Hirdetés
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- IMEI szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
-
dezs520
senior tag
Azért leírom hátha valaki ek,az időjárás az a Weatherstar,az óra iOS 6 tól elvileg már animált,nekem nincs fent,de úgy tudom.
Madgie
ez nem teljesen igaz,a családban van egy Concorde 9.7 IPS,annak ingadozik így,vagy gondol egyet és 40%-nál kikapcsol.
A magyar forgalmazó oldalán az akumulátor tipusát nevezik meg,mint jelenség okozóját...nagyon bosszantó tud lenni...[ Szerkesztve ]
-
RolXX
tag
Én úgy csinálnám, hogy repülő módba raknám, levenném a készenlétet és max fényerőn elindítanék valami játékot, ami hardverigényes és álló helyzetbe hagynám. Gondolom nem fog annyit fogyasztani, ha NOVA 3-ba, vagy valami ilyesmibe egy helyben állsz órákig, mint ha aktívan játszanál, viszont akkor is vannak animációk és talán hamarabb le lehet húzni az akksit, mint egy 10 órás videóval. Meg viszonylag objektív tesznek tűnik, tehát mindenkinek hasonló eredményeket kéne kapnia +- pár perc.
Windows Mobile 2002-2003 -> Symbian 6.1-9.2 -> iOS 4 -> Android 2.1 - 7.0 -> iOS 13.3
-
RolXX
tag
Van olyan alkalmazás, ami nem támogatja a fekvő nézetet, ilyenkor hiába forgatod, marad az álló nézet. A legtöbb azért támogatja, főleg amiben fontos a gépelés, pl szövegszerkesztő, jegyzet, stb...
Windows Mobile 2002-2003 -> Symbian 6.1-9.2 -> iOS 4 -> Android 2.1 - 7.0 -> iOS 13.3
-
RolXX
tag
Próbáld meg teljes html nézetben megnyitni a gmailt és ne mobil nézetben. Nekem úgy felkínálja a mellékleteknél a megnyitást és a letöltést is. Letöltésre kattintva elvileg letöltődik a fájl, majd automatikusan megnyitja a hozzá való program(ha több ilyen app van, akkor választanod kell). Ezután, ha már meg van nyitva a dokumentum valamelyik office app-oddal, akkor választ a mentés másként(save as)-et és akkor lesz valójában eltárolva a fájl. Ezután az office appodban fogod megtalálni a fájlt.
Olyat nem tudsz csinálni, mint gépen, hogy van egy "download" mappa és mindent oda töltesz. Mint ahogy mások is mondták, apple-nél teljesen át van értelmezve a fájl fogalma. Képeket a galéria appodba tudsz tárolni, videókat a videó appba, dokumentumokat az office appba, stb... Egyéb formátumokat meg sehova, amit nem tud megnyitni a telefon. Illetve létezik olyan app, hogy "Filer" és társai, azok nem válogatnak, mindent el tudnak menteni.
Ha esetleg rosszul emlékszem valamelyik részletre, nyugodtan kijavíthatnak a többiek.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
-
erdoke
titán
Ha ilyen sok emlékeztetőd van, és ennyire bekavar a jelenlegi figyelmeztetés beállítás, akkor a Settings – Notifications – Reminders alatt állítsd át felugró ablakról bannerre, vagy akár kapcsold ki, hogy csak hangjelzés maradjon.
(#3391) Ilidzser
Szerintem már holnap reggel próbáld meg visszavinni.A legjobb aláírás a héten
-
szmissz
senior tag
Képzeld el, ha mondjuk 9 hónap után is meg lehetne kötni, mert unod a telefont... hopp, véletlen leesett, kérem cseréljék. És fizettél addig 1 hónap díjat max.
Szerintem még a 2 hónap "türelmi idő" is nagyvonalú ajánlat, én csak úgy engedném ki az üzletből, hogy "kötöd vagy nem?".
Tiszteld meg a másik felet azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetekre!
-
nord_
veterán
Kipróbáltam, nálam működik (iOS 6.0.1): kikapcsolom a mobilnetet, bekapcsolódik a ne zavarj. Kikapcsolódik a ne zavarj, visszakapcsolom a mobilnetet. Simán csatlakozik a hálózatra, és a ne zavarj funkció alatt elküldött próbamail rendben megérkezik.
(A mobilnetes forgalmat nem igazán értem: magától nem fog a telefon az interneten szörfölni, míg te alszol. Az éjszakai mailek meg ugyanúgy megjönnek, amikor reggel bekapcsolod a mobilnetet, tehát adatforgalomban pont ugyanott vagy. Aksimerülés meg lezárt telefonnál kvázi elhanyagolható, nem is igazán veheted észre a használati/készenléti időben. Egyébként, ha az aksin akarsz spórolni, akkor a repülő üzemmódot használd éjszakára, a ne zavarj alatt jóval többet fogyaszt, mint repülősben.)
-
nord_
veterán
Utángyártott cuccokkal csak óvatosan... Ilyet csakis olyan helyről vennék, ahol biztos, hogy ha bármiféle problémám adódik, lehet intézkedni (pl. T-Mobile).
Mert ha véletlenül nincs szerencséd és az utángyártott töltő helyett a telefon száll el, az több mint kínos.
Nekem mázlim volt, itt a töltő adta meg magát, az iPhone-nak semmi baja nem lett. Soha többet kétes eredetű holmit! -
Teszla_
senior tag
Én vodás vagyok, az új telóval ilyen még nem fordult elő, csak az jött elő ma megint, hogy csörgettek, letteték. Én ilyenkor vissza szoktam hívni, de foglaltat jelzett. Megpróbáltam újra, erre kicsöngés nélkül saját magamat hallottam a telefonban, a túloldalon lévő pedig semmit. És a telefon nem jelezte, hogy felvették a túloldalon (pedig felvették), hanem mintha csak kicsöngene.
-
PiE137
senior tag
Ez hasonló, mint a bookbook tok. Ilyesmit használok a sajátomhoz én is.
Nem rossz, bár vannak hátulütői:
Az iratokat kész kínszenvedés kikaparni belőlük, ha éppen kellenek valahova. Meg túl sok nem fér el benne.
A kezelőszervekhez ki/bemenetekhez hozzáférsz attól, hogy benne van, de mikor hívnak, idő nem nagyon van kivenni a tokból a ketyerét, tokkal együtt meg kicsit ciki beszélni. Ilyenkor az igazolvány részét be szoktam forgatni a telefon mögé.
Ezt az egyet utálom nagyon, hogy rohadtul nehéz vigyázni az iPhone-okra! Vagy agyonfóliázod, bugyit húzol rá, és ezzel elcseszed a kecsességét, prémiumságát, vagy ilyen hülye bőrtokokba rejted.
Engem már zavar ez a tok is, lehet visszateszem rá az alu bumpert, azzal legalább mutatós volt! -
őstag
igen ki van találva azt hiszik nagyon okosok de ezért börtön jár,legalább is az járna,hogy itt ebben az Országban adnak e érte ilyet az más kérdés,amikor a gyilkosokat kiengedik a börtönből szomorú
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
BroCreSt
aktív tag
Ennél a hightech shopnál hol van ez a 8 napos dolog?
Jó nagy hülye, aki bedől az ilyennek![ Szerkesztve ]
Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
Fryskitt
addikt
Börtön bizony. És jó hosszú...... Képzeld el, hogy veszel tőlem egy Lamborghini Murcielagot. De mivel nincs raktáron, küldök neked egy másfél tonnás betontömböt. Jól kitaláltam, nem?
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
zbotond
csendes tag
Erdélyben nem működik a Samu prémium szerviz, amióta megvettem röpke 1,5 hónap alatt már a második telefon(az elsőt cserélték a másodikat visszaveszik s választhatok más telefont...), tiszta pötty meg csík a kijelző újon dobozból kivéve
Ezek után nem fog kelleni a Samsung...[ Szerkesztve ]
BlackBerry 8520, Samsung Galaxy S lll, Samsung Galaxy Note 2, Sony Xperia Z, iPhone 4s, Nokia 1320, iPhone 5s, iPhone 6s plus, iPhone 8 plus, Samsung Galaxy S10e, iPhone Xs Max(használatban) :)
-
Criton
veterán
Nálad sem olyan "tökéletes" a térerő ahogy elnézem
(#5370) Criton : erre valaki? Most egy ilyen van, de a fehér telefonon eléggé meglátszik, hogy a tokban volt, értem itt, hogy apró picit fekete csíkok mindig vannak a telefon oldalán. Letörölhető persze mondjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest