Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
A legfontosabb az, hogy ki mennyit pénzt tud, vagy hajlandó kiadni havonta telefonálásra/telefonra két évig. Ez alapján megtalálhatja a neki való konstrukciót.
Ha meg van egy jó és olcsó céges vagy élő csomagja amit megtartana, akkor marad a független telefon beszerzése."Otthon" az, ahol a telefonod magától csatlakozik a wifire
-
Remus389
veterán
Droidnál is ugyanúgy működik pl, ha elinditod a Bad Piggies-t , akkor kilő a háttérben pont annyit amennyi kell a program B.P. futtatásához
vagy mit hittél?
A multitaskja miatt ha mar elfogy a memo, akkor kilovi a nem hasznalt progit ez ugyanígy van droidon is
a videón van multitask is, épp a poweramp gyűjti ki a zeneszámokat a háttérből, mert előszőr lett elindítva, látható a "léhúzón"), ezért se tudott lépkedni
de pl a böngészőben letöltesz egy fájlt és sokáig tart azt is megcsinálja a háttérben, nem kell megvárni...
Tibee86: Viberes dologgal mi a helyzet? nem használok olyat, nem tudom
persze ha nem válaszolok, magadnak megválaszolod... jól van...
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
Muffi
aktív tag
Aham ertem! hat en ugy vagyok vele hogy inkabb az akksim birja tovabb minthogy korlatozatlan multi task legyen a teloban. Ertem h az is jo meg igaza van Remusznak csk nekem az aksi fontosabb es a kenyelem h ne pucoljak allandoan!
Google Nexus 5 16Gb - White/KitKat 4.4.2; Asus Transformer Prime Tablet- V4.1.2 JB
-
pufferzóna
tag
(#2934) Alex91: "Nem. Kb. ugyanaz."
Aha.
(#2938) erdoke: "Ennek ellenére nem látom, mivel gyorsabb iTunes helyett Total Commandert megnyitni, és elindítani a másolást, illetve ahelyett, hogy egyből látnám az elérhető tartalmat az adott appban, még a fájlrendszerben kutakodjak a mobilon. "
Izé... Meg kell kérdezzem: láttál te már közelről az iPhone-on kívül más telefont?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest