Hirdetés
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muffi
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy IOS-nál az aksitöltés hogyan működik? Arra gondolok hogy Androidnál elvileg az a jo ha olyan 5-3%-nál teszem fel a töltőre. Elvileg nem jo neki ha csuttra lemeríti az ember. Szóval ha most kezemben lenne egy bontatlan i5 és félig fellenne töltve akkor elöször dugjam töltőre míg 100% nem lesz vagy merítsem le valameddig és utána tegyem töltőre? Ha a 2. opciót kell választanom akkor meddig kell lemeríteni?
Köszi előre is a választ!
-
Dany007
veterán
-
pomk
őstag
válasz
hello28 #2155 üzenetére
Szerintem egy PrintScreen-t megér!
Más:
Leírom, hátha másnak is jól jön egy kis plusz info:
1 napnál többet nem bírt a telefonom aksija, pedig nem nyomkodom sokat. ~1,5 óra zene, ~1 óra net,appstore, ~0,5 óra játék, ~fél óra telefon. Ennyi. Szóval NAGYON nem sok. Ki is voltam akadva kicsit. Wifi, 3G, helymeghatározás bekapcsolva.
De. Ez mind úgy történt, hogy éjszakára DND üzemmódban volt, nem pedig repülőben. Attól tartottam, hogy repülőben nem ébreszt(és nem próbáltam ki, mert úgy gondoltam, hogy nem ébreszt, ezért nem is próbálkozom vele ). Tegnap este eszembe jutott, hogy nem próbáltam ki. Kipróbáltam és ébreszt repülőben is. Így szerintem a mai naptól repülőben fogom használni éjszakánként, mert így ~22:00 - 7:30 között 1%-ot esett az akku töltöttségi szintje. Így ki fog bírni talán 2 napot is.
Nade akkor is. Nem kevés ez az egy nap ennyi használat után? Valahogy ez nem fér a fejembe. Vagy sok volt a bekapcsolt Wifi, 3g, helymeghatározás? -
joefasalasso
aktív tag
Rendeltem egy feketét az Apple Store-ból. Nov. 7-ére ígérték, hehe...
-
dezs520
senior tag
válasz
pufferzóna #2187 üzenetére
Te szeretsz kenyeret enni dinnyéhez?
Én nem ezt szoktam meg,de a kérdésedre válaszolva tényleg jóbb információ készséggel rendelkezik,mint egy sima ikon...de nekem kicsit sok(mint Alekosz)
Máskülönben ha nem tévedek,ezek folyamatosan működnek,tehát folyamatos az energia igény/aksi,tehát ha meg így nézem akkor nem jó.
Tudom elenyésző,de ha egy oldalra kiraksz több ilyet,akkor ugye fogyasztásba is összeadódhat,és elősegíti az anti smooth rendszert...bár lehet teljesen rossz irányba vagyok.
Iphonra is van ilyen,"élővé" teszi az ikonokat,az óra mozog,az időlyárás ikon az aktuális hömérsékletet mutatja,és ugyan ez az árfolyam ikonnal....nem használom őket.
Tehát szokás kérdése....én sem úgy eszem a dinnyét... de van aki igen!
[ Szerkesztve ]
-
hello28
aktív tag
Sziasztok
Valaki tud megoldást arra hogy miért lép ki a bongeszöből a telo ha megnyitok itt egy fórumot és az utolsó hozzaszolasra akarok ugrani.?rakattintok a nyilra hogy az utolsó bejegyzéseket hozza be és kilép a Safari de a dolfin böngésző is.nem értem.
Köszi eloreis.. -
Alex91
félisten
válasz
Ennek meg talan van ertelme, bar ezt a lock kepernyore pakoltatnam. De amikor mar minden xar ki van rakva, es meg huzogatni is lehet... Na ekkor mar eleg ganyul nez ki, es semmivel se hasznalhatobb, mint widget nelkul.
-
nord_
veterán
válasz
Mutass légy szíves erről egy képernyőmentést.
-
pufferzóna
tag
válasz
dezs520 #2140 üzenetére
"Nem a lehetőség a választásra lenne rossz,csak a widget."
Tényleg nagyon "rossz" dolog, hogy sokkal több információt kaphatsz, mint az iPhone-nál?
Itt van például a naptár appom. Ami az iPhonenál egy buta, semmitmondó ikon, nálam a napi programjaimat mutatja. A másik pedig a feladatlistámat. Egy-egy ikonnyi helyet foglal mindkettő, mégis sokkal több dologról informál, úgy, hogy az adott appot meg sem kell nyitnom, mert látok mindent a főképernyőn. Hát ez aztán tényleg "rossz" dolog!
-
Gadgetfan_
senior tag
rossz helyre ment
[ Szerkesztve ]
-
Valaki aki már használja egy ideje leírná róla a véleményét. (szubjektíven)
Az a karcosodós mendemonda mennyire igaz?Köszi
-
-
Dany007
veterán
válasz
hello28 #2176 üzenetére
Én a webshopban még az árakat se tudtam megnézni addig le nem járt a szerződésem.
Azt írta ki, hogy készülékváltásra még nem vagyok jogosult. Úgyhogy szerintem ez se fog menni. Muszáj megvárni amíg lejár a szerződés. A rendszer addig nem enged új telefont -készülékváltással- rendelni. -
Devy
csendes tag
válasz
LordLoss8800 #2167 üzenetére
Teljesen igazad van! Nem azt mondom,hogy ráuntam az androidra, de azért most vonz az iOS ... talán pont azért mert nekem 2 év andorid után nagyon új lesz! Sajnos még várnom kell 1 hónapot ,mert November 6.án jár le a hűségnyilatkozatom és addig nem válthatok :/ T-mobile-ba bementem múlthéten érdeklődtem a telefon iránt -sajnos még csak meg se rendelhetem addig,amíg nem jár le - csak,hogy mire már csak alá kellene írni a papírokat meg kiválasztani az új csomagot,ott legyen az új telefon...
Remélem lesz náluk készleten ! Szerintetek lesz? Vagy várnom kell még heteket utána? :/ Köszi a választ!
-
manchester85
veterán
válasz
Dany007 #2170 üzenetére
Ugyanilyen forint-dollár árfolyam mellett az i4 118 ezer volt ikon 200-zal. Az i5 most 170 ezer. A 4S is 125 ezerrel nyitott. Szerintem bőven van hova akciózni, és azt is elmondtam, hogy miért. Mert nem fogják venni az iPhone 5-öt a népek. Most se veszik, csak úgy tűnik, mert még hiány van belőle.
-
Muffi
aktív tag
válasz
hello28 #2166 üzenetére
Sziasztok!
En is android rendszert hasznalok, (kb 2 eve) pontosabban Galaxy S2-t, de mar a tokom kivan a romolassal! Semelyik firmware nemjo csak 2 hetig majd megbolondul a telo. Elegem lett es szeretnek valtani i5-re! Nagyon tetszik a rendszer es joval stabilabb mint az android. Mar nem is tetszik hogy az android ennyire nyilt forraskodu mert csak elrontja a telefont. Szoval remelem ebben a honapban meg tulajdonosa leszek ennek a szepsegnek!
-
Dany007
veterán
válasz
manchester85 #2168 üzenetére
Arra kérdeztem rá, hogy azt honnan veszed, hogy ez az ár a plafon, ahonnan már csak csökkenni fognak az árak és nem mondjuk inkább stagnálni? : )
@LordLoss8800:
Szerintem is csak össze van vágva. Nefélj, mikor nekem volt iPhone-om én se mertem nagyon elővenni.
Akinek van esze nem ezek alapján ítéli meg az iPhone tulajokat. De tény, hogy ők is közéjük tartoznak és belőlük is van egy szép nagy szelet.[ Szerkesztve ]
-
dezs520
senior tag
válasz
LordLoss8800 #2165 üzenetére
Szinte teljesen biztos hogy össze van vágva,nem véletlen mentek felvételt készíteni.
Lehet kicsit paranoiás vagyok,de úgy gondolom egy globális lejárató kampány részesei vagyunk(természetesen nem csak a video miatt)Van ez a lila efektus kamera is,most kiderült,hogy szinte az összes iphonnal reprodukálható a dolog,én négy éve felhasználó vagyok,és még "természetes" úton nem jött ez elő.
Viszont szándékosan valóban összejön a dolog.
A lényeg,ha eddig is így volt,miért csak most "derült ki"?
Napokban olvastam egy cikket,független szakértők azt a választ kapták erre az almátol,hogy ez természetes az ilyen kis méretben.Ennek utánnajárva( tesztek alapján) valóban majdnem az összes felsőkategóriás gép produkálta ezt,viszont tény,hogy a 4S-ben volt a legerősebb....[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
Dany007 #2163 üzenetére
"Gondolom te is láttad a sorbanállós komédiát ami 21.-én volt itthon... Vagy épp hallottál arról, hogy éjféltől reggel 8-ig elfogyott a T-mobilos készlet amit előrendelésre szántak?"
Egyrészt senki nem tudja, mekkora volt a készlet, másrészt 1 napig nem nagy dolog összeszedni 200 bohócot. Én évek óta figyelem az árakat, webshopokat, stb. A 4S-ből pl. folyamatosan volt raktáron köszönhetően az irreális áraknak. Ezen még tovább emeltek.
Ha az Apple nem küld készülékeket, persze, hogy hiány van, de egy idő után utolérik magukat, és majd meglátjuk, hogy Magyarországon reális-e az, hogy az emberek jelentős része 200 ezres telefonokért fog rohanni, amint kapható. 10 millióból van 200 ember aki sorban állt, és nem lehet kapni, mert nincs is készleten. Honnan tudod ebből leszűrni, hogy mekkora igény van MO-on? Tudod hány darabot kap egy-egy üzlet? 4-5-öt. Ezt a vodánál mondták. A miskolci voda ennyit kapott 1 hete, azóta semmit.
-
LordLoss8800
csendes tag
Én is 2 évig használtam androidot én is sok videót néztem az I5-ről, nekem is tetszik és én se sokat használtam Iphone-t, de én az új mobilba pont ezt szeretem,az újdonság varázsát. Nem tudom mennyire lehet könnyen hozzászokni "de az IOS a legegyszerűbb rendszer" elvileg, de remélem megtudod a választ tapasztat útján is
-
LordLoss8800
csendes tag
válasz
Dany007 #2163 üzenetére
Igen, nagyon szánalmasak azok, esküszöm ezek miatt van ilyen szar neve az Iphone-nak, miért nem lehet azt válaszolni a "Mennyire változata meg az életed az I5?" hogy semennyire csak egy fasza mobil és pont. Vagy lehet, hogy az értelmesebb embereket kivágták?
De, igen ilyen kereslet mellet nem csökkennek az árak, de ez a lékesedés szerintem november végére elcsendesedik, akkor hogy újra felpezsdítsék az embereket jönnének az árengedmények,így gondolom ezt én, de persze lehet hogy tévedek... -
Devy
csendes tag
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni... Lassan már 2 éve androidot használok. Egész pontosan Samsung Galaxy S-t. Most viszont úgy döntöttem,hogy szeretnék beújítani egy iPhone-t. Nem nagyon volt még alkalmam 5 percnél többet használni iPhone-t (még a 4S-t) de nagyon sokszor láttam már és mindig is tetszett. Szóóóval azt szeretném kérdezni,hogy szerintetek könnyen hozzálehetne szokni az iPhone 5-höz így 2 év android után? Rengeteg videót néztem az 5-ről de azért élőben milliószor másabb..
Nagyon megtetszett a telefon is és maga a rendszer is. Köszönöm a válaszokat!!!
-
Dany007
veterán
válasz
manchester85 #2161 üzenetére
Háhá, és ezt mire alapozod?
Gondolom te is láttad a sorbanállós komédiát ami 21.-én volt itthon... Vagy épp hallottál arról, hogy éjféltől reggel 8-ig elfogyott a T-mobilos készlet amit előrendelésre szántak?
Szerinted épeszű kereskedő ilyen kereslet mellett csökkentené az árakat? Ugyanmár...Kompromisszumos javaslatként az tudnám ajánlani, hogy a fórumtárs várja meg a karácsonyt, aztán meglátjuk csökkennek-e az árak. Ha nem, akkor még érdemes megvárni a januárt és akkor megvenni. Ha akkor se fog csökkenni az ára, akkor egy jó ideig nem fog még.
-
-
Dany007
veterán
válasz
LordLoss8800 #2157 üzenetére
Esélytelen... Főleg itthon. Karácsonykor inkább feljebb mennek az árak, mert karácsonykor úgyis mindenki vásárol mert "kell".
Én is inkább a januári készletkiszórást ajánlanám.De igazából iPhone esetében az se ér sokat. Pár nappal korábban itt valaki megjegyezte, hogy az i4S még drágább, mint amennyiért debütált jó egy évvel ezelőtt...
-
Xero
nagyúr
válasz
LordLoss8800 #2157 üzenetére
Nem lesz olcsóbb. Most borítékolom.
-
hello28
aktív tag
Sziaaztok
A felhasználók most egy idegesítő jelenségre lettek figyelmesek: egyes esetekben vibráló, vízszintes csíkok jelennek meg a virtuális billentyűzet előhívásakor. Bár a probléma feltehetően szoftveres alapú, az eddigi információkból úgy tűnik, hogy csak az iPhone 5-tel rendelkező felhasználókat érinti.A megjelenítési hiba a tapasztalatok szerint főleg akkor jelentkezik, amikor a készülék tulajdonosa megpróbálja begépelni a jelszavát az App Store-ba vagy az iTunes online boltjába való bejelentkezés során. Az Apple a problémával kapcsolatosan eddig nem reagált.
Nekem is ez van.szerviz?vagy ez mindegyiknel van?eddig egyszer történt meg.
Köszi elore is a segitseget. -
Remus389
veterán
válasz
LordLoss8800 #2153 üzenetére
más termék esetén érdemes karácsony utánra várni bármi vásárlásával, hisz akkor olcsón kiszórják ami Karácsonykor nem ment el
de ez iPhone, ez nem lesz olcsóbb....
iPhone 5 karácsonyi akció Magyarországon??? Álmodban öcsém
[ Szerkesztve ]
-
LordLoss8800
csendes tag
válasz
Gadgetfan_ #1924 üzenetére
Ja én is arra gondoltam, csak a 64gb-os verzióban, amúgy meg a vétellel várok karácsonyig, mert addig valamivel, (egy kevéssel olcsóbb lesz) de hogy karácsonykor lesznek akciók az biztos, tehát szerintem akkor érdemes venni...
-
Tuninger
addikt
Hivatalosan a T-Mobile Október 12.-én fogja kapni a következő iPhone 5 szállítmányt, amiben elvileg már lesz 32GB-s példány is.
Egy helyet tudok ahol volt fekete is, fehér is, a Mammutban van egy GSMboltos pult a Starbucks mellett. A sorbanállós csütörtök/pénteken a kis szemetek szépen kitették a pultra a fehéret és a feketét, és mellé csúsztatták a 259 ezres árcédulát (16GB). Meg nem foghattad, de kérésre körbeforgatták neked. Vicc. Ja és nem volt ugye aktiválva, szal a "csatlakoztasd iTUNES-hoz" képet lehetett rajta maximum nézegetni.
[ Szerkesztve ]
-
Rol123
csendes tag
És a T-Mobilenál már tudok venni Iphone 5 -öt a Mamutban ?vagyis van raktáron náluk?
-
Tuninger
addikt
válasz
fordfairlane #2147 üzenetére
Nem árulnak iPhonet.
Én ma megnéztem a kiállított fekete iPhone 5-öst az XMS-ben. Szerintem gyönyörű, és meglepően nagynak érződik a kijelző az elődökhöz képest. Valakinek tényleg sikerült megkarcolni a kiállított példányt a hátulján egyébkénbt. Ugyanakkor szerintem nem feltétlenül kell rá tok, egészen masszív kivitel. (Már ha használatra veszed, és nem eladni, vagyis belefér ha itt ott megütődik az évek során.)
-
NemMoby
csendes tag
Sziasztok! Az iphonos alkalmazásboltot lehet nézegetni számítógépről, mint a google playt? Jah és mi a neve, mert bár nekem androidos telefonom van, de gondoltam körbenézek milyen alkalmazások vannak iphonra.
-
hurenzon
senior tag
Hol lehet kipróbálni az iphone 5-?
mammut t-mobile? westend apple boltban??
vagy hol?
-
dezs520
senior tag
válasz
pufferzóna #2138 üzenetére
Nem a lehetőség a választásra lenne rossz,csak a widget.
-
sirály12
őstag
válasz
pufferzóna #2138 üzenetére
-
szmissz
senior tag
válasz
LordLoss8800 #2133 üzenetére
Egy rózsaszínt, vagy egy lila/fehér terepszín mintásat el tudnék képzelni az ingzsebemben.
Dany007: Mostanság indítasz egy http vagy ftp szervert a telefonon és feltöltesz rá akármit konvertálás nélkül wifin.
[ Szerkesztve ]
-
Dany007
veterán
válasz
manokaki #2130 üzenetére
No, látod fejlődnek ők is!
Emlékszem még a 2G iPhone-ra milyen nehéz volt külsős csengőhangot "hekkelni".
De azért valahogy megoldottam.
A videófeltöltés durvább volt. Eleve csak iTunes-on keresztül mehetett. Ráadásul előtte át kellett konvertálni az iPhone által kedvelt formátumba a filmet és persze lebutítani a felbontást is. És ha minden klappolt akkor mehetett a feltöltés iTunes-on keresztül.
Kész katasztrófa volt ez az elején. Aztán pár hónappal később már megjöttek a kifejezetten iPhone konverter programok. Ahol minden szükséges paraméter be volt állítva és átkonvertálta a videót úgy, hogy az iPhone-ra is fel lehessen tölteni... Régi szép idők...Mostmár gondolom (remélem) ez azért nem így megy.
@LordLoss8800:
Az durva! Én azt mondom, akkor inkább törjön meg kopjon!
[ Szerkesztve ]
-
LordLoss8800
csendes tag
http://www.ijoe.hu/griffinsurvivoriphone5/
Szerintem, ha valakit zavar az I5 sérülékenysége vegyen Griffin Survivor-t, szerintem még jól is néz ki. -
kchris78
veterán
hello, nekem megvan a feher. azt kell mondjam ha nem nyuzza az ember toltes nelkul gps-el/stb, akkor eszmeletlen mit bir. 2G standby, 4ora hasznalat es tobb mint 2 nap standby (igaz nem volt sok hivasom, 7vege), es csak akkor esett 50% ala a toltottseg! Ami nagyon nagy meglepetes volt szamomra. Galaxy Note bol minimal fenyerovel 3-3.5 orat lehetett kihozni 2500mAh akksival.. Itt meg 5-6 siman megvan. igaz kisebb a kijelzo.
-
manokaki
addikt
Most látom , fél év IOS kihagyás után , hogy jb nélkül is belehet állitani zenét ébresztőnek
Attila
-
dezs520
senior tag
Erröl a widget dologrol írhatna nekem valaki,mindig emlegetve van az iphon-al szemben.
Szoval végül az is egy ikon,csak nagyobb,meg alkalmazásnak megfelelően változik a kinézete nem?
Mert így akkor az ios is tele van widgetekkel
Vagy ezek mini programok,amik megnyomásuk után nem nyit meg alkalmazást,hanem magán a widgeten belül lehet pl számológépezni? -
manokaki
addikt
ÜDV. Mindenkinek !
Kicsi időre iphone 5 tag lettem , ha birom akkor talán hosszabb időre is !
Android után azért nem könnyü rögtön megszokni !Attila
-
Agi70
aktív tag
Ha esetleg valakit a telefon is érdekel, kis adalék, hogy az iPhone 5-ből eltűnt a "személyes hozzáférési pont", ami szerintem nem volt butaság a 4S-ben, nem is értem ebben miért nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megújult, sokat változott, megnyúlt és vékonyodott, de vajon megőrzi-e piacformáló és vezető szerepét a sorrendben hatodik iPhone, amely a 4S-t váltja?
- PlayStation 5
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Modding és elektronikai kérdések
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115