- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okosórát?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
Sziasztok. Tapasztalta valaki, hogy amennyiben a készülék usb-n keresztül van töltve összedugva laptoppal, tovább bírja az aksi mint amikor 220-ról van feltöltve
-
allein
addikt
Sok éven keresztül androidot használtam, S1, Note 2,3. Tavaly novemberben váltottam I6 plus-ra. Nem tudtam megszokni, 2 hónap után eladtam, újra Note 3 használó voltam. Aztán 6-7 hónap után ismét I6 plus-ra váltottam. Napi OSX használat mellett, sokkal kényelmesebb például az I6-ról az adatok másolása. Aksi időben, gördülékenységben, gyorsasságban érzem a különbséget. Most már 1 napos I6s plus tulaj vagyok. Meg lehet szokni az IOS-t
Nagyon élvezem és imádom ahogy optimalizálva van hardware és a software. Ugyanez van a Macbookon is, bár most El Capitan-ra frissítettem, szerintem Mavericks-sel éreztem a leggyorsabbnak a Mac-et, elnézést, hogy ezt megemlítem. Sőt, szerintem most már lassan a telefon gyorsabb lesz a Macbooknál
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik almás készülék szélvészgyors az A9 chipsetnek köszönhetően, a testvérmodellhez képest nagyobb felbontású kijelző, jobb üzemidő és OIS-es kamera jellemzi.
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest