Hirdetés
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Egyébként ezzel kapcsolatban eszembe jutott egy érdekes dolog. Egy T-s bemutatón az Origo riportere miért a 200e Ft-os árral dobálózott? Lehet szegény ilyos lány is azért beszélt össze vissza, mert meglévő ikon600-al egy maximum 20e Ft-os befizetésre számolt, a többit pedig elköltötte a manikűrösnél.
[ Szerkesztve ]
-
Eli577
senior tag
-
tamasgal
senior tag
Sajnos a kocsi hifim gyári, ezért mp3 mal etettem (vacak hangja van, mindegy neki). De nem gondolom, hogy a levegőben továbbitott bitek változnának. (tudom vannak akik egy digi kábelért is hajlandóak egy vagyont adni, de vagy a rendszerem felbontása kevés ahhoz hogy halljam a különbséget vagy a fülem kevés hozzá)
-
hallerlaller
addikt
Aza tipikus kis flegma magával sem állna szóba kisasszony. Megmutatnám neki mennyivel lett hosszabb az új ájfon, asszem kikerekednének a szemei.
(#634) manchester85
Mesterségesen megnövelném a térfogatot és akkor vizsgálhatná az átrajzolt pixeleket. Cserébe lecsekkolnám a bumperjét.
[ Szerkesztve ]
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
zack
nagyúr
Mi lenne. Egy rakat ügyfelet fognak bukni. Én megvárom a december végét, akkor lemondom a 12k előfizumat is, és a hozzá tartozó társkártyát is. Így havi 17k fog bukni a T.
Én és a csajom meg átmegyünk flottába a vodához fele ill. harmada percdíjakért. Telefont pedig gyári függetlenül fogok venni gyári garanciával. Olyan bicskanyitogató áraik vannak a szolgáltatóknak, hogy nem éri meg tőlük venni telefont.
Lényegében flottában 5-6k lesz az, ami a T-nél 12k előfizu, tehát 2 év alatt megspórolom egy csúcs mobil árának 70-80%-át.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Angel1981
veterán
Jól néz ki, de az "aranyos" lenne talán az utolsó jelző, amit emlegetnék vele kapcsolatban....
Dany007: egyetértek!
Korunk elferdült, érték vesztett szemléletét tükrözi. Ha nincs pénzed (amiből drága telefont vehetsz), egy senki vagy!A külcsín és a belbecs közötti egészséges egyensúly katasztrofálisan megbomlott!
Nem az számít "jópontnak", hogy mennyire vagy művelt, széles látókörű, szorgalmas, sportot kedvelő, stb. hanem az, ha minél drágábban öltözködsz, 13 évesen fodrászhoz jársz, van iPhone-od, sokat bulizol, szégyenérzet nélkül tudsz visszapofázni a szüleidnek, és érettségikor már rég nem vagy szűz - gratula a liberalizmusnak![ Szerkesztve ]
-
Dany007
veterán
Mondjuk ez a rész eléggé nevetséges:
"While we're improving Maps, you can try alternatives by downloading map apps from the App Store like Bing, MapQuest and Waze, or use Google or Nokia maps by going to their websites and creating an icon on your home screen to their web app."De legalább elismerik, amit sokat jelent. Nekem. Mert legalább elismerik, tesznek ellene, nem csak hadoválnak, hogy rossz helyen állsz... De kitudja egy felhasználónak mennyit ér ez.
-
Motion_Blur
félisten
Ha már személyeskedsz: én azért veszek dolgokat mert szükségem van rá, nem azért mert instant get, és csak mer kell...
"Vagy csak az Apple usereket divat hülyének nézni?" - ha hülyének is nézném őket akkor mi van? semmi, jogom van hozzá amúgy meg nem, kb. a 10%-ukat nem biztos mindenkinek szüksége van 5-6 féle kütyüre, a lényeg hogy alma legyen rajta
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Huma
addikt
Hát szerintem azzal nem stimmel valami aki képes egy napot sorban állni egy telefonért. Szóval itt nem elsődlegesen azon van a hangsúly hogy drága a telefon. Van pénze? Vegye meg.
Na de ott dekkolni pl 30 órát egy telefon miatt nem normális dolog.
Egy hónap múlva bemegy a boltba és 10 perc múlva távozik az új játékszerével. Ez a normális módi.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Remus389
veterán
rossz helyre születtem, mitől legyen jó kedvem?
különben a magyar az miért mindig ilyen pesszimista és fusztrált(köztük én is)?
mert mindig Svájchoz és Németo-hoz mérjük magunkat, hozzájuk képest tényleg harmatos ország, magasak az adók, alacsonyak a fizetések, de ha körülnézel, sok a szép ház, szép autó
de ettől sokkal rosszabb, ahol örülnek hogy egyáltalán ehetnek...
mondjuk én már nagyon vágyok el innen, unom
ja és nincs semmi előrelépés, annak örül az állam, nem annak hogy hű mekkora fejlődés, hanem annak hogy visszafizesse az óriási adósságát ami kb 20 éves program és nem megy csődbe, szóval asszem az elkövetkező 20 évben nem lesz itt semmi érdemi előrelépés
utána pedig más okok miatt(elöregedő társadalom, a "fiatalok" többsége is milyen), szóval lefelé haladunk
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
Dany007
veterán
Egyértelmű. Külföldi költözés esetén engem sem elsősorban a pénz vagy a kolbászos kerítés motiválna. Pontosan azok, amiket felsorolsz. Kivéve a síterep.
Nem véletlen, hogy mindig ide lyukad ki 1-1 téma.
Mert ugyan az éhező afrikaiakhoz képest jól élünk, de a környezetünkben lévőkhöz képest már igencsak hátul kullogunk. Ellenben minden nyugati vívmány megjelenik itthoni is. Tehát kapjuk a marketinget nyugatról, hogy miket kéne vennünk meg mi mindent tehetünk meg ha kicsit költünk rá... de ugyanakkor életszínvonalban meg jóval alattuk vagyunk. Ezért tűnik itthon minden ilyen termék hihetetlenül drágának. Plusz rámegy a kiemelkedően magas áfa, az artislopsz díjak... Tehát nem elég, hogy sokszorosan szarabbak a fizetések, még több sarc is megy a termékekre. Nyugaton meg az ottani fizetésből jóformán bárki megengedheti ezt magának aki nem épp minimálbérből él. -
Szakiii
addikt
Igen igen, de jól megfogalmazta azt amit már sokszor elmondtunk és folyamatosan megcáfolják az apple fanok. Ha valaki egyszerűségre vágyik könnyű használhatóságra és nem akar hozzá piszkálni mert nem ért hozzá vagy mert nincs ideje vagy mert szimplán nem érdekli igen jobban jár az iphone-al de aki szereti a nagyobb tudást és a vele járó "bonyolultságot" és szeret ilyen dolgokkal foglalkozni az jobban jár az androiddal. ("akik félnek a számítógépektől" )
-
Szami32
csendes tag
Hmmm...csak hogy jol ertelek-e:
Ikon400-al megveszem a keszuleket, tehat kipengetek 90000E-t, plusz fizetek min.12E-t havidijra legalabb 24honapig. Tehat 320E-t otthagyok ket ev alatt, es erre jon a beugro mondjuk 80ert (tudom, ezt levonjak). De akkor is...nem jobban megeri az apple.hu-rol rendelni? A T-hez is ezek szerint 170rugoval kell odaslattyognom (nem szamitva a reszletfizetest). Mondjuk, nekem nincs szuksegem elofizura... -
Szami32
csendes tag
-
RolXX
tag
Egyetértek... Ha veszek egy drága telefont, mert tetszik a formája, anyaga, tapintása, akkor biztos nem ragasztgatom tele fóliákkal, meg húzok rá szilikon bumpert, hogy elrontsam az egészet. Pont a lényege veszik oda. Nem tudom mi a tosznak van hű-de-elegáns alumíniumból, ha aztán egy évig csak a műanyag ragacsot tapizom.
Oké, vigyázunk a dolgainkra, de azért annak nincs értelme, ha úgy veszünk egy iphone-t, hogy utána 2 hónapig nincs vacsora, meg hideg verejtékkel ébredünk az éjszaka közepén, hogy vajon megkarcolódott-e, mert nagyon drága volt. Én pl csak olyan telefont veszek, ami helyett azonnal tudnék egy másik, legalább ugyanolyat venni, ha netán tönkremegy, összetörik, vagy elhagyom. Az a tudat is rosszul esne, hogy az életemnél is jobban kell vigyázni arra a nyamvadt telefonra, mert ha netán kicsúszik a zsebemből a troli ülésen, vagy egy étterem asztalán felejtem, akkor még 2 évig törleszthetek utána. Ezért nem volt soha hitelem, vagy ilyen horribilis összegű előfizetésem egy olyan apró, hétköznapi tárgyra, mint a mobil.Windows Mobile 2002-2003 -> Symbian 6.1-9.2 -> iOS 4 -> Android 2.1 - 7.0 -> iOS 13.3
-
Kapanyél
őstag
Tördelés... hát ha netán portré módban akarsz egy cikket elolvasni és szeretnéd kicsit kinagyítan a betűket, akkor ne kelljen már scroll-ozni jobbra-balra. Vagy ha túl nagy és kicsinyítesz az egészen, töltse már ki a rendelkezésre álló helyet!
FB-ban és Messenger-ben csak archiválni lehet, törlés nincs.
Dialert már kitárgyaltuk Norddal.Egyébként a legtöbb tweak Androidon sem manuális bizgerálást jelent, hanem csak lehetőséget, hogy egy arra alkalmas szoftver értelmes keretek között automatikusan tudja állítgatni, mint. pl. a CPU órajelet. Kíváncsi vagyok, milyen lomha governor van iOS alatt...
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
PiE137
senior tag
Én nem az ios melletti kardoskodás céljából mondom, de nagyon sötéten festi le a rendszert, igazából csak a negatív oldalait emeli ki.
Meg nem értem, h ha korábban is használt a szerző ios-t, tisztában volt annak korlátaival, akkor minek választotta?
A legtöbb kritika inkább olyan jellegű, aminek javítása droid szintűre ejtené vissza az ios stabilitását.
A kinézet szétmoddolása, a nagy testreszabhatóság, a mindenféle fronton kommunikáció és fájlküldés mind-mind olyan dolog, ami szándékosan ilyen.
A biztonsági mentéssel nem tudom mi a probléma, icloudból & itunesból csodálatosan visszaállítható a rendszer.
1-2 észrevételt jogosnak tartok, amin valóban változtatnia kellene az applenek, de ettől függetlenül egy átlag júzernek az ios még akkor is sokkal jobb választás, mint a droid. -
-
erdoke
titán
Nem vagyok egyedül, és közel 6 hónapja ismert a probléma, mondhatni xarnak rá.
(#4557) HarryPotter
Anno az AppShoppert kezdtem el rendszeresen használni, és lusta vagyok a másik logikáját megérteni...A legjobb aláírás a héten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest