Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eli577
senior tag
"a magyar egy undorító buta állatfaj" --> akkor javaslom, hogy csatlakozz hordához Te is, mint egy undorító állat, vagy inkább menj melegebb éghajlatra, ott biztosan mindenki rózsaszín vattacukrot eszik és a 200 éves élete során semmi baja nincs soha.
Nem tudom, hogy az ilyen provokatív és értelmetlen megjegyzésekre mi szükség van?
(#577) szmissz : na pont az ilyen problémái miatt írtam korábban, hogy szerintem a mostani legjobb az SLCD2.
[ Szerkesztve ]
-
Eli577
senior tag
Igen provokatív volt (megbotránkozást keltő megnyilvánulás, mely másokból heves érzelmi reakciót vált ki). Üdv amúgy a fogyasztói társadalomban, ez nem az irigységről szól, hanem a birtoklási vágyról....az ember azért vesz ezt-azt, hogy neki "nehogymár ne legyen olyan". És ez bizony az Iphone-ra is igaz, az eládások jó része eből származik, bármily nehéz is egyeseknek elismerni. Engem is el szokott kapni a hype, egyszer vettem pl. egy Galaxy Tab 10.1-et, és amikor rájöttem, hogy nem használom (ki), akkor eladtam ugyanannyiért, amennyiért beszereztem.
-
Eli577
senior tag
Persze, örülj neki nyugodtan....csak ne tegyél olyan megjegyzéseket a kommentedbe, amik másokat érzékenyen érinthetnek. Nem gondolom, hogy arról szólt volna a hsz-ed, hogy te mennyire örülsz a telefonnak, inkább arról, hogy mekkora szar nép a magyar....na ez az ami nem kellene.
(#677) BossBoss: pedig ha meglátok egy csomag sós földimogyorót rögtön elkezd gyűlni a nyálam....
[ Szerkesztve ]
-
dezs520
senior tag
válasz dezs520 #2038 üzenetére
Lejárt a szerk.időm..
Azt mindenféle vita nélkül árulja már el valaki,hogy maga a marketing mit jelent,mert én azt hittem az a reklám,reklámkampány.
Viszont sokat van emlegetve az iphonal kapcsolatba,én viszont nem láttam még egy reklámot sem amiben az iphone szerepel,ellenben az SGSIII al szemben,ahol a csapból is az folyik(olimpia,X-faktor.stb) -
szmissz
senior tag
válasz dezs520 #2039 üzenetére
Igen, ez a legnagyobb vicc. Az Apple bemutatja a készüléket és kb ennyi, plusz van pár reklámspot ami a képességeket ecseteli, ami nálunk nem is fut. Az, hogy a T-mobil elkezdi árulni, szerintem természetes, sorba állni sem kötelező, csak van, aki odamegy. A média meg beszámol róla.
A többi hájp minimum 70%-át a fikázók teszik hozzá, azzal, hogy folyamatosan pörgetik a témát mindenhol, legyen az a kopás botrány, vagy akármi.
Ők gerjesztik azt a hisztériát, aminek úgy ellene vannak, de még ezt se látják át.
Irígység az egész, semmi más. A gyártók is irígyek, mert az ő cuccaikért a kutya nem áll sorba, a konkurens felhasználók is irígyek, ha másra nem, azért, mert le se sz@rják a készüléküket, csak az Ájfónt jegyzi mindenki, pedig az egy korlátozott, túlárazott, kopós kaka.
[ Szerkesztve ]
Tiszteld meg a másik felet azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetekre!
-
Remus389
veterán
válasz dezs520 #2038 üzenetére
viszont visszatérve röviden arra hogy picit megreccent a bolti szifon(persze hazug vagyok)
szóval, az feltűnt nekem hogy az androidos telefonok a boltban elég rosszul működnek
sokat nyomkodják, hetekig mennek meg minden, háttérben ki tudja mi fut
pl az i5-ön kívűl ami tetszik az az Xperia P, na azt megnyomkodtam és tiszta lagg volt a boltban, egy laikus(pl szmisz) csak legyint hogy s***r
lényeg boltban vhogy nem működnek jól a droidok... szvsz
DE, veszel egy ilyet rákötöd a gépre, felajánlja az ICS frissítést, kikapcsolod a vacak Live Wallpapert, friss a rendszer: szépen működik
a bolti szifonnál is lehet ilyesmi, ott is lehet jó sok app futott a háttérben, hetek óta ment, szóval lehet szmisz otthon nem tapasztal ilyesmit a csodakütyüjén
na mind1
érdeklődöm mert tetszik a szifon 5, de egyelőre túl nagy az árkülönbözet, így jelenleg nem éri meg, majd ha a kis SGS-t megunom vagy baja lesz, akkor ez az i5 a potenciális jelölt
ez a kettő okostelefon ami szvsz teljesen jó(SGS, i5), a többi vagy túl nagy vagy túl kicsi, vagy a dizájnja nem jön be, vagy elavult, vagy WP7-es , vagy a hangchip szól kevésbé jól...
nekem vagy SGS vagy i5, ez a kettő felel meg az én szempontjaimnak kompromisszummentesen, az összes többi nem kell(Xperia P jó lenne, de annak is a hangchipje visszalépés, kijelzője fakó), ennyi
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
Jojo5
őstag
válasz dezs520 #2057 üzenetére
nekem még I4-el is sikerül lilás képet csinálni, nem is ez a "gáz", hanem a távoli képek bal oldalának nem élessége néha, meg a kevés innováció(ilyen ár mellett... ) nekem az I4-hez képest, illetve ez a kopás mennyire valós vagy sem, szóval én most inkább nem váltok, és remélem, hogy az I5 utáni brutál jó lesz számomra
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
pufferzóna
tag
válasz dezs520 #2140 üzenetére
"Nem a lehetőség a választásra lenne rossz,csak a widget."
Tényleg nagyon "rossz" dolog, hogy sokkal több információt kaphatsz, mint az iPhone-nál? Itt van például a naptár appom. Ami az iPhonenál egy buta, semmitmondó ikon, nálam a napi programjaimat mutatja. A másik pedig a feladatlistámat. Egy-egy ikonnyi helyet foglal mindkettő, mégis sokkal több dologról informál, úgy, hogy az adott appot meg sem kell nyitnom, mert látok mindent a főképernyőn. Hát ez aztán tényleg "rossz" dolog!
-
Alex91
félisten
válasz dezs520 #2205 üzenetére
a családban van egy Concorde 9.7 IPS,annak ingadozik így,vagy gondol egyet és 40%-nál kikapcsol.
Steve Jobs: Csak rosszul toltod!
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
madgie
titán
válasz dezs520 #2205 üzenetére
Gyári hibás hardver ellen nincs megoldás, nekem androidnál meg wp7-en is a lentebb leírt módszer vált be, ha nem csinálom meg mondjuk romcsere után, akkor nekem is össze-vissza jelez, most meg szépen mutatja, mikor mennyi és két, két és fél naponta töltöm (nem is használom agyon mondjuk)
-
Tibee86
nagyúr
válasz dezs520 #2262 üzenetére
Ilyet nem szabad várni tőle. Egyszerű a válasz rá: "nem kell bezárni"
De az Apple Store-ban is tudják, hogy vérbeli droidos, neki 10 ezerrel drágábban adják.
#2261: Igaz, azt szerintem meg lehet adni, hogy ne mindent zárjon be. De legalább adtál egy piros pontot az iOS-nak, ez már fejlődés.
[ Szerkesztve ]
-
nord_
veterán
válasz dezs520 #2269 üzenetére
Ez jó.
a link helyesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest