Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
válasz
knyitogato #764 üzenetére
Azért az üt amikor azt játsszák, hogy "mindenkinek van egy tévedése" miközben veszi át a telefont.
Vagyis erről a videóról lenne szó.
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
válasz
philoxenia #945 üzenetére
Úgy szokták emlegetni; "legősibb mesterség"
-
geri|
aktív tag
válasz
Totheground #994 üzenetére
kicsit objektívebben és bővebben?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
-
DaveNo1
veterán
Nyilvánvalóan kikérte az anyja, de ilyenre hivatkozni, hogy a fiam iphone 5-ért áll sorba és ezért nem megy suliba szimplán gáz. Ha meg orvosi igazolást kapott, akkor szimplán csalás, ami minimum egy fegyelmi. (Ne legyen már ennyire pitiáner valaki, hogy kamerák kereszt tüzében derül ki, hogy vaj van a füle mögött
)
A másik kedvencem, hogy ha kijön a következő iphone, akkor lehet a mostani "gáz" lesz..atya úristen. Gondolom az ilyen gyerkőcök majd azért is sorba állnak, mert lesz benne egy + NFC modul, meg egy gyorsabb chip.
[ Szerkesztve ]
-
geri|
aktív tag
valakinek valami tapasztalat egyébként az új telefonjával kapcsolatban?
-
DaveNo1
veterán
válasz
A 16 éves srác 33 órát várt a telefonra. Iskolába ki ment helyette? Vagy anyuka onnan is kikérte? Ez már gáz.
-
assemble
addikt
válasz
manchester85 #979 üzenetére
Fogalmam sincs hogy mirol beszelsz.
fordfairlane: szerintem sincs sok informacio erteke, csak valaki ertetlenkedett, ugy hogy megis el kellett magyaraznom...
-
nord_
veterán
válasz
assemble #978 üzenetére
Hát, nem vagyunk egyformák... nálam a hordozhatóság 99%-ban kimerül abban, hogy otthonról elviszem kocsival táskában a munkahelyre. Ott meg vagy hátradőlök a fotelben és az ölemben nyugtatom, vagy az asztalon áll megdöntve: egyik esetben sincs szükség arra, hogy két kézzel tartsam. Állva - ahol kéne a kétkezes tartás hosszabb távon - sose szoktam ájpedezni.
-
manchester85
veterán
válasz
assemble #978 üzenetére
"Nem vagyok annyira csecsemo szerintem, jelen pillanatban egy 4,65" kijelzoju telefont hasznalok."
Na, és van hozzá egy Nexus 7-ed is, büszke lehetsz magadra. Két nagy taplógombát nem szoktál még zsebre vágni alkalomadtán, csak hogy nehogy túl kényelmes legyen az életed?
-
assemble
addikt
Toled meg en mas kommentet.
Meg akkor sem ha szinte biztos vagyok benne hogy azt se tudod mirol beszelek, es max kepeken lattal Nexus 7-et.
nord_: landscape-ben. Nem vagyok annyira csecsemo szerintem, jelen pillanatban egy 4,65" kijelzoju telefont hasznalok, (amihez hasonlo valoszinuleg az iPhone 10-ben sem lesz
) es nem sok gondom van vele egy kezes hasznalatnal sem.
Amirol beszelek, pl: landscape-ben tartom a tablat, a ket kezemmel fogva az oldalainal. Probalnam elerni a kijelzo kozepet, eselyem nincs ra, max ha alatamasztom az egyik kezemmel kozben, vagy ha leteszem valahova. A sulya miatt (majd 0,7 kilo) is kenyelmetlen hosszutavon tartani. Egyszeruen sokkal rosszabb hordozhatosaga van, mint pl egy Nexus 7-nek. Ha pedig a rossz hordozhatosag nem lenne akadaly, inkabb egy laptoppal vagy kisebb netbookkal rohangelnak ami ezerszer annyi dolgot tud. -
hello28
aktív tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne iphone 5 mobil internet része tudja a hspda+ ugye? Tehát nem sima H ír ki??
Köszi előre is
Sziasztok -
cstom
aktív tag
Az Apple autójából kiszedték a motort, tart még ameddig tart a lendület...
-
whitezo88
nagyúr
Gizmodo cikk. kicsit mintha szponzorált lenne na mindegy
[link] -
assemble
addikt
Hat nekem van itt az asztalomon egy iPad 3 es egy Nexus 7 ami harmad annyiba kerul, es oszinten szolva az utobbit sokkal szivesebben hasznalom. Tenyleg eg es fold a kulonbseg. Csak nem feltetlenul az iPad javara
Smoothsagban semmi kulonbseg. Meretben, sulyban az iPad sokkal nagyobb. Nem szivesen veszem kezbe, nem szivesen tartom a sulya miatt, nem erem at a kijelzot ha nem teszem le, sehogy se jo. Nexus 7 fele annyi kilo sem, kijelzo pont kenyelmes, barhova magammal vihetem, szinte eszre sem veszem hogy ott van, es sokkal nagyobb tudasa van, barmit meg tudok rajta csinalni amire hasznalni akarom.
-
zoo8800
veterán
válasz
Motion_Blur #931 üzenetére
hűvazze. okos a srác, jól megmondja a frankót.
Egyszer én is álltam sorba telefonért. Az egy Nokia 3210 volt, amit 20.000-ért árult a Pannon. Sorban állás közben nekem egyetlen ilyen okos gondolat sem sem pattant ki az agyamból.
-
nonolada1
senior tag
válasz
philoxenia #961 üzenetére
Én is egész nap dolgozom és még csak nem is minimálbérért,mint ahogy a párom sem és mégsem engedhetjük meg magunknak eme luxust,nem mintha hiányozna az életemből.Sokkal szívesebben megyek el inkább vhova.
-
Ricardo
titán
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
nonolada1 #959 üzenetére
Alapvetően a srác fel se fogja mit beszél.... Életében nem keresett még annyi pénzt, mint egy ilyen készülék ára, a többi "menőséghez" szükséges cucc árának megkereséséről meg inkább ne is beszéljünk... Csövest hoz példaként, nem gondol háromgyerekes, minimálbérből élő családokra....
macikos: A8-ast?
Az tíz évesen se éppen csóróknak való, mennyiből jön ki bármely alapvető, addigra elkopó alkatrész?
[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
Nem!
Itt az alakult ki, hogy ha valaki vesz 2millió forintért egy 8-10 éves BMW-t, Audit vagy Mercedes-t, akkor az maffiózó, meg kőgazdag, meg adócsaló meg minden.
Aki viszont vesz egy vadi új Honda Accordot vagy valami hasonló Toyota-t, Mazda-t 8 millióért, azzal a kutya nem foglalkozik![ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Mennyire jellemző az ilyen... idióta buta r*banc...
-
törölt tag
A HVG interjúja az iPhone 5 hazai megjelenéséről -- http://manapsag.hu/743
Első percig tudtam nézni.
-
nonolada1
senior tag
válasz
philoxenia #951 üzenetére
Tényleg nagyon szép lány,én azért szívesen beszélgetnék vele.
Nálunk muszáj státuszt mutogatni,tőlunk nyugatabbra ez tök természetes,mint mondjuk egy Audi A8,ott családos emberek is használják,nem csak a tetkós kigyúrt narkóárulók
-
catroot
veterán
válasz
Most nagyon gané voltam
:
-
cstom
aktív tag
1. kár, hogy nem lehet hozzászólásokat "like-olni"
2. az Apple-nek az Iphone-al max mégegyszer lehet mellényúlni, a következőnél már az igaz hívők is lehet elgondolkoznak
3. csipkebokor vessző -ja nem -
V.Zoltán112
tag
Nyugati rokonaim nem csinálnak belőle ilyen felhajtást, mondtam nekik egy multkori beszélgetés során ezt az iphone őrületet, nevettek, bár ők is megveszik, de majd valamikor, és nem státuszszimbólumként használják, hanem mert telefon. Ennyi csicska gyökeret mint ez a két fiú, hát még nem láttam. extázis a köbön
-
whitezo88
nagyúr
válasz
én tudok ilyenről
lehet űzi is.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Most, hogy jobban utánaszámolok... milyen meló az, ahol 20k az órabér....?
-
assemble
addikt
-
szmissz
senior tag
Az gáz, ha nekem már nem elég trendi és menő az i5? 4 órája van meg, de már vennék egy újabbat, úgy érzem már most is túl sok embernek van... fél milláért kéne minimum adni.
-
válasz
"ha van iphoneod akkor ugy tekintenek rád, hogy van iphoneod"
"ha van iphoneod jó vagy"
ez egy ki******t zseni[ Szerkesztve ]
-
nord_
veterán
-
macikos
addikt
válasz
Angel1981 #934 üzenetére
iOS+AppStore. Ennyi. Ha nem szeretem az Androidot, akkor nem jöhet szóba más telefon. A Window meg a másik, azokkal a csempékkel nagyon melléfogtak.
Amúgy telefonoknál nem is jön ki nagyon az iOS előnye. Próbálj ki egy iPad 3-at egy átlag tablettel szemben. Ég és föld!
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
Olvass vissza, és akkor talán meglátod, hogy kezdetektől fogva ezt írtam; más a felülete, de igazából nem kínál többet. Ennyi!
Akinek bejön ez a felület, szíve joga, de mondja, hogy az iPhone a legjobb!Az meg hogy kisebb méretbe belerakja ugyanazt nem érdem, hanem egyszerű tervezési döntés - ne legyenek kételyeid, hogy az általam említett más márkák is képesek lennének 4"-ba belenyomni a saját csúcstechnikájukat. Azért nagyobb a kijelzőjük, mert úgy gondolják (szerintem jogosan) hogy ezzel is többet kínálnak.
#939: mit hümmögsz?
[ Szerkesztve ]
-
Az ájfon azért jó mert...csak és kész! get used to it
-
cstom
aktív tag
Köszi szépen a Te válaszodat is. Jómagam is ezen a nézeten vagyok, ezért nem is értem eme felhajtás a készülék körül. Megérteném, ha a rák ellenszere előtt állnának sorban napokat/éjszakákat az emberek, de ez csak egy telefon....egy mai átlag telefon, se több, se kevesebb...
-
macikos
addikt
válasz
Vót má ez a "Jóság". Tetszett neked is gondolom
-
Motion_Blur
félisten
gyereket addig ütném....
[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
Milyen konstrukcióban vetted?
A telefon a dobozban hogy volt becsomagolva? Gyári zsugorfólia rajta volt a dobozon? A telefonon vannak karcok, sérülések?
sien: Igen, ugyanazt tudja, mint az iPhone. Van rajta hangszóró+mikrofon, érintőképernyő+lehet vele telefonálni.
A zsiguli is ugyanazt tudja, mint az S600-as Merci. 4-4 kerék, 4-4 ajtó. A sok hülye mégis Mercedes-t vesz...
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz
ForRedGlory #923 üzenetére
Meg egy szolgáltatónál vásárolt készülék a legritkább esetben kerül teljes áron a tulajhoz.
Az én ismeretségi köröm nagy része is egy havi nettóból meg tudna venni egy 64-est függetlenül, de nem nagyon teszik. Inkább szolgáltatónál.
Természetesen egy közalkalmazottnak, vagy egy sori dolgozónak piszok megterhelő akár szolgáltatónál is megvásárolni. Ott van két opció: másik készüléket vásárol, vagy spórol egy-két évig.A benzin és egyéb megint más kérdés. Magyarország ilyen szempontból nevetséges. Sokszor leírtam, de megint ide kívánkozik:
Magyarország, ahol a nyugati igények találkoznak a balkáni fizetésekkel.(#924) Wave86: 9 évig ugyan az volt a csatlakozó a teljes iPod-iOS vonalon. Ez azért nem akkora rúgás. Nyilván fáj egy kicsit, de majd átszokunk egy újabb évtizedre.
[ Szerkesztve ]
-
Wave86
tag
Attól, hogy még nem tudsz róla, még létezhet. Nem az alma irányítja a világot (csak a fanjait).
Mellesleg pont most rúgott beléjük azzal, hogy arra kényszeríti őket, hogy új kiegészítőket vásároljanak. Itt ezzel már a tökéletes lefelé kompatibilitás elve sérül. De nem ez volt az első, hogy az apple valamit beáldoz a rövidtávú profitért.
Mellesleg nem értem, miért van szükség a nanoSIM-re (ez is egy újabb lehúzás). Csak abban reménykedem, hogy a többiek nem fogják ezt a "szabványt" (???) követni. -
ForRedGlory
félisten
válasz
V.Zoltán112 #922 üzenetére
Nem mindenki keres rosszul, ennyi a titok. Aki informatikus, stb, az simán megveheti egy havi fizetéséből függetlenül zsebből. Ez van, el kell fogadni.
[ Szerkesztve ]
-
V.Zoltán112
tag
Van pénz a népnek.. mondjátok meg légyszi, hogy honnan van rá pénzük. Érdekes, hogy a t-mobile-nál is milyen hamar elfogyott a készlet, akkor ezek szerint van pénzük az embereknek, de akkor ne sírjon senki, hogy drága a benzin, meg a számlák magasak! Nekem még egy 50 ezres kis szar sony is megterhelő volt, nemhogy egy iPhone!
[ Szerkesztve ]
-
szmissz
senior tag
Úgy látom még nem írt ide iPhone 5 tulaj, úgyhogy most megteszem!
Üssetek!
-
Ricardo
titán
"Ha a jóságot egy szintnek vesszük, akkor az iPhone megüti, és azzal együtt te is menő vagy"
Okos.
-
keIdor
titán
Lássuk csak, hát, semmitől. Nincs olyan, hogy Apple életérzés, nekem legalábbis nem jön át. De tovább megyek, Mac-et nem is vennék soha, nem én vagyok a célközönség. Bár nekem volt magáncélra annak idején iPhone 4, most céges telefonként 4S, nekem a rendszer tetszik meg sok a jó minőségű alkalmazás, nagyjából ezekben más az Apple, mint a többiek. Bár most már minden elérhető Androidra meg WP8-ra is majd (ha megjelent) így mínusz egy előny...
Hozzáteszem semmivel nem tartom már jobbnak, mint egy One X-et vagy SGS3-at, vagy akár egy Nokia 920-at, azzal is nagyon szemezek.
Még annak idején 2010-ben volt szerintem hatalmas különbség a rendszerek között. Az Android-ot akkor ismertem meg, a 2.1 volt akkor még. Laggos és instabil volt, Windows Mobile 6.5 említésre sem méltó, Symbian sem, persze ezeket mai szemmel mondom. Akkoriban kiemelkedő volt az Apple, ma már szerintem csak beleolvad a többi minőségi telefon közé, árban is ugyanaz, mint a többi, persze külföldön. Magyarország az anomáliák országa, itthon tényleg drágább, mint más, de nem is tartom mérvadónak. -
USERCONTENT
tag
Tudták, hogy rossz, amikor megjelent. Akkor egy szót nem szóltak. Most írnak egy együttérző levelet, amiből ők jönnek ki jól (marketing alap). Ha komolyan gondolnák, amit írt az elején a levélnek, akkor nem hozzák ki a térképet, ennyi. Próbálok pártatlan lenni, de nehezen megy, annak ellenére, hogy iPhone-t tervezek venni (kb. 50-50%).
-
Xero
nagyúr
Valóban nevetséges, de felhívják az emberek figyelmét, hogy van alternatíva, ha nagyon nincsenek megelégedve a dologgal.
(#906) cstom:
Leírom, hogy nekem(!) miért jó.
Első sorban ezt szoktam meg. 2008 óta használok iPhone-t, így már csukott szemmel is kezelem, minden kiegészítőmet hozzá vásároltam. A megvásárolt softwareim szintén iOS platformhoz vannak, így ismét ez a jó irány nekem(!).Ezen túl szeretem, hogy kiválóan együtt tud működni a többi magán kütyümmel, amik túlnyomó részt szintén Apple termékek. Jó dolog a teljes iCloud sync az iOS és OS X alapú eszközök között. Szintén jó dolog, hogy iTunes-al használhatom, mert én a kevesek egyike vagyok akik szeretik, nagyon belakták (szinte a megjelenése óta használom, így beleszoktam).
Ezen túl szeretem az összerakottság érzését is. A 3G is egész jó volt ilyen szempontból, de ott is zavart a műanyag hátlap. A 4S-el ilyen szempontból teljesen ki vagyok békülve. Ha megfogom érzem, hogy egyben van.
Erre még talán jöhetne a Store-ban fellelhető app-ek mennyisége és minősége, bár ebben szépen lassan jön föl a play is.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Ez sem meglepő, itthon sok minden a legdrágább az EU-ban, saját tapasztalat. Egyedül a lakhatás meg a benzinárak, amik kivételek lassan. Hányinger. Bár az UK meg Skandinávia még mindig drágább, de csak ezek a kivételek.
Igen amúgy valószínűleg csak így tud érvényesülni az ilyen, remélem sokáig gyűjtögetett rá, hogy a következőt már ne tudja megvenni és süllyedjen el szégyenében.Azért ezekre is rá lehetne bőven kontrázni. Engem ha érdekelne ez, én Münchenbe kimentem volna érte, és már több, mint egy hete ilyennel rohangálnék. De hála istennek nem ekörül forog az életem. Majd a cég hoz ha minden igaz valamikor +38k-ba fog fájni, de ha jobb az üzemidő nekem már megéri, mert nem lesz nap végére az, hogy lemerült meg nem egy apró szart kell néznem, One X mellett nevetségesen apró a régebbi iPhone.
[ Szerkesztve ]
-
cstom
aktív tag
Tisztelt Iphone tulajok!
Minden kötözködés nélkül kérdem, mondjátok már el azt, hogy miért olyan szuper az Iphone. Jómagam kb 2 hétig használtam 3g-t, sokat nyomogattam a 4s-t, de nekem nem jött át ennyi idő alatt az Apple életérzés. Mégegyszer írom, nem kötözködés, csak úgy érdeklődök. -
Dany007
veterán
Mondjuk ez a rész eléggé nevetséges:
"While we're improving Maps, you can try alternatives by downloading map apps from the App Store like Bing, MapQuest and Waze, or use Google or Nokia maps by going to their websites and creating an icon on your home screen to their web app."De legalább elismerik, amit sokat jelent. Nekem. Mert legalább elismerik, tesznek ellene, nem csak hadoválnak, hogy rossz helyen állsz... De kitudja egy felhasználónak mennyit ér ez.
-
Angel1981
veterán
Jól néz ki, de az "aranyos" lenne talán az utolsó jelző, amit emlegetnék vele kapcsolatban....
Dany007: egyetértek!
Korunk elferdült, érték vesztett szemléletét tükrözi. Ha nincs pénzed (amiből drága telefont vehetsz), egy senki vagy!A külcsín és a belbecs közötti egészséges egyensúly katasztrofálisan megbomlott!
Nem az számít "jópontnak", hogy mennyire vagy művelt, széles látókörű, szorgalmas, sportot kedvelő, stb. hanem az, ha minél drágábban öltözködsz, 13 évesen fodrászhoz jársz, van iPhone-od, sokat bulizol, szégyenérzet nélkül tudsz visszapofázni a szüleidnek, és érettségikor már rég nem vagy szűz - gratula a liberalizmusnak![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megújult, sokat változott, megnyúlt és vékonyodott, de vajon megőrzi-e piacformáló és vezető szerepét a sorrendben hatodik iPhone, amely a 4S-t váltja?
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen autót vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115