- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Csináltam iCloud-ba a rendszerről egy mentést. Ilyenkor lementi az alkalmazásaimat és a benne tárolt adatokat? ( pl: mail app név jelszó ) Visszaállításkor visszaállítja az appokat és a bejelentkezési adatokat?
Akku használat menüben van két adat. Használat ez nyilván bekapcsolt kijelző esetén mért érték.
Készenlét pedig lenne a tétlen állapotban a telefon? És a kettőt összeadva jönni neki hogy meddig bírja a telefon akkuról?Garancia bővítés van a telefonhoz, vagy valamilyen biztosítást lehet hozzá vásárolni?
Droidon HERE navigációban vannak Magyar beszéd hangok, IOS-en nincsenek, vagy csak én nem találom?
-
erdoke
titán
válasz
swoody #10041 üzenetére
Egyszerűsítve: a jótállás alatt a forgalomba hozónak kell bizonyítania azt, hogy a hiba a felhasználó nem rendeltetésszerű ténykedése miatt keletkezett, ellenkező esetben ingyen javítaniuk vagy cserélniük kell a készüléket. Szavatosság alatt a forgalmazó hozzáállásától is erősen függ, mennyire kukacoskodnak. Az iStyle-tól idézettek értelmezhetők úgy, hogy kb. ugyanaz az eljárás a második év alatt, mint az első, jótállási időszak során.
-
ádika86
aktív tag
sziasztok! az normális, hogy az aksi 100%-ról 95-re kb 2 perc alatt lemerül, utána bírja 1 napig bőven, de nem értem, hogy az elején miért eszi meg ennyire
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulok felétek, hogy első iphone vásárlás előtt egyrészt mire figyeljek, ha használtan vennénk, másrészt pedig újan honnan érdemes vásárolni? Elég sok ismerősömnek tiltották le készülékét ahhoz, hogy nagyon körültekintőek legyünk. Köszönöm a válaszokat előre is!
-
swoody
senior tag
válasz
erdoke #10040 üzenetére
Fuuu nah ez kezd bonyolúlttá válni.
A jótállás akkor arra vonatkozik, hogy a termék eladójának kell bizonyítani, a hibát, ami nem a termék rendeltetés szerű használata során, hanem valami külső beavatkozás útján keletkezett. A szavatosság ideje alatt pedig nekem kell bizonyítani, hogy rendeltetés szerű használat esetén keletkezett?Pl.: ha elromlik a telefonba a kamera úgy hogy, de nincs külsérelmi nyom, akkor azt az egy év jótállás után is ingyen javítják? Hogy tudják eldönteni, hogy nem azért romlott el mert leejetettem, de nincs karcolás, horpadás a telefonon?
-
erdoke
titán
Igen, nyilván úgy értettem, hogy az egy év jótállás után még ott az egy év szavatossági idő. Praktikusan ez így működik avásárlók számára, hiszen jótállási idő alatt nincs szükség szavatosság érvényesítésére. Én nem tudok 2 év jótállásról, és az idézett szöveg sem említ ilyesmit.
-
tylerddd
veterán
Danny750 és Drughi, köszi az infókat! Nekem a juharfa tetszene, azt találom a legsötétebbnek, jó lenne logo kivágással.
-
swoody
senior tag
Köszi ismét a segítséget.
Azért kérdeztem meg ezt a 2. kérdést, mert anno mintha lett volna valami mizéria az 1-2 év garanciával.
-
-
Danny750
őstag
válasz
tylerddd #10032 üzenetére
Nekem volt i6on anno, szépek de nem a minőség az erosseguk. .. az átlátszó hajlamos elpattanni és a ragasztas is el tud engedni a szeleken. ..
Én inkább ha használtam valamit ,akkor a gyári szilikontokot. .
Viszont adnak rá garanciát
(Fekete jobb minőség, kicsit gumirozott érzésű; a kivágás kb 98%os)Ja és a bambusznak írto jó illata van. ..
-
-
swoody
senior tag
válasz
swoody #10031 üzenetére
Bocsánat egy olyan kérdésem lenne, az előzőhöz, hogy ez a 2 éves jótállás, azóta van mióta lehet venni 5s-t? Konkrétan egy 2013. évi vásárlásról van szó, erre is vonatkozott a 2 év, nem csak késöbb lett bevezetve, hogy (rendes gyári független bolti vásárolt) iphone-okra 2 év garancia van itthon?
-
tylerddd
veterán
A Captain's hátlapokkal milyen tapasztalataitok vannak?! Mennyire bírják a gyűrődést, karcolást? Ha rendesen fel van téve, van-e esély rá, h leesik? A logo kivágásos verzióknál mennyire precíz a kivágás? Csak, mert például, ha kicsit nagyobb a kivágás, az szerintem irtó bénán nézhet ki.
-
swoody
senior tag
Köszönöm szépen a gyors válaszokat.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
swoody #10028 üzenetére
"Többletjogok az Apple Egy (1) Éves Korlátozott Jótálláshoz képest magyarországi hivatalos vásárlás esetén:fogyasztók (olyan természetes személyek, akik szakmájuk, önálló foglalkozásuk vagy üzleti tevékenységük körén kívül járnak el) számára a vásárlástól számított 2 évig van lehetőség garanciális javításra."
-
jófejsrác
senior tag
A gyári apple füleshez létezik valami gumi amit ráhúzol és akkor nem esik ki a füledből? Sony agybadugós fülest használok csak azon nincs mikrofon, néha pedig jól jönne ha nem kéne széthúzogatni hogy beszélni tudjak. Ebay-en gyorsan szétnéztem, de nem igazán találtam. Külön ezért pedig nem szeretnék venni egy új fülhallgatót.
Köszi
-
tarej
tag
Sziasztok. Nekem felmerült egy problémám.
Volna egy iPhone 5 modell. Az lenne a problémám, hogy berakom a kártyámat, érzékeli is, de valamiért nem áll fel a hálózatra. T-mobilenál leellenőrzött, nincs letiltva, nincs hűségidő rajta, kp-ra lett vásárolva két évvel ezelőtt. Mi lehet a probléma vele?
-
Soj
tag
Problem megoldva!
Köszönöm mindenkinek a türelmet és a segítséget!
-
Soj
tag
válasz
univerzita #10012 üzenetére
Csak kérdés, hogy tudnak-e az én esetemről, mert ugye nem azt produkálja a drága mint amiről a cikkek szólnak.
-
Soj
tag
válasz
Kicsirics77 #10009 üzenetére
Megtörtént a restore! Ugyanúgy el sem indul az üzenetek app!
-
törölt tag
Hold+Power utáni képernyő vibrálással én is találkoztam már. iPhone 4 és 5s-én is. Mitől van?
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Holnap jön az 5S készülékem. Milyen üveg fóliát javasoltok rá? Ebay és társairól tudok rendelni. Kemény tok?
-
Soj
tag
Üdv mindenki!
Rutinosabb kollégák hátha tudtok segíteni!
Üzenetet kaptam, de nem tudom sajnos megnyitni mert az "üzenetek" nem indul el. Az animáció még megvan, de el sem indul, egyből kilép. Ki-bekapcs már megvolt.
Egyéb tipp valakinek?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- One mobilszolgáltatások
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Apex Legends (PC, PS4, Xbox One)
- LEGO klub
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest