Hirdetés
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZooLee
senior tag
válasz
Ilidzser #3691 üzenetére
Nekem Sony Ericsson MW-600-as van, ezzel tökéletesen működik (mondjuk ez sztereó). MInden funkciója hibátalnul működik (AVRCP, vagyis a távirányítás is) illetve a szám címeket is hibátlanul kitolja az LCD kijelzőre. De próbáltam már Nokia BH-218-al, sőt, az autós Densionnal is tökéletesen működik.
-
Munkahelyi gépen hogyan tudom az i5-re is felrakni az iPadon lévő zenéket? A zenék az otthoni gépen lettek az iPadra felrakva.
-
erdoke
titán
válasz
Ilidzser #3691 üzenetére
Nekem van 2-3 Plantronics típus, mindegyikkel jó. Emellett van egy Jawbone Icon HD (ezzel szoktam hosszú utakon audiobookot hallgatni), egy Samsung (VALAMI-500-as) és egy Nokia BH-217 is. Utóbbi vált be legjobban autóban, köszönhetően a praktikus csomagnak. Amikor kiveszem a tartóból, bekapcsol a headset, és felveszi a hívást.
[ Szerkesztve ]
-
Ilidzser
tag
Iphone-hoz milyen bluetooth-os headsetet ajánlanátok? Egyszerűen nem tudom melyik praktikus...főleg autóban szeretném használni. Vagy van oda más jó megoldás?
-
irgum
addikt
válasz
SonicVersus #3683 üzenetére
Nekem a Lock gomb vacakolt ez miatt adtam be 5 napja. De volt más gond is, kattogo kijelző, bal felső sarokban homályos fényképek. Kicsit csalódtam most az apple-ben, mert volt 3G, 4, 4S telefonom és abszolút semmi gondom nem volt velük. Ez az 5-ös széria nem lett valami fényes, sok a gond vele pedig szuper lenne a telefon. Szerintem pénteken átvehetem a telefont, remélem nem lesz vele semmi gondom mert ha igen akkor én is addig viszem vissza amíg nem kapok tökéletest ennyi zsestonért.
-
gofry
senior tag
true carbon tok ügyileg
Az istyle-os ismerőseimnek ilyen van. Tényleg nagyon jó. Az eddigi legjobb fogású tok amit próbáltam, borzasztó könnyű és erős is. Elvégre karbon.
Kijelző ropogásra: Ez nekem is előjött majd megszűnt majd előjött.. -
hello28
aktív tag
Sziasztok
Nalatok elofordult higy kiirja 10% gyenge akkumulator es abba pillanatba leesik 3%ra!!miert csinalja?
Koszi
Sziasztok -
Criton
veterán
válasz
SonicVersus #3683 üzenetére
Cserélni nem csak olyan színűre cserélnek mint amilyet vettél?
Nekem a 4S fekete volt, amivel rengeteget szívtam, fehérre akartam volna cserélni, de akkor mondták, hogy csak feketére lehet, mert eredetileg olyat vettem. -
SonicVersus
tag
Ma megérkezett a csere iphone 5 . Sajnos ezt is vissza fogom küldeni
A home homb sokkal lágyabban jár, ez nagyon tetszik, viszont a bekapcsoló gomb jobb széle gyakorlatilag nem működik, nem kattan, csak akkor ha kicsit arrébb nyomom.
A másik gondom pedig ,hogy hátul az apple logó alatt van egy kopás folt!!!
Megmegyek komolyan, viszont hatalmas pozitívum ,hogy ilyen gyorsan és frappánsan intézik ezt. Le a kalappal!
Szerintem váltani fogok fehérre, bármennyire is jobban tetszik a fekete...
ja, a legrosszabb,hogy a kijelző jobb alul recseg és mozog...
[ Szerkesztve ]
-
lupus_l
aktív tag
Ma megérkezett a CAZE Zero 5 tok a telefonomhoz. eBay-ről rendeltem meg. Tényleg eszméletlenül vékony, kemény tok. Szinte nem is érződik a különbség, viszont egy védelemmel többet ad a készüléknek.
Ajánlom mindenkinek!
-
SATIKA31
tag
válasz
SonicVersus #3680 üzenetére
Csak akkor ha drasztikusan merül az aksi
-
SonicVersus
tag
válasz
SATIKA31 #3679 üzenetére
Ok! Köszi! Tudom, hogy már nem kell megtenni ,mint a régieknél. Csak valaki azt mondja, hogy első bekapcsolás után érdemes megvárni amíg teljesen lemerül, majd töltés akár tovább is mint kiirja,hogy kész. Ezek szerint érdemes az akkuidő növelése miatt dfu restore-t csinálni ?
-
SATIKA31
tag
válasz
SonicVersus #3677 üzenetére
Ezt már régóta nem kell az új telefonokkal megtenned mivel az akku merülést a software végzi.
Tehát simán előfordul hogy az aksi nincs is fizikailag lemerülve de a software ezt jelzi és kész.
Ezért van hogy aki dfu restore-t csinál annak elképzelhető hogy a mostaninál tovább bírja az aksi.
Az Androidnál pedig kalibrálni szokták egy progival . -
Ck.
addikt
válasz
SonicVersus #3677 üzenetére
Ezek az akkumulátorok már nem igényelnek formázást, papír szerint első feltöltéskor már elérik maximális kapacitásukat. Első feltöltéskor lehetőleg várd meg, míg teljesen feltölti, utána már gyakorlatilag akkor töltöd amikor akarod és addig, ameddig akarod. Nem kell megvárni, hogy sipákoljon, hogy gyenge a feszültség, bármikor rátölthetsz és hamarabb is leveheted, ha el kell ugranod valahová hirtelen.
Ha netán lemerülne és kikapcsolna, az sem károsítja az akksit, mert a beépített védelmi elektronika előbb lekapcsolja, minthogy kisüljön. Szóval no para! -
SonicVersus
tag
Sziasztok!
Tudom,hogy lerágott csont, de most ,hogy új iphone 5-t kapok megint felmerült bennem az akku helyes használata. Sokat olvastam róla mindenhol ,de a sok tanács és leírásból nem szűrtem le a helyes használatot. Első használatba vételkor merítsük le teljesen, majd töltés, vagy lehet tölteni bármikor bármennyit? Hogy a legoptimálisabb ?
-
kchris78
veterán
részben egyetértek veled részben nem:
technológiailag stimmel, nincs mivel durrantani. lehetne 4"-on fullHD és 8 mag és satöbbi, de értelme nem sok.
UI-ilag lehetne esetleg durrantani. az iPhone előtt aki Symbian/Windows PPC-hez szokott nem tudta volna elképzelni hogy milyen is lehet egy új alapkoncepiójú UI mint az iOS. Lehet most is valami újat kitalálni-fejleszteni, ami megint valami teljesen új lesz és arra cseréljük majd le a mostaniakat 1-2 év múlva, ki tudja...[ Szerkesztve ]
-
ZooLee
senior tag
válasz
manchester85 #3669 üzenetére
most már tényleg ideje lenne valamit dobbantani
Ez igaz, jó lenne, de mit? Tudsz mondani 2012-ből olyat, amivel valaki akkorát dobbantott, mint amit itt most az Apple-től vársz? Nem csak az Apple,.hanem mindenki más kicsit "megfeneklett", - ahogy erdoke írta - a jelenlegi technológiai körülmények között csak az ilyen finomítgatások férnek bele, hogy 3mm-rel keskenyebb legyen. És ezzel ráadásul nem is értek egyet, amit 2007-2008-ban fejlesztettek, ugyanakkor erőfeszítéssel most kb. ennyi fért bele, és bár nagyon kevésnek tűnik, rohadt nagy munka lehet mögötte. Kétszer akkor teljesítmény, ugyanakkora üzemidővel, sokkal kisebb térfogatban. El lehetne gondolkodni azon is, hogy miért gyártanak vajon tepsiket a gyártók. Biztos, hogy nem azért mert tényleg ez kell az embereknek...
(#3672) nord_: Most éppen mi a fáma? A vezeték nélküli töltés? Akik azért ekézik az az Apple-t vagy bármelyik céget, mert ebben nem mutatnak semmit; nos, azoknak csak azt kívánom, hogy amikor felteszik a merülő telefont az indukciós lapra, jöjjön egymás után pár halaszthatatlan hívásuk.
Vezetékes töltőnél ugye ez nem jelent gondot.
Nem lenne rossz az indukciós töltés, ha tényleg mindenben benne lenne, és érdemes lenne otthon egy közepes méretű töltőpadot beállítani, amin a család kb. 10 mobil kütyüje töltődhetne. De jelenleg egy kihasználatlan lehetőség mindössze. Nagyon sok készüléknél listázzák, hogy a készülék képes az indukciós töltésre, de töltőt még egyikhez sem adnak, és azt sem reklámozzájk, hogy ha majd lehet kapni, akkor kb. 160 USD körül lehet vele számolni. Érdekes módon nem is dőlnek százszámra a tapasztalatok róla...
Szóval - ahogy írtam feljebb, szerintem - ez sem igazán sorolható a "nagy durranás" kategóriába, inkább az olyan hasznos opciókhoz tartozik, ami majd szépen lassan átszivárog a mindennapi használatba.
Lehet, hogy csak én vagyok szűklátókörű, de jelenleg nem nagyon tudok elképzelni olyat a mobiltelefóniában, ami tényleg nagyot durranhatna az akksi-technológia váltáson (1 töltés - 1 hét) kívül...
-
kchris78
veterán
Az, hogy még 3mm-rel keskenyebb lett az 5, egyszerűen nem hordoz magában iránymutató újítást.
Ha inasként dolgoznál a fejlesztőmérnökök mellett, szerinted ezért mekkora sallert kapnál?szerintem nem sallert hanem felmondólevelet
. Ez pont nem a vékonyítás miatt jó hanem mert egyben van az egész (kijelző+touchpanel), kevesebb teljesítmény - ugyanaz a fényerő, nagyobb kontraszt... ennek nem is a vékonyság a fő előnye. Persze törékeny(ebb?) de az én tapasztalatom az hogy az erősségnél jobban számít az hogy milyen szögben esik a telefon, nekem esett régen telefon (ugyanaz) aszfaltra 160cmről semmi baj és parkettára 1mről, összetört.
-
nord_
veterán
válasz
Általánosságban jó az innováció, de nem értek egyet azzal, hogy kvázi minden újdonságnál, készülék update-nél olyat kéne villantani, amitől még a fanyalgók is lefossák a bokájukat.
Ez is csak egy eszköz a sok közül, ami arra való, hogy megkönnyítse az ember életét. Mindenki ki fog nőni a kütyübuzulásból.Most éppen mi a fáma? A vezeték nélküli töltés? Akik azért ekézik az az Apple-t vagy bármelyik céget, mert ebben nem mutatnak semmit; nos, azoknak csak azt kívánom, hogy amikor felteszik a merülő telefont az indukciós lapra, jöjjön egymás után pár halaszthatatlan hívásuk.
Vezetékes töltőnél ugye ez nem jelent gondot.
A hibák esetében azért az kissé árnyalja a képet, hogy pl. a 3GS esetében semmilyen iránymutató előrelépés nem történt a 3G-hez képest, a műanyag hátlapos probléma mégis megjelent. Az i4 esetében - ugye itt már negyedik(!) generációról beszélünk - az antennahibát előre jelezték a mérnökök, csak a legendás valóságtorzító mező erre nem hatott.
Az, hogy még 3mm-rel keskenyebb lett az 5, egyszerűen nem hordoz magában iránymutató újítást.
Ha inasként dolgoznál a fejlesztőmérnökök mellett, szerinted ezért mekkora sallert kapnál?---
Félreértés ne essék, eszem ágában sincs szidni az Apple-t. Sőt, ha visszaolvasol, melyik hsz-re reagáltam, láthatod, hogy inkább állok a valóság talaján, mint azok, akik szerint 2011 előttminden fasza volt, most meg már csak a lendület viszi a céget.
-
kchris78
veterán
teljesen igazad van. Anno az iPhone-al azért lehetett forradalmasítani a mobiltelefóniát mert nem volt ott párszázmillió (?) meglévő vásárló akik miatt visszafele kompatibilisnek kell lenni valamilyen szinten... i5-ösnél mekkora probléma lett csak a kábel megváltoztatása... +még mindig mennyi alkalmazás nem i5 "kompatibilis", mi lenne ha két teljesen független ágon kellene vinni a fejlesztést (alapkoncepcióban más UI mondjuk..)?
Egyrészt soksok ügyfél siker, másrészt teher ha valami újat akar az ember alkotni. -
erdoke
titán
válasz
Az Apple-nek egy idő után új termék típusra kell koncentrálnia, vagy drasztikusan megújítania a kategóriát. Aki pusztán iPhone UI módosításokat vár, az tévúton jár. Pár év alatt felzárkóznak a copy/paste konkurensek (lásd Samesung), ezeket csak nagy ugrásokkal lehet megint évekre lehagyni. A TV olyan terület lesz, ahol megint nagyot lehet alkotni, ráadásul az emberek mindennapjaiba tudnak még egy dolgot csempészni, ahol az Apple "ökoszisztéma" működik.
Ahhoz, hogy a mobiletelefónia terén újra nagyot lépjenek, nem csak pár komoly ötlet kell, hanem a háttér technológiában is megint meg kell jelenjenek olyan fejlesztések, amikre elsőként lehet építeni, vagy elsőként lehet ezeket csokorba, átgondolt működésű egészbe foglalni.
Jobs pontosan abban volt nagy, hogy a – gyakran már meglévő – ötleteket és technológiákat sorozatgyártásban működő, mégis előremutató termékben tudta összefogni. Ez sokkal több, mint widgeteket adni az iOS-hez.Könyörgök, a (leg)optimálisabb, (leg)ideálisabb és (leg)tökéletesebb szavakat hanyagoljuk! Ai ezeket a mellékneveket fokozza, csak azt mutatja, hogy nem érti, az alap szó mit jelent...
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
Csak egy valamit hagysz figyelmen kívül. Jobs idején ezek a hibák iránymutató készülékkel együtt voltak jelen. Persze az sincs kizárva, hogy ma már Jobs se tudna sok újat mutatni. Ettől viszont még tény marad, hogy az Apple csupán apró finomítgatásokat végez az iPhone-okon, és hibák ezzel együtt is vannak. Szolgáltatás vagy UI téren most már tényleg ideje lenne valamit dobbantani. Az, hogy még 3mm-rel keskenyebb lett az 5, egyszerűen nem hordoz magában iránymutató újítást. Jobs idején pedig az iPhone tényleg annyival a konkurencia előtt haladt, hogy a hibák is belefértek. Persze borzasztó nehéz eldönteni, hogy az Apple tényleg azért lassult le újítás terén, mert a jelenlegi felület a legoptimálisabb, vagy azért, mert kezd elfogyni az innováció.Viszont Jobs halála óta állóvíz van, ez tény.
-
SonicVersus
tag
válasz
Mathematics #3667 üzenetére
-
Onderon
senior tag
válasz
SonicVersus #3665 üzenetére
hol vetted, hogy 14 nap van rá?
-
SonicVersus
tag
Igen, én is örülök. Azért is kérdeztem,hogy nektek is így kopik e a farmerzsebben hordástól,mert ha igen akkor beletörődök és marad. De több helyen olvastam, ahogy itt is ,hogy vannak modellek amik nem kopnak. Így írtam is nekik, szerencsére beleestem a 14 napos csere/pénzvisszafizetési idő intervallumba, elküldtem a fotót amit ide is feltettem és már jött is az email, hogy kapom az újat ill. a meglévő visszaadásáról az instrukciókat.
-
erdoke
titán
válasz
SonicVersus #3663 üzenetére
BUÉK! Remek újévi hír.
Az a baj ezzel a kopás problémával, hogy szinte lehetetlen bizonyítani, ki az, akinek az óvatos, rendeltetésszerű használattól csúnyán kopik, tehát cserélni kell. Ezzel szemben aki üti-vágja, leejti, és lepattan a festék, nyilván nem vállalná be az Apple a csere költségét... Mivel eladtak az i5-ből szeptember közepe óta úgy 40 milliót (!), a gond nyilván nem kicsi sem az Apple, sem a vásárlók számára. -
SonicVersus
tag
BUÉK Mindnekinek! Egyébként csak nem bírtam ki, így tegnap felhívtam őket, az lett az eredménye,hogy 01.04. és 01.07 között kapok egy újat...
-
nord_
veterán
Ne szajkózd már ezt a baromságot, amit a fórumon olvastál! Főleg, hogy rettentő messze áll a valóságtól!
Jobs alatt is voltak hibák: repedő hátfalú 3G, 3GS, szintén repedő műanyagos MacBook, silány MobileMe, a használhatatlanság határáig belassuló 3G valamelyik szoftververziónál, térerőeldobós i4...
Egy fikarcnyival se volt jobb az Apple Jobs alatt az elmúlt években, mint mióta nem ő vezeti a céget.Egyébként az OFF gomb arra való, hogy használjuk. Bár erre a hozzászólásodra egészen konkrétan semmi szükség sem volt, színtiszta trollkodás. Nem akarod megfogadni az új évre tekintettel, hogy leszoksz erről?
-
Ck.
addikt
iPhone-okban gazdag új évet kívánok minden kedves mostani és leendő tulajnak!
-
erdoke
titán
válasz
SonicVersus #3647 üzenetére
Ennek biztosan örülni fog a következő tulaj. Én viszont saját magamnak vettem, szeretném élvezni, amíg használom.
Többször leírtam már, hogy az enyém szeptember 21-i fekete, és bumper, fólia, stb. nélkül sem kopik. Zsebben bőrtokban hordom, próbálom nem dobálni, más törődést nem kap. -
Stanley-B.
őstag
válasz
SonicVersus #3655 üzenetére
nekem sem kopik a fehér.
a home gombot én viszont kifejezetten szeretem, hogy keményen jár és van hangja is mikor benyomod -
SonicVersus
tag
-
Ck.
addikt
válasz
Nekem szerencsére nem kopik, pedig zsebben hordom, csupaszon. Mar lassan 1 hónapja, hogy megvan, igaz nekem fehér van. Egyetlen bajom, hogy mar a kibontaskor voltak rajta kisebb leverődések gyárilag, de ez azóta sem gyarapodott és karc sem került rá.
Ami kicsit még idegesít néha, az a home gomb. Nem olyan komfortos, mint a 3GS-emnel, ott az vaj puhán, csendben működik, sokkal mélyebben is ül. Itt meg keményebben jár, hallani a "katt"-ot amikor megnyomom, és egy picit mintha tudnám mozgatni néha oldaliranyba.
[ Szerkesztve ]
-
Ck.
addikt
válasz
Nekem szerencsére nem kopik,
-
kchris78
veterán
válasz
az a szép mattos hatású fém így kikopott+megjelent alatta a sima fém? basszus... körben is van fólia vagy csak a hátlapon? nekem fehér van, visszatérő dilemmám hogy mégiscsak feketét kellett volna e vennem... de hamarosan kiderül, a cége érkezett ünnepek előtt pénteken pár fekete.
-
kchris78
veterán
válasz
Onderon #3645 üzenetére
ez szerintem is így van... nem olvastam még ki a könyvet de amiket olvastam volt 1-2 dolog amiben megszállott volt már az elején is (pl a grafikus UI-ban lekerekítettek legyenek a gombok sarkai is hasonló dolgok)... Plusz a minőségellenőrzés is biztosan lazább a gyárakban, hogy sikerüljön teljesíteni a sok okos elemző által elvárt eladási mennyiségeket (15M darab elvárt első hétvégén kicsit felhúztam magam hogy "csak" 8 lett és akkor már itt a vég... csak a számok világában élnek ha nincs a növekedés mindegy hogy mennyi köze van a valósághoz akkor már baj van..) különben esik a részvény ára...
-
SonicVersus
tag
Nem tudom, én úgy vagyok vele, hogy inkább megóvom és később is szép állapotban lesz a készülék, mint minden védelem nélkül egy tokba csúsztatva használni, ahol ugyan úgy sérül és itt nem a kijelző betörésére gondolok, ha nem a kis pici karcokra, ütődésekre.. Na mind1 kinek a pap kinek a paplan
Egyébként csak nekem kopik a képen látható módon ? Ha igen, lehet mégiscsak visszaviszem...
http://prohardver.hu/dl/upc/2012-12/31/76001_drrq7i1yu4yxnqdi_iphone5.jpg
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
válasz
JenciHUN #3643 üzenetére
Nem céluk silányt gyártani, az biztos. De sokkal szabadabban vesznek dolgokat, mint Jobs tette és ez vezet azonnal idáig. Bőven elég már kicsit nem figyelnek úgy oda, mint Jobs mindent látó figyelme alatt, egy kicsit engedékenyebb néhány vezető (oké, fessük be a feketét, Jobs tudom sosem engedte, de szerintem is marha jól néz ki) és máris csőstül jönnek a bajok.
-
erdoke
titán
válasz
SonicVersus #3638 üzenetére
Én pedig nem dugom gumibugyiba, mert akkor a prémium anyaghasználat érzete helyett egy gagyi hatású valamit kellene nap mint nap fogdosnom. Listaáron 270 ezres készülék esetében ez az utolsó dolog, amire vágyok. Mindemellett nem is kopik, úgyhogy szükségét se látom.
Persze leejthetem, de ha gumibugyiban sérül a kijelző, sokkal boldogabb nem leszek… -
JenciHUN
aktív tag
Már többször meglett tárgyalva ez a kopás ügy. Vannak olyan készülékek amik kopnak igen, de hálaégnek többségben vannak azok a készülékek amik nem! Ha jól tudom főként a 34-36. heti készülékeknél tapasztalható a kopás. Én az enyémet 2 hónapja használom, még egy kis kopás sincs rajta. (Vigyázok is rá rendesen
)
Tény hogy Jobs a minőség és precizitás megszállottja volt, de nem hiszem hogy ez megváltozott volna a cégen belül. A kezdetektől fogva csak olyan termékeket gyártanak amik minőségiek. (Jó jó, kivétel a Lisa...
)
[ Szerkesztve ]
-
Írok
csendes tag
Itt már az a lényeg hogy silány minőséget gyorsan sokat gyártani az adott termékből az Apple-nél és minnél drágábban eladni csak az igazszág hogy veszik mert az Apple most a legnagyobb márka olyanról os olvastam hogy valaki panaszokodott hogy félévente kell venni új iPad-et mert muszáj követnie a divatot. Ezek után várhatjuk a minőség javulást ha a rosszat is veszik!
-
Írok
csendes tag
Sajnos rohad az alma mióta Jobs meghalt!
-
norbx
aktív tag
eleg silany minosegu lett ez a telefon.... szerintem... ennel meg a 4 esek uveghatlapja is jobb mint ez.pedig ha valaki akkor en megvettem volna de igy kihagyom.
[ Szerkesztve ]
-
SonicVersus
tag
Én csak magamból tudok kiindulni, van amikor egy nap 5 különböző autoval kell mennem, nem fogok mindbe autós tartót tenni. A másik, hogy nem ejted le, oké , de ha mégis ?
Több esélyt látok arra, hogy miután kivetted a tokból úgy sérül meg és nem mikor benne van...
Egyébként nekem fekete van, bebújós tokom is van, először úgy használtam. Soha nem ejtettem le,úgy vigyázok rá ,mint a hímes tojásra. Ennek ellenére az éleken kopás jelent meg. Annyira nem drasztikus, de 2 hét után megjelent ,így ezért is a szilikont választottam. Gondolkodtam rajta, hogy visszakellene vinni, de szerintem nem fogom...
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz
SonicVersus #3636 üzenetére
Soha nem ejtette, le telefont tokból kivéve. Amikor beülök az autóba, beteszem az aktív autós tartóba. Furcsa, hogy egyáltalán azt hitted, bárki vezetés közben ki-behúzgálja a telefont a tokból.
-
SonicVersus
tag
Sziasztok!
A belebújós tokokhoz szeretnék hozzászólni. Biztos nagyon jók, nagyon szépek, de semmi értelmét nem látom! Ahogy kiveszed belőle a telefont,hogy használd azonnal védtelen. Többségében akkor ejted ki a kezedből mikor keveszed és telefonálsz, nem pedig akkor mikor benne van a tokban és azzal együtt a táskádban, zsebedben. A másik dolog pedig,hogy szeretném ajánlani azokank akik vezetés közben használják, egy hétköznapi csúcsforgalomban ,amikor egymás után 5x hívják, biztos izgi kivenni-betenni a tokba
jó tudom van kihangosító,meg headset stb. vagy nincs...
Én az amazonról rendeltem Belkin tokot, teljesen jó ezt minőségi, fólia is jár hozzá és baráti az ára is!
Nekem is egy éj alatt 3-4-5% ot merül, szerintem az még viszonylag normálisnak mondható. Ha meg DFU restore után nem újként állítjuk be, akkor inkább ne is csináljunk semmit. Én nem restoreltem, nekem még 6.01-el jött meg, időkzben frissült 6.02-re sok különbséget egyenlőre nem tapasztaltam, az akku ua úgy rosszabb mint az i4-nél volt 5.1.1-el.
[ Szerkesztve ]
-
Ck.
addikt
válasz
Onderon #3631 üzenetére
Én is ebben a cipőben járok. Minden este pakolom a toltőre és örülnek ha ez változna. Gondolkoztam én is a reseten, de mar kezdtem olyan jól belakni, hogy nem akarom legyalulni. Ha meg backupbol minden visszarakok, akkor szerintem ugyanott leszek, mintha nem csináltam volna semmit.
-
Onderon
senior tag
-
JenciHUN
aktív tag
Az aksi merülésére van valami irány szám? Az enyém most éjszaka (hozzányúlás nélkül) 9 óra 45 perc alatt 4% ot dolgozott le magáról. Reggel rákapcsolódtam a wifire, Instagram, Email, egy 10 perc Geomaster és eközben végig wifin volt...kb. 10-12 perc alatt 39% ról 33%-ra ment le...Lehet azért mert közben a háttérben végig ment a wifi plusz még az Instagram is?
-
bradam
aktív tag
Nah kapott egy DFU Restore-t, most 3g-vel wifivel, mindennel sokkal jobban bírja.
Más: Látom másnak is gondot okoz,hogy hogyan védje meg a telefonját,én is gondolkozom,hogy mit vegyek rá. Szerintem veszek rá egy drágább fóliát,tudom mindenki másra esküszik, de a jobbak közül tudnátok írni egy pro-kontrát az egyes típusokról? Főképp IS,Ozaki,SGP amit láttam a fórumban, nem tudom, ezen kívül milyen lehetőségeim vannak még.
-
Onderon
senior tag
válasz
Stanley-B. #3622 üzenetére
de miért nehéz belátni, hogy gizdázásből bőrködsz? mert azt hiszed attól komolyabbnak tűnsz? a műanyagot meg fikázod, mert a bőr a menő szerinted. holott akár tetszik akár nem, ez nem így van. én nem akarom fikázni a bőr cuccokat, nekem is bőr a kesztyűm, bőr a csizmám, bőr a pénztárcám, csak az egyáltalán nem feltétlenül fiatalos. ami manapság menő, az a pénztartó csipesz pár kártyahellyel. a műanyag és gumi órák, a wakeboardozás és a longboard
de mert én egyiket sem művelem még nem jelentem ki, hogy mind egy szar és a pókerezés a gizda meg a bőrkabátban driftelés
érted már na?
azt hiszem rendesen kitárgyaltuk a témát
-
SATIKA31
tag
sajnos csodát nem lehet várni ennek az akkujától sem
érdekes módon a 2110-es nokiám is egy napot bírt meg az I5-öm is mindig kitalálnak valamit ami egyre jobban zabálja az akkut és ráadásul még csökkentik méretét is nehogy tovább bírja.
majd ha technológia váltás lesz akkor várhatunk mást. -
gofry
senior tag
Szia!
Nekem 6.01-gyel is brutálisan merült. Mobil adattal valóban merül a telefon, ezzel nem nagyon fogsz tudni mit csinálni, de ha mobil adatforgalom off és wifi on, lehetsz 3G hálózaton ettől függetlenül..úgy már nagyon jó az akksi idő. 2 és fél nap megvolt 8 óra használattal.
Szóval szerintem DFU restore lesz a te barátod. -
SATIKA31
tag
válasz
Stanley-B. #3622 üzenetére
mindezek miatt tettem mögé a másik jelzőt.
-
Stanley-B.
őstag
válasz
Onderon #3619 üzenetére
továbbra is úgy gondolom, hogy a legtöbb kifejezetten szar. Elrontja a készülék kinézetét.
SATIKA31: remélem nem néznek akkor nagypapának huszonévesen, bőrdzsekiben, bőr pénztárcával és a fenti bőr iPhone tokkal, sőt ráadásul iPadre meg ez van...
jobban belegondolva, nem, eddig nem néztek annaklehet hogy komolyabb, mint a tarka szilikonos szépségek, de az összhatás nagyon nem nagypapás..
-
bradam
aktív tag
Sziasztok!
Friss i5 tulajként nem szeretnék hülyeséget csinálni,ezért megkérdezem. 6.02-es iOs van rajta és borzasztóan merül,5-10 percenként egy %-ot nyugalomban. Láttam másnál is volt ilyen, kérdésem,hogy dfu módos restore-t(mint itt az illető) próbáljak meg, vagy elég ha simán iTunes-ról restoreolom és új készülékként állítom be?
-
SATIKA31
tag
válasz
Stanley-B. #3618 üzenetére
sajnos a bőrtok az nagypapás,vagy esetleg elegáns,de semmiképp sem fiatalos.
-
Onderon
senior tag
válasz
Stanley-B. #3618 üzenetére
na látod. pont annyira nevetséges, ahogyan te legagyizod a műanyag tokokat
[ Szerkesztve ]
-
Stanley-B.
őstag
válasz
Onderon #3617 üzenetére
inkább ez a jó magyar (és nagyon balkáni) szokás szerintem, hogy csak azért, mert kivehetős a tokom, már mutogatni akarom a telefonom
igen, én zsebben szoktam hordani, nem vészesen vastag. Szerintem nem nagypapás a bőrtok, pedig elég messzi vagyok attól a kortól
a hasonlattal pedig nem értek egyet, ezzel kvázi azt mondtad, hogy pl. egy egyetemistának ne legyen bőr pénztárcája. Nevetséges. -
Onderon
senior tag
válasz
Stanley-B. #3614 üzenetére
de mivan azokkal, akik nem akarják hangoztatni és mutatni messziről mindenkinek, hogy 200ezres telefonjuk van? berakom a telefont bőrtokba és a bőrtokot hová teszem? a zsebembe? főleg amit mutattál ami még pénztárca is? nyáron hová teszem? eleve elég nagypapás egy bőrtök szerintem, de rövidnadrágból előkapni meglehetősen bénának tűnik. akkor oké, ha az év 365 napjában öltönyben és aktatáskával jár valaki és abban hordja a telefonját. minden más esetben olyan, mint egy övtáska, fehér zoknis szandál, klottgatya.
-
SATIKA31
tag
válasz
Stanley-B. #3612 üzenetére
Nem éppen olcsók.
-
Onderon
senior tag
InCase Slider tokom van lassan egy hónapja, többször le és felratkam már, eleddig semmi kopás. Anno 3GS-en is ez volt és iPhone4-en is, azért szeretem, mert körben védi mindenhol a telefont és felmegy a kijelző szélére is. Hátránya, hogy eltakarja a telefont, ami ezért nem látszik hogy szép és kissé megnöveli a méretét is. Andrássy úti iStyle-ban vettem.
Stanley-b: miért kell jó magyar szokás szerint legagyazni azt, ami más, mint ami a te választásod?
[ Szerkesztve ]
-
-
Ilidzser
tag
Tud valaki egy olyan programot mondani az i5-re, ahol a jelszavaimat, illetve egyeb kodjaimat tudom tarolni biztonsagosan?
Tok temahoz: Ezek az Ozaki bor belebujtatosak nagyon jok. A 4s-nel szilikon tokot hasznaltam, de csunya es nagy lett vele a telefon. Most, hogy lefoliaztam es vettem egy belebujtatosat, igy tokeletes. Egyedul az zavar, ha utcan taskaval megyek, akkor marha nehez elovarazsolni a keszuleket a belso zsebembol es a tokbol kiszedni.
Amugy marha jol vedi es nem koptatja az oldalat, mint egy bumper... -
BossBoss
őstag
Most próbáltam bumpert és teljes plasztik tokot i5-re. 1-1 napot használtam velük de nem jött be. Amint kihámoztam a tokból rögtön jobb érzés volt kézben fogni. Azt hiszem nálam is kuka minden tok. Futáshoz meg beszerzek egy spéci tokot, nehogy eldobjam. Szóval én is csupasz telefonra szavazok!
-
Lest4t
aktív tag
-
irgum
addikt
Hallgass rám és szerezz egy bebújtatós tokot. Előnye, hogy teljesen védi a telefont. Nem karcolódik meg benne a ki-be csúsztatás során mert jó anyagból van a belseje. Ha elővetted a telefon, akkor érezheted a minőséget az anyaghasználatban, nem úgy mintha fóliázva, bumperozva vagy kemény tokban lenne. Ezek ráppattintható kemény tokok szerintem szörnyűek, nem zsigerből mondom hanem mert egy időben sokat használtam nem is egy félét. Sokkal esztétikusabb egy bebújtatahtó tokból elővenni, mint ezek a vacak műanyagok a telefon hátán. Semmit nem érnek, hisz a kijelsző ugyanúgy védtelen. Nagyon szép minőségi ilyen tokok vannak, szerintem amit i5-höz készítettek mind pöpec, de lehet válogatni természetesen.
-
kchris78
veterán
erzem, de volt par droidos telefonom. galaxy note, htc sensation ilyesmik. folyamatosan xda-t bujtam es sokszor futottak bele melegedesbe, (akar kikapcsolasig) igaz ezek mar leginkabb OC miatt voltak. en inkabb UC-UV-oztam. persze ezt egy 6-800 mhzes alapdroidra nem lehet altalanositani. nekem az a velemenyem (hany nanometeres az A6os proci?) hogy energiahatekonysagban a topon van ez a proci. hasonlo a helyzet, a legujabb mba corei5os ivy bridge (ulv) akkora a teljesitmenye mint a legerosebb core2duo, csak 35 helyett 15W a TDPje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megújult, sokat változott, megnyúlt és vékonyodott, de vajon megőrzi-e piacformáló és vezető szerepét a sorrendben hatodik iPhone, amely a 4S-t váltja?
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest