senior tag
válasz
Ed Parker #3033 üzenetére
Nekik megfelelő lehet. Ez a dokkoló dolog igen érvényes ha megvetted a 950-et és még a dokkolot hozzá. De kérdem én ha otthon van pcd nekiállsz dokkolgatni, ahelyett hogy beülsz elé és megnyomod a bekapcsoló gombot? Sokszor hiányzik a windows de csak pc-n és nem azért mert macen nincs valami, hanem egyszerűen abba nőttem fel. Az hogy nincs alkalmazás rá, nem lehet a neveket csak rápakolni de kifelé vinni már nem... Az már más kérdés.
-
ckaresz122
tag
válasz
Ed Parker #2848 üzenetére
Igen. Más lett volna ha kommunikálják mint a jet blacknél, hogy ez meg hámlik. Én pl. Nem vettem volna akkor, mivel a többi szín fehér előlapos, ami sztem gáz. Direkt azért vettem mattot, mert evvel nem lehet önhibámon kívül ilyen mértékű csúnyulás, értékvesztés. Irom ezt ugy, hogy a matt plus-om makulátlan (még), pár naposan. De mondanom se kell, hogy 10 percenként nézegetem. Én komolyan mondom gondolkodok, hogy 14 napon belül elállok a francba, mielőtt még elkezd hámlani csak rohadt jó áron vettem mm-ba, 265ért (plus 32gb). Nem tudom mit csináljak mert amúgy imádom. De hámlósan tuti kidobom a kukába 😀
-
-Ben-
veterán
válasz
Ed Parker #2850 üzenetére
„horror áron egy csatival ami semmivel nem kompatibilis, még magával az egy hónapja megjelent i7-el sem.”
Na amikor ezt olvastam, akkor nekem is kipattantak a szemeim...
Ezek után már tényleg kíváncsi vagyok, hogy mit alkotnak 2017 -ben. Csak aztán nehogy meglepődjünk, ha jön a 7S, ami annyiban tér el a jelenlegi i7 -től, hogy nem lesz rajta lightning csatlakozó..
Na meg nem lesz elérhető fekete színben, mert újfent hámlik .. Tehát visszatér a forradalmian nagy innováció: a space gray szín!
-
-Ben-
veterán
válasz
Ed Parker #2842 üzenetére
Én is kíváncsi lennék, hogy mi lenne a hivatalos közlemény. De azok után, hogy a totál ferde és erősen (!) lötyögő némító gombra azt mondták, idézem: „ez nem garanciális probléma, ez a készülék működését nem befolyásoló esztétikai jellegű hiba", merem feltételezni, hogy szerintük akkor ez se garanciális...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Független 128GB
- iPhone 14 Product RED Független 128GB
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest